Hemeroteca Científica Catalana
Inici de la sessió
Cerca
Passar al contingut principal
Passar al menú de navegació principal
Passar al peu de pàgina del lloc
Open Menu
Últim número
Arxius
Polítiques editorials
Política d'accés lliure
Arxivament
Quant a
Sobre la revista
Trameses
Equip Editorial
Declaració de privacitat
Contacte de la revista
Patrocini de la revista
Pàgina d'inici
/
Arxius
/
Núm. 9 : maig 2006
Núm. 9 : maig 2006
Publicat:
2006-02-24
Editorial
Ciència, producció i consum
3
Text complet
Ciència
Aflatoxines i ocratoxines: agents tòxics que cal controlar
L. Comellas, I. Anaya, M. Agut, M. Ventura
5-11
Text complet
La Bioconservació en productes carnis
Margarita Garriga
12-19
Text complet
Tecnologia
Extracció amb CO2 supercrític: II. Aplicacions a la indústria alimentària
Mercè Raventós Santamaria, D. Asensio, Juan José Calabuig Aracil
20-27
Text complet
Centre de Noves Tecnologies i Nous Processos Alimentaris (CENTA), centre tecnològic per a la indústria alimentària
Israel Muñoz Moreno
28-31
Text complet
Qualitat
Acreditació de panels oficials de tast d'olis verges d'oliva
Agustí Romero, Joan Tous
32-37
Text complet
La Seguretat dels resultats en el laboratori
Maite Pueyo, Eugeni Vilalta
38-42
Text complet
Entrevista
Josep Arcas, president i director general de Nestlé España
43-45
Text complet
Consum
Reflexió sobre les necessitats d'innovació en la predicció de l'èxit dels productes alimentaris al mercat
Teresa Raventós
46-49
Text complet
Legislació
Regulació d'aliments enriquits
Marta Gimeno
50-53
Text complet
Llengua
Català
English
Español
Informació
Per a lectors/es
Per als autors/ores
Per als bibliotecaris/àries