Hemeroteca Científica Catalana

  • Entrar
Buscar  
Ir al contenido principal Ir al menú de navegación principal Ir al pie de página del sitio
  • Actual
  • Archivos
  • Política editorial
    • Política de acceso abierto
    • Archivado
  • Acerca de
    • Sobre la revista
    • Envíos
    • Equipo Editorial
    • Declaración de privacidad
    • Contacto
    • Patrocinio de la revista
    • Indexació
  1. Inicio /
  2. Archivos /
  3. Núm. 1 (1997): Any 1, desembre

Núm. 1 (1997): Any 1, desembre

					Ver Núm. 1 (1997): Any 1, desembre
Publicado: 2001-03-23

Artículos

  • Els additius inútils

    Robert Xalabarder
    5-6
    • (Català)
  • OMG, i això què és?

    Rafael Tauler
    7-13
    • (Català)
  • Cercant on cercar

    Antoni Portela
    14-21
    • (Català)
  • Els components volàtils responsables de l'aroma dels aliments

    Josep Maria Guadayol Cunill
    22-25
    • (Català)
  • De sobretaula amb Josep Maria Ventura Ferrero

    Antoni Portela
    26-30
    • (Català)
  • Qualmed, un respir a Internet

    Miquel Carreras
    31
    • (Català)
  • Implantació d'un sistema de qualitat per al croissant en massa congelada

    Mercè Raventós Santamaria, E. Alonso
    32-43
    • (Català)
  • Greixos i substitutius de greixos: a la recerca d'un equilibri en benefici de la salut

    James Giese
    44-47
    • (Català)
  • Aliments sense gluten. La malaltia celíaca

    Josep Pedró
    48-50
    • (Català)
  • La guerra al gluten

    M. Torralba
    51
    • (Català)
  • Control de plagues en la indústria alimentària

    Carles Peidro i Carbonell
    52-56
    • (Català)
  • Estudi sobre el comportament de l'oli de gira-sol i l'oleïna de palma en el procés de fregida de patates chips

    Mercè Raventós Santamaria, M. Begonya Marcos Muntal
    57-64
    • (Català)
  • La tècnica de conservació d'aliments per pulsacions elèctriques

    Olga Martín Belloso, Gustavo V. Barbosa Cánovas
    65-71
    • (Català)
  • Les patents de tecnologia dels aliments

    Oficina Española de Patentes y Marcas
    72-76
    • (Català)

Enviar un artículo

Enviar un artículo

Idioma

  • Català
  • English
  • Español

Indexacio

Revistes Catalanes d'Accés Obert

Dialnet

Dulcinea

Ezb

Sherpa/Romeo

Matriu d'Informació Avaluació de Revistes

Rebiun

Tib

WorldCat

ZDB

Información

  • Para lectores/as
  • Para autores/as
  • Para bibliotecarios/as


Creative Commons License
Aquesta obra és subjecta  —llevat que s'indiqui el contrari en el text o en el material gràfic— a una llicència Reconeixement - No comercial - Sense obres derivades 3.0 Espanya de Creative Commons, el text complet de la qual es pot consultar a https://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/deed.ca. Així, doncs, s'autoritza al públic en general a reproduir, distribuir i comunicar l'obra sempre que se'n reconegui l'autoria i l'entitat que la publica i no se'n faci un ús comercial ni cap obra derivada.

ISSN: 2013-987X (edició electrònica); 1137-7976 (edició impresa).

 

 

Adreça postal:
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments
Carrer del Carme, 47
08001 Barcelona
Telèfon: 933 248 580 • Fax: 932 701 180
Adreça electrònica: acca@iec.cat
Adreça d’Internet: http://acca.iec.cat

Pàgina principal de l'IEC

Institut d’Estudis Catalans. Carrer del Carme, 47; 08001 Barcelona.
Telèfon +34 932 701 620. Fax +34 932 701 180. informacio@iec.cat - Informació legal

Amb el suport de la

diputació de barcelona