Hemeroteca Científica Catalana

  • Entrar
Buscar  
Ir al contenido principal Ir al menú de navegación principal Ir al pie de página del sitio
  • Actual
  • Archivos
  • Política editorial
    • Política de acceso abierto
    • Archivado
  • Acerca de
    • Sobre la revista
    • Envíos
    • Equipo Editorial
    • Declaración de privacidad
    • Contacto
    • Patrocinio de la revista
    • Indexació
  1. Inicio /
  2. Archivos /
  3. Núm. 9 (2006): maig

Núm. 9 (2006): maig

					Ver Núm. 9 (2006): maig
Publicado: 2006-02-24

Editorial

  • Ciència, producció i consum

    Institut d'Estudis Catalans. Associació
    3
    • Text complet (Català)

Ciencia

  • Aflatoxines i ocratoxines: agents tòxics que cal controlar

    L. Comellas, I. Anaya, M. Agut, M. Ventura
    5-11
    • Text complet (Català)
  • La Bioconservació en productes carnis

    Margarita Garriga
    12-19
    • Text complet (Català)

Tecnologia

  • Extracció amb CO2 supercrític: II. Aplicacions a la indústria alimentària

    Mercè Raventós Santamaria, D. Asensio, Juan José Calabuig Aracil
    20-27
    • Text complet (Català)
  • Centre de Noves Tecnologies i Nous Processos Alimentaris (CENTA), centre tecnològic per a la indústria alimentària

    Israel Muñoz Moreno
    28-31
    • Text complet (Català)

Qualitat

  • Acreditació de panels oficials de tast d'olis verges d'oliva

    Agustí Romero, Joan Tous
    32-37
    • Text complet (Català)
  • La Seguretat dels resultats en el laboratori

    Maite Pueyo, Eugeni Vilalta
    38-42
    • Text complet (Català)

Entrevista

  • Josep Arcas, president i director general de Nestlé España

    43-45
    • Text complet (Català)

Consum

  • Reflexió sobre les necessitats d'innovació en la predicció de l'èxit dels productes alimentaris al mercat

    Teresa Raventós
    46-49
    • Text complet (Català)

Legislació

  • Regulació d'aliments enriquits

    Marta Gimeno
    50-53
    • Text complet (Català)

Enviar un artículo

Enviar un artículo

Idioma

  • Català
  • English
  • Español

Indexacio

Revistes Catalanes d'Accés Obert

Dialnet

Dulcinea

Ezb

Sherpa/Romeo

Matriu d'Informació Avaluació de Revistes

Rebiun

Tib

WorldCat

ZDB

Información

  • Para lectores/as
  • Para autores/as
  • Para bibliotecarios/as


Creative Commons License
Aquesta obra és subjecta  —llevat que s'indiqui el contrari en el text o en el material gràfic— a una llicència Reconeixement - No comercial - Sense obres derivades 3.0 Espanya de Creative Commons, el text complet de la qual es pot consultar a https://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/deed.ca. Així, doncs, s'autoritza al públic en general a reproduir, distribuir i comunicar l'obra sempre que se'n reconegui l'autoria i l'entitat que la publica i no se'n faci un ús comercial ni cap obra derivada.

ISSN: 2013-987X (edició electrònica); 1137-7976 (edició impresa).

 

 

Adreça postal:
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments
Carrer del Carme, 47
08001 Barcelona
Telèfon: 933 248 580 • Fax: 932 701 180
Adreça electrònica: acca@iec.cat
Adreça d’Internet: http://acca.iec.cat

Pàgina principal de l'IEC

Institut d’Estudis Catalans. Carrer del Carme, 47; 08001 Barcelona.
Telèfon +34 932 701 620. Fax +34 932 701 180. informacio@iec.cat - Informació legal

Amb el suport de la

diputació de barcelona