Hemeroteca Científica Catalana
Inici de la sessió
Cerca
Passar al contingut principal
Passar al menú de navegació principal
Passar al peu de pàgina del lloc
Open Menu
Últim número
Arxius
Polítiques editorials
Política d'accés lliure
Arxivament
Quant a
Sobre la revista
Trameses
Equip Editorial
Declaració de privacitat
Contacte de la revista
Patrocini de la revista
Pàgina d'inici
/
Arxius
/
Núm. 3 (1999): Any 3, gener
Núm. 3 (1999): Any 3, gener
Publicat:
2001-03-22
Articles
El control oficial d'aliments a Europa: el paper del fòrum FLEP
Iñaki Eguileor
8-11
Alimentació del malalt hospitalitzat
Cleofé Pérez-Portabella, Mercè Planas
12-14
Obesitat i control del pes corporal
Xavier Remesar, Immaculada Rafecas, José Antonio Fernández López, Marià Alemany
15-19
Els organismes modificats genèticament: reflexions des de l'Administració sanitària
Eduard Mata i Albert
26-29
Els organismes modificats genèticament: un serial?
Rafael Tauler
30-35
De sobretaula amb la doctora Carmen de la Torre
Ivan Boronat, Josep Calderón
36-42
Toxines cianobacterials. Part II: Factors ambientals decisius en la producció i l'estabilitat de les microcistines
M. Carme Riva
43-46
Bona pinta. Millorant l'aparença dels productes alimentaris
Donald E. Pszczola
47-49
Trihalometans en aigües i aliments
Josep Calderón
47-49
Tècnica NIRS: aplicació en el control de qualitat
Francesc Jordi Tomàs, Gemma de la Cruz Almeida
53-56
El web de l'ACCA
Ivan Boronat
57-58
El web de l'ACCA
Ivan Boronat
57-58
Llengua
Català
English
Español
Indexacio
Informació
Per a lectors/es
Per als autors/ores
Per als bibliotecaris/àries