Hemeroteca Científica Catalana
Inici de la sessió
Cerca
Passar al contingut principal
Passar al menú de navegació principal
Passar al peu de pàgina del lloc
Open Menu
Últim número
Arxius
Polítiques editorials
Política d'accés lliure
Arxivament
Quant a
Sobre la revista
Trameses
Equip Editorial
Declaració de privacitat
Contacte de la revista
Patrocini de la revista
Pàgina d'inici
/
Arxius
/
Núm. 1 (1997): Any 1, desembre
Núm. 1 (1997): Any 1, desembre
Publicat:
2001-03-23
Articles
Els additius inútils
Robert Xalabarder
5-6
OMG, i això què és?
Rafael Tauler
7-13
Cercant on cercar
Antoni Portela
14-21
Els components volàtils responsables de l'aroma dels aliments
Josep Maria Guadayol Cunill
22-25
De sobretaula amb Josep Maria Ventura Ferrero
Antoni Portela
26-30
Qualmed, un respir a Internet
Miquel Carreras
31
Implantació d'un sistema de qualitat per al croissant en massa congelada
Mercè Raventós Santamaria, E. Alonso
32-43
Greixos i substitutius de greixos: a la recerca d'un equilibri en benefici de la salut
James Giese
44-47
Aliments sense gluten. La malaltia celíaca
Josep Pedró
48-50
La guerra al gluten
M. Torralba
51
Control de plagues en la indústria alimentària
Carles Peidro i Carbonell
52-56
Estudi sobre el comportament de l'oli de gira-sol i l'oleïna de palma en el procés de fregida de patates chips
Mercè Raventós Santamaria, M. Begonya Marcos Muntal
57-64
La tècnica de conservació d'aliments per pulsacions elèctriques
Olga Martín Belloso, Gustavo V. Barbosa Cánovas
65-71
Les patents de tecnologia dels aliments
Oficina Española de Patentes y Marcas
72-76
Llengua
Català
English
Español
Indexacio
Informació
Per a lectors/es
Per als autors/ores
Per als bibliotecaris/àries