Hemeroteca Científica Catalana
Entrar
Buscar
Ir al contenido principal
Ir al menú de navegación principal
Ir al pie de página del sitio
Open Menu
Actual
Archivos
Política editorial
Política de acceso abierto
Archivado
Acerca de
Sobre la revista
Envíos
Equipo Editorial
Declaración de privacidad
Contacto
Patrocinio de la revista
Inicio
/
Archivos
/
Núm. 8 : novembre 2005
Núm. 8 : novembre 2005
Publicado:
2005-07-11
Editorial
20è aniversari de l'IRTA
3
Text complet (Català)
Ciencia
Oligosacàrids funcionals per síntesi enzimàtica. Nous enzims per a noves aplicacions
Antoni Planas, Magda Faijes Simona
5-13
Text complet (Català)
Desenvolupament d'ingredients alimentaris a partir de sang d'escorxador: aplicació de les noves tecnologies
D. Parés, N. Fort, Crisitina Carretero, E. Saguer, M. Toldrà, Eduard Dàvila Ribo
14-25
Text complet (Català)
Tecnologia
Aplicaciones de las ondas electromagnéticas en productos alimenticios
V. Del-Valle, Pierre Picouet
26-33
Text complet (Català)
Automatització industrial a les indústries
Joaquim Ros Florenza
34-38
Text complet (Català)
Extracció amb CO2 supercrític. I. Una alternativa als dissolvents per a l'obtenció d'extractes naturals dels aliments
Mercè Raventós Santamaria, D. Asensio, Juan José Calabuig Aracil
39-43
Text complet (Català)
Entrevista
Josep Tarragó, president de l'IRTA
44-45
Text complet (Català)
Legislació
L'Etiquetatge d'al·lèrgens com una eina important perquè els consumidors puguin escollir amb seguretat
Rosa M. Hernández Granés
46-51
Text complet (Català)
Divulgació
Problemes d'internacionalització d'una empresa alimentària
Josep M. Ventura Ferrero
52-54
Text complet (Català)
Idioma
Català
English
Español
Información
Para lectores/as
Para autores/as
Para bibliotecarios/as