Hemeroteca Científica Catalana

  • Login
Search  
Skip to main content Skip to main navigation menu Skip to site footer
  • Current
  • Archives
  • Editorial Policies
    • Open Access Policy
    • Archiving
  • About
    • About the Journal
    • Submissions
    • Editorial Team
    • Privacy Statement
    • Contact
    • Journal Sponsorship
    • Indexació
  1. Home /
  2. Archives

Archives

  • Vol. 23 (2024)

  • Vol. 22 (2023)

  • Vol. 21 (2022)

  • Vol. 20 (2021)

    CLIQUEU PER CONSULTAR LA REVISTA A ISSUU

  • Vol. 19 (2020)

  • Vol. 18 (2019)

  • Vol. 17 (2018)

  • Vol. 16 (2016)

  • Vol. 15 (2015)

  • Vol. 14 No. 2 (2014)

  • Vol. 14 No. 1 (2014)

  • desembre
    Vol. 13 No. 2 (2011)

  • juny
    Vol. 13 No. 1 (2011)

  • desembre
    Vol. 12 No. 2 (2010)

  • maig
    Vol. 12 No. 1 (2010)

  • desembre
    Vol. 11 No. 2 (2009)

  • juliol
    Vol. 11 No. 1 (2009)

  • desembre
    No. 13 (2008)

  • maig
    No. 12 (2008)

  • setembre
    No. 11 (2007)

  • desembre
    No. 10 (2006)

  • maig
    No. 9 (2006)

  • novembre
    No. 8 (2005)

  • febrer
    No. 7 (2005)

  • Any 5, desembre
    No. 6 (2002)

1-25 of 31 Next

Make a Submission

Make a Submission

Language

  • Català
  • English
  • Español

Indexacio

Revistes Catalanes d'Accés Obert

Dialnet

Dulcinea

Ezb

Sherpa/Romeo

Matriu d'Informació Avaluació de Revistes

Rebiun

Tib

WorldCat

ZDB

Information

  • For Readers
  • For Authors
  • For Librarians


Creative Commons License
Aquesta obra és subjecta  —llevat que s'indiqui el contrari en el text o en el material gràfic— a una llicència Reconeixement - No comercial - Sense obres derivades 3.0 Espanya de Creative Commons, el text complet de la qual es pot consultar a https://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/deed.ca. Així, doncs, s'autoritza al públic en general a reproduir, distribuir i comunicar l'obra sempre que se'n reconegui l'autoria i l'entitat que la publica i no se'n faci un ús comercial ni cap obra derivada.

ISSN: 2013-987X (edició electrònica); 1137-7976 (edició impresa).

 

 

Adreça postal:
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments
Carrer del Carme, 47
08001 Barcelona
Telèfon: 933 248 580 • Fax: 932 701 180
Adreça electrònica: acca@iec.cat
Adreça d’Internet: http://acca.iec.cat

Pàgina principal de l'IEC

Institut d’Estudis Catalans. Carrer del Carme, 47; 08001 Barcelona.
Telèfon +34 932 701 620. Fax +34 932 701 180. informacio@iec.cat - Informació legal

Amb el suport de la

diputació de barcelona