Valorització del peix blau per a la millora de la competitivitat del sector pesquer

Autors/ores

  • Clara Barnés i Calle Universitat de Girona
  • Elsa Lloret Fortuny Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries (IRTA)

Resum

Ressenya del Premi ACCA 2020

Biografies de l'autor/a

Clara Barnés i Calle, Universitat de Girona

Graduada en innovació i seguretat alimentària i
estudiant del Màster en Biotecnologia Alimentària
a la Universitat de Girona.

Elsa Lloret Fortuny, Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries (IRTA)

Tècnica d’innovació del Programa de Qualitat i
Tecnologia Alimentària en l’Àrea d’Indústries Alimentàries, a l’Institut de Recerca i Tecnologia
Agroalimentàries (IRTA).

Descàrregues

Com citar

Barnés i Calle, C., & Lloret Fortuny, E. (2021). Valorització del peix blau per a la millora de la competitivitat del sector pesquer. TECA: Tecnologia I Ciència Dels Aliments, 20, 65–67. Retrieved from https://revistes.iec.cat/index.php/TECA/article/view/149515

Número

Secció

Articles