Hemeroteca Científica Catalana
Login
Search
Skip to main content
Skip to main navigation menu
Skip to site footer
Open Menu
Current
Archives
Editorial Policies
Open Access Policy
Archiving
About
About the Journal
Submissions
Editorial Team
Privacy Statement
Contact
Journal Sponsorship
Home
/
Archives
/
No. 11 (2007): setembre
No. 11 (2007): setembre
Published:
2007-11-12
Editorial
Responsabilitats alimentàries
Associació Catalana de Ciències de l'A
2
Text complet (Català)
Technology
Tecnologies emergents per a la conservació dels aliments
Josep M. Monfort
3-7
Text complet (Català)
Science
Els Pinsos industrials: seguretat o risc? (1a part)
Francesc Puchal Mas
8-14
Text complet (Català)
Llaurant la mar... l'aqüicultura i el repte dels 10^10 humans
15-20
Text complet (Català)
Research
Digestibilitat fecal i ileal del greix i els àcids grassos del porc en creixement
Pere Duran, Enric Esteve-Garcia
21-25
Text complet (Català)
Consumption
Immigració i pràctiques alimentàries
Jesús Contreras Hernández
26-34
Text complet (Català)
Institucions
La Fundació Triptolemos : una iniciativa de la societat civil, originada a Barcelona, capital del món alimentari
Ramon Clotet i Ballús
35-37
Text complet (Català)
Centre de Noves Tecnologies i Processos Alimentaris
Josep Obiols i Salvat
38-39
Text complet (Català)
Interview
Josep Lluís Bori
40-42
Text complet (Català)
Articles
Museu de botelles d'aigua del Laboratori Doctor Oliver Rodés
43
Text complet (Català)
Premi de l'Associació Catalana de Ciències de l'Alimentació
44
Text complet (Català)
Language
Català
English
Español
Indexacio
Information
For Readers
For Authors
For Librarians