ELS INICIS DE L’ACCA: entrevista a la doctora M. del Carmen de la Torre Boronat

Autors/ores

  • Montserrat Rivero i Urgell Institut d'Estudis Catalans

Resum

L’Associació Catalana de Ciències de l’Alimentació (ACCA) fa quaranta anys aquest 2019. És un bon moment per fer una entrevista a qui en va ser la fundadora i primera presidenta, la doctora M. del Carmen de la Torre

Biografia de l'autor/a

Montserrat Rivero i Urgell, Institut d'Estudis Catalans

Dra. en Farmàcia. Especialista en nutrició humana i dietètica.
Assessora científi ca de l’Hospital de Nens de Barcelona. Presidenta de l’Associació Catalana de Ciències de l’Alimentació.
Membre numerari de la Reial Acadèmia de Farmàcia de Catalunya.

Descàrregues

Com citar

Rivero i Urgell, M. (2019). ELS INICIS DE L’ACCA: entrevista a la doctora M. del Carmen de la Torre Boronat. TECA: Tecnologia I Ciència Dels Aliments, 18, 4–9. Retrieved from https://revistes.iec.cat/index.php/TECA/article/view/146037

Número

Secció

Articles

Articles més llegits del mateix autor/a

1 2 > >>