Centre de Noves Tecnologies i Nous Processos Alimentaris (CENTA), centre tecnològic per a la indústria alimentària Autors/ores Israel Muñoz Moreno Resum El Centre de Noves Tecnologies i Nous Processos Alimentaris (CENTA) és una iniciativa conjunta de l'Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries (IRTA) i la Universitat de Girona (UdG), amb dues seus, l'una a Monells i l'altra al Parc Tecnològic de la UdG, on es podran trobar les tecnologies més avançades dins del camp del tractament i processament d'aliments, tant per tractar líquids com sòlids. Aquest centre tindrà com a missió principal apropar les noves tecnologies a les empreses del nostre país, oferint-los diferents serveis. Probablement, el CENTA formarà part de la Xarxa de Centres Tecnològics del Centre d'Informació i Desenvolupament Empresarials (CIDEM), i es preveu que a partir del mes de març de 2006 es posin en funcionament les diferents instal·lacions. Descàrregues Text complet Publicat 2006-07-06 Com citar Muñoz Moreno, I. (2006). Centre de Noves Tecnologies i Nous Processos Alimentaris (CENTA), centre tecnològic per a la indústria alimentària. TECA: Tecnologia I Ciència Dels Aliments, 28–31. Retrieved from https://revistes.iec.cat/index.php/TECA/article/view/3671.001 Més formats de citació ACM ACS APA ABNT Chicago Harvard IEEE MLA Turabian Vancouver Descarregar citació Endnote/Zotero/Mendeley (RIS) BibTeX Número Núm. 9 : maig 2006 Secció Tecnologia Llicència La propietat intel·lectual dels articles és dels respectius autors. Els autors en el moment de lliurar els articles a la revista TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments per a sol·licitar-ne la publicació accepten els termes següents: Els autors cedeixen a l'Associació Catalana de Ciències de l'Alimentació (filial de l'Institut d'Estudis Catalans) els drets de reproducció, comunicació pública i distribució dels articles presentats per a ser publicats a la revista TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments. Els autors responen davant l'Associació Catalana de Ciències de l'Alimentació, de l'autoria i l'originalitat dels articles presentats. És responsabilitat dels autors l'obtenció dels permisos per a la reproducció de tot el material gràfic inclòs en els articles. l'Associació Catalana de Ciències de l'Alimentació, està exempta de tota responsabilitat derivada de l'eventual vulneració de drets de propietat intel·lectual per part dels autors. Els continguts publicats a la revista estan subjectes -llevat que s'indiqui el contrari en el text o en el material gràfic- a una llicència Reconeixement - No comercial - Sense obres derivades 3.0 Espanya (by-nc-nd) de Creative Commons, el text complet de la qual es pot consultar a http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/deed.ca. Així doncs, s'autoritza el públic en general a reproduir, distribuir i comunicar l'obra sempre que se'n reconegui l'autoria i l'entitat que la publica i no se'n faci un ús comercial ni cap obra derivada. La revista no es fa responsable de les idees i opinions exposades pels autors dels articles publicats.