Hemeroteca Científica Catalana

  • Login
Search  
Skip to main content Skip to main navigation menu Skip to site footer
  • Current
  • Archives
  • Editorial Policies
    • Open Access Policy
    • Archiving
  • About
    • About the Journal
    • Submissions
    • Editorial Team
    • Privacy Statement
    • Contact
    • Journal Sponsorship
    • Indexació
  1. Home /
  2. Archives /
  3. No. 11 (2007): setembre

No. 11 (2007): setembre

					View No. 11 (2007): setembre
Published: 2007-11-12

Editorial

  • Responsabilitats alimentàries

    Associació Catalana de Ciències de l'A
    2
    • Text complet (Català)

Technology

  • Tecnologies emergents per a la conservació dels aliments

    Josep M. Monfort
    3-7
    • Text complet (Català)

Science

  • Els Pinsos industrials: seguretat o risc? (1a part)

    Francesc Puchal Mas
    8-14
    • Text complet (Català)
  • Llaurant la mar... l'aqüicultura i el repte dels 10^10 humans

    15-20
    • Text complet (Català)

Research

  • Digestibilitat fecal i ileal del greix i els àcids grassos del porc en creixement

    Pere Duran, Enric Esteve-Garcia
    21-25
    • Text complet (Català)

Consumption

  • Immigració i pràctiques alimentàries

    Jesús Contreras Hernández
    26-34
    • Text complet (Català)

Institucions

  • La Fundació Triptolemos : una iniciativa de la societat civil, originada a Barcelona, capital del món alimentari

    Ramon Clotet i Ballús
    35-37
    • Text complet (Català)
  • Centre de Noves Tecnologies i Processos Alimentaris

    Josep Obiols i Salvat
    38-39
    • Text complet (Català)

Interview

  • Josep Lluís Bori

    40-42
    • Text complet (Català)

Articles

  • Museu de botelles d'aigua del Laboratori Doctor Oliver Rodés

    43
    • Text complet (Català)
  • Premi de l'Associació Catalana de Ciències de l'Alimentació

    44
    • Text complet (Català)

Make a Submission

Make a Submission

Language

  • Català
  • English
  • Español

Indexacio

Revistes Catalanes d'Accés Obert

Dialnet

Dulcinea

Ezb

Sherpa/Romeo

Matriu d'Informació Avaluació de Revistes

Rebiun

Tib

WorldCat

ZDB

Information

  • For Readers
  • For Authors
  • For Librarians


Creative Commons License
Aquesta obra és subjecta  —llevat que s'indiqui el contrari en el text o en el material gràfic— a una llicència Reconeixement - No comercial - Sense obres derivades 3.0 Espanya de Creative Commons, el text complet de la qual es pot consultar a https://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/deed.ca. Així, doncs, s'autoritza al públic en general a reproduir, distribuir i comunicar l'obra sempre que se'n reconegui l'autoria i l'entitat que la publica i no se'n faci un ús comercial ni cap obra derivada.

ISSN: 2013-987X (edició electrònica); 1137-7976 (edició impresa).

 

 

Adreça postal:
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments
Carrer del Carme, 47
08001 Barcelona
Telèfon: 933 248 580 • Fax: 932 701 180
Adreça electrònica: acca@iec.cat
Adreça d’Internet: http://acca.iec.cat

Pàgina principal de l'IEC

Institut d’Estudis Catalans. Carrer del Carme, 47; 08001 Barcelona.
Telèfon +34 932 701 620. Fax +34 932 701 180. informacio@iec.cat - Informació legal

Amb el suport de la

diputació de barcelona