Hemeroteca Científica Catalana
Entrar
Buscar
Ir al contenido principal
Ir al menú de navegación principal
Ir al pie de página del sitio
Open Menu
Actual
Archivos
Política editorial
Política de acceso abierto
Archivado
Acerca de
Sobre la revista
Envíos
Equipo Editorial
Declaración de privacidad
Contacto
Patrocinio de la revista
Inicio
/
Archivos
/
Any 1, núm. 1 : desembre 1997
Any 1, núm. 1 : desembre 1997
Publicado:
2001-03-23
Artículos
Els additius inútils
Robert Xalabarder
5-6
(Català)
OMG, i això què és?
Rafael Tauler
7-13
(Català)
Cercant on cercar
Antoni Portela
14-21
(Català)
Els components volàtils responsables de l'aroma dels aliments
Josep Maria Guadayol Cunill
22-25
(Català)
De sobretaula amb Josep Maria Ventura Ferrero
Antoni Portela
26-30
(Català)
Qualmed, un respir a Internet
Miquel Carreras
31
(Català)
Implantació d'un sistema de qualitat per al croissant en massa congelada
Mercè Raventós Santamaria, E. Alonso
32-43
(Català)
Greixos i substitutius de greixos: a la recerca d'un equilibri en benefici de la salut
James Giese
44-47
(Català)
Aliments sense gluten. La malaltia celíaca
Josep Pedró
48-50
(Català)
La guerra al gluten
M. Torralba
51
(Català)
Control de plagues en la indústria alimentària
Carles Peidro i Carbonell
52-56
(Català)
Estudi sobre el comportament de l'oli de gira-sol i l'oleïna de palma en el procés de fregida de patates chips
Mercè Raventós Santamaria, M. Begonya Marcos Muntal
57-64
(Català)
La tècnica de conservació d'aliments per pulsacions elèctriques
Olga Martín Belloso, Gustavo V. Barbosa Cánovas
65-71
(Català)
Les patents de tecnologia dels aliments
Oficina Española de Patentes y Marcas
72-76
(Català)
Idioma
Català
English
Español
Información
Para lectores/as
Para autores/as
Para bibliotecarios/as