Hemeroteca Científica Catalana

  • Inici de la sessió
Cerca  
Passar al contingut principal Passar al menú de navegació principal Passar al peu de pàgina del lloc
  • Últim número
  • Arxius
  • Polítiques editorials
    • Política d'accés lliure
    • Arxivament
  • Quant a
    • Sobre la revista
    • Trameses
    • Equip Editorial
    • Declaració de privacitat
    • Contacte de la revista
    • Patrocini de la revista
  1. Pàgina d'inici /
  2. Arxius /
  3. Núm. 1 (1997): Any 1, desembre

Núm. 1 (1997): Any 1, desembre

					Veure Núm. 1 (1997): Any 1, desembre
Publicat: 2001-03-23

Articles

  • Els additius inútils

    Robert Xalabarder
    5-6
  • OMG, i això què és?

    Rafael Tauler
    7-13
  • Cercant on cercar

    Antoni Portela
    14-21
  • Els components volàtils responsables de l'aroma dels aliments

    Josep Maria Guadayol Cunill
    22-25
  • De sobretaula amb Josep Maria Ventura Ferrero

    Antoni Portela
    26-30
  • Qualmed, un respir a Internet

    Miquel Carreras
    31
  • Implantació d'un sistema de qualitat per al croissant en massa congelada

    Mercè Raventós Santamaria, E. Alonso
    32-43
  • Greixos i substitutius de greixos: a la recerca d'un equilibri en benefici de la salut

    James Giese
    44-47
  • Aliments sense gluten. La malaltia celíaca

    Josep Pedró
    48-50
  • La guerra al gluten

    M. Torralba
    51
  • Control de plagues en la indústria alimentària

    Carles Peidro i Carbonell
    52-56
  • Estudi sobre el comportament de l'oli de gira-sol i l'oleïna de palma en el procés de fregida de patates chips

    Mercè Raventós Santamaria, M. Begonya Marcos Muntal
    57-64
  • La tècnica de conservació d'aliments per pulsacions elèctriques

    Olga Martín Belloso, Gustavo V. Barbosa Cánovas
    65-71
  • Les patents de tecnologia dels aliments

    Oficina Española de Patentes y Marcas
    72-76

Fer una tramesa

Fer una tramesa

Llengua

  • Català
  • English
  • Español

Indexacio

Revistes Catalanes d'Accés Obert

Dialnet

Dulcinea

Ezb

Sherpa/Romeo

Matriu d'Informació Avaluació de Revistes

Rebiun

Tib

WorldCat

ZDB

Informació

  • Per a lectors/es
  • Per als autors/ores
  • Per als bibliotecaris/àries


Creative Commons License
Aquesta obra és subjecta  —llevat que s'indiqui el contrari en el text o en el material gràfic— a una llicència Reconeixement - No comercial - Sense obres derivades 3.0 Espanya de Creative Commons, el text complet de la qual es pot consultar a https://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/deed.ca. Així, doncs, s'autoritza al públic en general a reproduir, distribuir i comunicar l'obra sempre que se'n reconegui l'autoria i l'entitat que la publica i no se'n faci un ús comercial ni cap obra derivada.

ISSN: 2013-987X (edició electrònica); 1137-7976 (edició impresa).

 

 

Adreça postal:
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments
Carrer del Carme, 47
08001 Barcelona
Telèfon: 933 248 580 • Fax: 932 701 180
Adreça electrònica: acca@iec.cat
Adreça d’Internet: https://acca.iec.cat

Pàgina principal de l'IEC

Institut d’Estudis Catalans. Carrer del Carme, 47; 08001 Barcelona.
Telèfon +34 932 701 620. Fax +34 932 701 180. informacio@iec.cat - Informació legal

Amb el suport de la

diputació de barcelona