Hemeroteca Científica Catalana

  • Inici de la sessió
Cerca  
Passar al contingut principal Passar al menú de navegació principal Passar al peu de pàgina del lloc
  • Últim número
  • Arxius
  • Avisos
  • Polítiques editorials
    • Política d'accés lliure
    • Arxivament
  • Quant a
    • Sobre la revista
    • Trameses
    • Equip editorial
    • Declaració de privacitat
    • Contacte de la revista
    • Patrocini de la revista
  1. Pàgina d'inici /
  2. Arxius /
  3. Núm. 9 : maig 2006

Núm. 9 : maig 2006

					Veure Núm. 9 : maig 2006
Publicat: 2006-02-24

Editorial

  • Ciència, producció i consum

    3
    • Text complet

Ciència

  • Aflatoxines i ocratoxines: agents tòxics que cal controlar

    L. Comellas, I. Anaya, M. Agut, M. Ventura
    5-11
    • Text complet
  • La Bioconservació en productes carnis

    Margarita Garriga
    12-19
    • Text complet

Tecnologia

  • Extracció amb CO2 supercrític: II. Aplicacions a la indústria alimentària

    Mercè Raventós Santamaria, D. Asensio, Juan José Calabuig Aracil
    20-27
    • Text complet
  • Centre de Noves Tecnologies i Nous Processos Alimentaris (CENTA), centre tecnològic per a la indústria alimentària

    Israel Muñoz Moreno
    28-31
    • Text complet

Qualitat

  • Acreditació de panels oficials de tast d'olis verges d'oliva

    Agustí Romero, Joan Tous
    32-37
    • Text complet
  • La Seguretat dels resultats en el laboratori

    Maite Pueyo, Eugeni Vilalta
    38-42
    • Text complet

Entrevista

  • Josep Arcas, president i director general de Nestlé España

    43-45
    • Text complet

Consum

  • Reflexió sobre les necessitats d'innovació en la predicció de l'èxit dels productes alimentaris al mercat

    Teresa Raventós
    46-49
    • Text complet

Legislació

  • Regulació d'aliments enriquits

    Marta Gimeno
    50-53
    • Text complet

Desenvolupat per

Open Journal Systems

Fer una tramesa

Fer una tramesa

Llengua

  • Català
  • English
  • Español

Informació

  • Per a lectors/es
  • Per als autors/ores
  • Per als bibliotecaris/àries

Avisos

  • Logotip d'Atom
  • Logotip d'RSS2
  • Logotip d'RSS1


Creative Commons License
Aquesta obra és subjecta  —llevat que s'indiqui el contrari en el text, en les fotografies o en altres il·lustracions— a una llicència Reconeixement - No comercial - Sense obres derivades 3.0 Espanya de Creative Commons, el text complet de la qual es pot consultar a http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/deed.ca. Així, doncs, s'autoritza al públic en general a reproduir, distribuir i comunicar l'obra sempre que se'n reconegui l'autoria i l'entitat que la publica i no se'n faci un ús comercial ni cap obra derivada.

ISSN: 2013-987X (edició electrònica); 1137-7976 (edició impresa).

 

Revista indexada a: RACO

Adreça postal:
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments
Carrer del Carme, 47
08001 Barcelona
Telèfon: 933 248 580 • Fax: 932 701 180
Adreça electrònica: acca@iec.cat
Adreça d’Internet: http://acca.iec.cat

Pàgina principal de l'IEC

Institut d’Estudis Catalans. Carrer del Carme, 47; 08001 Barcelona.
Telèfon +34 932 701 620. Fax +34 932 701 180. informacio@iec.cat - Informació legal

Amb el suport de la

diputació de barcelona