Hemeroteca Científica Catalana
Entrar
Buscar
Ir al contenido principal
Ir al menú de navegación principal
Ir al pie de página del sitio
Open Menu
Actual
Archivos
Política editorial
Política de acceso abierto
Archivado
Acerca de
Sobre la revista
Envíos
Equipo Editorial
Declaración de privacidad
Contacto
Patrocinio de la revista
Inicio
/
Archivos
/
Núm. 9 : maig 2006
Núm. 9 : maig 2006
Publicado:
2006-02-24
Editorial
Ciència, producció i consum
3
Text complet (Català)
Ciencia
Aflatoxines i ocratoxines: agents tòxics que cal controlar
L. Comellas, I. Anaya, M. Agut, M. Ventura
5-11
Text complet (Català)
La Bioconservació en productes carnis
Margarita Garriga
12-19
Text complet (Català)
Tecnologia
Extracció amb CO2 supercrític: II. Aplicacions a la indústria alimentària
Mercè Raventós Santamaria, D. Asensio, Juan José Calabuig Aracil
20-27
Text complet (Català)
Centre de Noves Tecnologies i Nous Processos Alimentaris (CENTA), centre tecnològic per a la indústria alimentària
Israel Muñoz Moreno
28-31
Text complet (Català)
Qualitat
Acreditació de panels oficials de tast d'olis verges d'oliva
Agustí Romero, Joan Tous
32-37
Text complet (Català)
La Seguretat dels resultats en el laboratori
Maite Pueyo, Eugeni Vilalta
38-42
Text complet (Català)
Entrevista
Josep Arcas, president i director general de Nestlé España
43-45
Text complet (Català)
Consum
Reflexió sobre les necessitats d'innovació en la predicció de l'èxit dels productes alimentaris al mercat
Teresa Raventós
46-49
Text complet (Català)
Legislació
Regulació d'aliments enriquits
Marta Gimeno
50-53
Text complet (Català)
Idioma
Català
English
Español
Información
Para lectores/as
Para autores/as
Para bibliotecarios/as