Hemeroteca Científica Catalana

  • Login
Search  
Skip to main content Skip to main navigation menu Skip to site footer
  • Current
  • Archives
  • Editorial Policies
    • Open Access Policy
    • Archiving
  • About
    • About the Journal
    • Submissions
    • Editorial Team
    • Privacy Statement
    • Contact
    • Journal Sponsorship
    • Indexació
  1. Home /
  2. Archives /
  3. No. 9 (2006): maig

No. 9 (2006): maig

					View No. 9 (2006): maig
Published: 2006-02-24

Editorial

  • Ciència, producció i consum

    Institut d'Estudis Catalans. Associació
    3
    • Text complet (Català)

Science

  • Aflatoxines i ocratoxines: agents tòxics que cal controlar

    L. Comellas, I. Anaya, M. Agut, M. Ventura
    5-11
    • Text complet (Català)
  • La Bioconservació en productes carnis

    Margarita Garriga
    12-19
    • Text complet (Català)

Technology

  • Extracció amb CO2 supercrític: II. Aplicacions a la indústria alimentària

    Mercè Raventós Santamaria, D. Asensio, Juan José Calabuig Aracil
    20-27
    • Text complet (Català)
  • Centre de Noves Tecnologies i Nous Processos Alimentaris (CENTA), centre tecnològic per a la indústria alimentària

    Israel Muñoz Moreno
    28-31
    • Text complet (Català)

Quality

  • Acreditació de panels oficials de tast d'olis verges d'oliva

    Agustí Romero, Joan Tous
    32-37
    • Text complet (Català)
  • La Seguretat dels resultats en el laboratori

    Maite Pueyo, Eugeni Vilalta
    38-42
    • Text complet (Català)

Interview

  • Josep Arcas, president i director general de Nestlé España

    43-45
    • Text complet (Català)

Consumption

  • Reflexió sobre les necessitats d'innovació en la predicció de l'èxit dels productes alimentaris al mercat

    Teresa Raventós
    46-49
    • Text complet (Català)

Legislation

  • Regulació d'aliments enriquits

    Marta Gimeno
    50-53
    • Text complet (Català)

Make a Submission

Make a Submission

Language

  • Català
  • English
  • Español

Indexacio

Revistes Catalanes d'Accés Obert

Dialnet

Dulcinea

Ezb

Sherpa/Romeo

Matriu d'Informació Avaluació de Revistes

Rebiun

Tib

WorldCat

ZDB

Information

  • For Readers
  • For Authors
  • For Librarians


Creative Commons License
Aquesta obra és subjecta  —llevat que s'indiqui el contrari en el text o en el material gràfic— a una llicència Reconeixement - No comercial - Sense obres derivades 3.0 Espanya de Creative Commons, el text complet de la qual es pot consultar a https://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/deed.ca. Així, doncs, s'autoritza al públic en general a reproduir, distribuir i comunicar l'obra sempre que se'n reconegui l'autoria i l'entitat que la publica i no se'n faci un ús comercial ni cap obra derivada.

ISSN: 2013-987X (edició electrònica); 1137-7976 (edició impresa).

 

 

Adreça postal:
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments
Carrer del Carme, 47
08001 Barcelona
Telèfon: 933 248 580 • Fax: 932 701 180
Adreça electrònica: acca@iec.cat
Adreça d’Internet: http://acca.iec.cat

Pàgina principal de l'IEC

Institut d’Estudis Catalans. Carrer del Carme, 47; 08001 Barcelona.
Telèfon +34 932 701 620. Fax +34 932 701 180. informacio@iec.cat - Informació legal

Amb el suport de la

diputació de barcelona