Hemeroteca Científica Catalana
Login
Search
Skip to main content
Skip to main navigation menu
Skip to site footer
Open Menu
Current
Archives
Editorial Policies
Open Access Policy
Archiving
About
About the Journal
Submissions
Editorial Team
Privacy Statement
Contact
Journal Sponsorship
Home
/
Archives
/
Núm. 9 : maig 2006
Núm. 9 : maig 2006
Published:
2006-02-24
Editorial
Ciència, producció i consum
3
Text complet (Català)
Science
Aflatoxines i ocratoxines: agents tòxics que cal controlar
L. Comellas, I. Anaya, M. Agut, M. Ventura
5-11
Text complet (Català)
La Bioconservació en productes carnis
Margarita Garriga
12-19
Text complet (Català)
Technology
Extracció amb CO2 supercrític: II. Aplicacions a la indústria alimentària
Mercè Raventós Santamaria, D. Asensio, Juan José Calabuig Aracil
20-27
Text complet (Català)
Centre de Noves Tecnologies i Nous Processos Alimentaris (CENTA), centre tecnològic per a la indústria alimentària
Israel Muñoz Moreno
28-31
Text complet (Català)
Quality
Acreditació de panels oficials de tast d'olis verges d'oliva
Agustí Romero, Joan Tous
32-37
Text complet (Català)
La Seguretat dels resultats en el laboratori
Maite Pueyo, Eugeni Vilalta
38-42
Text complet (Català)
Interview
Josep Arcas, president i director general de Nestlé España
43-45
Text complet (Català)
Consumption
Reflexió sobre les necessitats d'innovació en la predicció de l'èxit dels productes alimentaris al mercat
Teresa Raventós
46-49
Text complet (Català)
Legislation
Regulació d'aliments enriquits
Marta Gimeno
50-53
Text complet (Català)
Language
Català
English
Español
Information
For Readers
For Authors
For Librarians