Hemeroteca Científica Catalana

  • Login
Search  
Skip to main content Skip to main navigation menu Skip to site footer
  • Current
  • Archives
  • Editorial Policies
    • Open Access Policy
    • Archiving
  • About
    • About the Journal
    • Submissions
    • Editorial Team
    • Privacy Statement
    • Contact
    • Journal Sponsorship
    • Indexació
  1. Home /
  2. Archives /
  3. No. 3 (1999): Any 3, gener

No. 3 (1999): Any 3, gener

					View No. 3 (1999): Any 3, gener
Published: 2001-03-22

Articles

  • El control oficial d'aliments a Europa: el paper del fòrum FLEP

    Iñaki Eguileor
    8-11
    • (Català)
  • Alimentació del malalt hospitalitzat

    Cleofé Pérez-Portabella, Mercè Planas
    12-14
    • (Català)
  • Obesitat i control del pes corporal

    Xavier Remesar, Immaculada Rafecas, José Antonio Fernández López, Marià Alemany
    15-19
    • (Català)
  • Els organismes modificats genèticament: reflexions des de l'Administració sanitària

    Eduard Mata i Albert
    26-29
    • (Català)
  • Els organismes modificats genèticament: un serial?

    Rafael Tauler
    30-35
    • (Català)
  • De sobretaula amb la doctora Carmen de la Torre

    Ivan Boronat, Josep Calderón
    36-42
    • (Català)
  • Toxines cianobacterials. Part II: Factors ambientals decisius en la producció i l'estabilitat de les microcistines

    M. Carme Riva
    43-46
    • (Català)
  • Bona pinta. Millorant l'aparença dels productes alimentaris

    Donald E. Pszczola
    47-49
    • (Català)
  • Trihalometans en aigües i aliments

    Josep Calderón
    47-49
    • (Català)
  • Tècnica NIRS: aplicació en el control de qualitat

    Francesc Jordi Tomàs, Gemma de la Cruz Almeida
    53-56
    • (Català)
  • El web de l'ACCA

    Ivan Boronat
    57-58
    • (Català)
  • El web de l'ACCA

    Ivan Boronat
    57-58
    • (Català)

Make a Submission

Make a Submission

Language

  • Català
  • English
  • Español

Indexacio

Revistes Catalanes d'Accés Obert

Dialnet

Dulcinea

Ezb

Sherpa/Romeo

Matriu d'Informació Avaluació de Revistes

Rebiun

Tib

WorldCat

ZDB

Information

  • For Readers
  • For Authors
  • For Librarians


Creative Commons License
Aquesta obra és subjecta  —llevat que s'indiqui el contrari en el text o en el material gràfic— a una llicència Reconeixement - No comercial - Sense obres derivades 3.0 Espanya de Creative Commons, el text complet de la qual es pot consultar a https://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/deed.ca. Així, doncs, s'autoritza al públic en general a reproduir, distribuir i comunicar l'obra sempre que se'n reconegui l'autoria i l'entitat que la publica i no se'n faci un ús comercial ni cap obra derivada.

ISSN: 2013-987X (edició electrònica); 1137-7976 (edició impresa).

 

 

Adreça postal:
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments
Carrer del Carme, 47
08001 Barcelona
Telèfon: 933 248 580 • Fax: 932 701 180
Adreça electrònica: acca@iec.cat
Adreça d’Internet: http://acca.iec.cat

Pàgina principal de l'IEC

Institut d’Estudis Catalans. Carrer del Carme, 47; 08001 Barcelona.
Telèfon +34 932 701 620. Fax +34 932 701 180. informacio@iec.cat - Informació legal

Amb el suport de la

diputació de barcelona