Hemeroteca Científica Catalana
Entrar
Buscar
Ir al contenido principal
Ir al menú de navegación principal
Ir al pie de página del sitio
Open Menu
Actual
Archivos
Política editorial
Política de acceso abierto
Archivado
Acerca de
Sobre la revista
Envíos
Equipo Editorial
Declaración de privacidad
Contacto
Patrocinio de la revista
Inicio
/
Archivos
/
Any 3, núm. 3 : gener 1999
Any 3, núm. 3 : gener 1999
Publicado:
2001-03-22
Artículos
El control oficial d'aliments a Europa: el paper del fòrum FLEP
Iñaki Eguileor
8-11
(Català)
Alimentació del malalt hospitalitzat
Cleofé Pérez-Portabella, Mercè Planas
12-14
(Català)
Obesitat i control del pes corporal
Xavier Remesar, Immaculada Rafecas, José Antonio Fernández López, Marià Alemany
15-19
(Català)
Els organismes modificats genèticament: reflexions des de l'Administració sanitària
Eduard Mata i Albert
26-29
(Català)
Els organismes modificats genèticament: un serial?
Rafael Tauler
30-35
(Català)
De sobretaula amb la doctora Carmen de la Torre
Ivan Boronat, Josep Calderón
36-42
(Català)
Toxines cianobacterials. Part II: Factors ambientals decisius en la producció i l'estabilitat de les microcistines
M. Carme Riva
43-46
(Català)
Bona pinta. Millorant l'aparença dels productes alimentaris
Donald E. Pszczola
47-49
(Català)
Trihalometans en aigües i aliments
Josep Calderón
47-49
(Català)
Tècnica NIRS: aplicació en el control de qualitat
Francesc Jordi Tomàs, Gemma de la Cruz Almeida
53-56
(Català)
El web de l'ACCA
Ivan Boronat
57-58
(Català)
El web de l'ACCA
Ivan Boronat
57-58
(Català)
Desarrollado por
Open Journal Systems
Enviar un artículo
Enviar un artículo
Idioma
Català
English
Español
Información
Para lectores/as
Para autores/as
Para bibliotecarios/as