Hemeroteca Científica Catalana
Entrar
Buscar
Ir al contenido principal
Ir al menú de navegación principal
Ir al pie de página del sitio
Open Menu
Actual
Archivos
Política editorial
Política de acceso abierto
Archivado
Acerca de
Sobre la revista
Envíos
Equipo Editorial
Declaración de privacidad
Contacto
Patrocinio de la revista
Inicio
/
Archivos
/
Núm. 11 (2007): setembre
Núm. 11 (2007): setembre
Publicado:
2007-11-12
Editorial
Responsabilitats alimentàries
Associació Catalana de Ciències de l'A
2
Text complet (Català)
Tecnologia
Tecnologies emergents per a la conservació dels aliments
Josep M. Monfort
3-7
Text complet (Català)
Ciencia
Els Pinsos industrials: seguretat o risc? (1a part)
Francesc Puchal Mas
8-14
Text complet (Català)
Llaurant la mar... l'aqüicultura i el repte dels 10^10 humans
15-20
Text complet (Català)
Recerca
Digestibilitat fecal i ileal del greix i els àcids grassos del porc en creixement
Pere Duran, Enric Esteve-Garcia
21-25
Text complet (Català)
Consum
Immigració i pràctiques alimentàries
Jesús Contreras Hernández
26-34
Text complet (Català)
Institucions
La Fundació Triptolemos : una iniciativa de la societat civil, originada a Barcelona, capital del món alimentari
Ramon Clotet i Ballús
35-37
Text complet (Català)
Centre de Noves Tecnologies i Processos Alimentaris
Josep Obiols i Salvat
38-39
Text complet (Català)
Entrevista
Josep Lluís Bori
40-42
Text complet (Català)
Artículos
Museu de botelles d'aigua del Laboratori Doctor Oliver Rodés
43
Text complet (Català)
Premi de l'Associació Catalana de Ciències de l'Alimentació
44
Text complet (Català)
Idioma
Català
English
Español
Indexacio
Información
Para lectores/as
Para autores/as
Para bibliotecarios/as