Hemeroteca Científica Catalana

  • Login
Search  
Skip to main content Skip to main navigation menu Skip to site footer
  • Current
  • Archives
  • Editorial Policies
    • Open Access Policy
    • Archiving
  • About
    • About the Journal
    • Submissions
    • Editorial Team
    • Privacy Statement
    • Contact
    • Journal Sponsorship
    • Indexació
  1. Home /
  2. Archives /
  3. No. 1 (1997): Any 1, desembre

No. 1 (1997): Any 1, desembre

					View No. 1 (1997): Any 1, desembre
Published: 2001-03-23

Articles

  • Els additius inútils

    Robert Xalabarder
    5-6
    • (Català)
  • OMG, i això què és?

    Rafael Tauler
    7-13
    • (Català)
  • Cercant on cercar

    Antoni Portela
    14-21
    • (Català)
  • Els components volàtils responsables de l'aroma dels aliments

    Josep Maria Guadayol Cunill
    22-25
    • (Català)
  • De sobretaula amb Josep Maria Ventura Ferrero

    Antoni Portela
    26-30
    • (Català)
  • Qualmed, un respir a Internet

    Miquel Carreras
    31
    • (Català)
  • Implantació d'un sistema de qualitat per al croissant en massa congelada

    Mercè Raventós Santamaria, E. Alonso
    32-43
    • (Català)
  • Greixos i substitutius de greixos: a la recerca d'un equilibri en benefici de la salut

    James Giese
    44-47
    • (Català)
  • Aliments sense gluten. La malaltia celíaca

    Josep Pedró
    48-50
    • (Català)
  • La guerra al gluten

    M. Torralba
    51
    • (Català)
  • Control de plagues en la indústria alimentària

    Carles Peidro i Carbonell
    52-56
    • (Català)
  • Estudi sobre el comportament de l'oli de gira-sol i l'oleïna de palma en el procés de fregida de patates chips

    Mercè Raventós Santamaria, M. Begonya Marcos Muntal
    57-64
    • (Català)
  • La tècnica de conservació d'aliments per pulsacions elèctriques

    Olga Martín Belloso, Gustavo V. Barbosa Cánovas
    65-71
    • (Català)
  • Les patents de tecnologia dels aliments

    Oficina Española de Patentes y Marcas
    72-76
    • (Català)

Make a Submission

Make a Submission

Language

  • Català
  • English
  • Español

Indexacio

Revistes Catalanes d'Accés Obert

Dialnet

Dulcinea

Ezb

Sherpa/Romeo

Matriu d'Informació Avaluació de Revistes

Rebiun

Tib

WorldCat

ZDB

Information

  • For Readers
  • For Authors
  • For Librarians


Creative Commons License
Aquesta obra és subjecta  —llevat que s'indiqui el contrari en el text o en el material gràfic— a una llicència Reconeixement - No comercial - Sense obres derivades 3.0 Espanya de Creative Commons, el text complet de la qual es pot consultar a https://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/deed.ca. Així, doncs, s'autoritza al públic en general a reproduir, distribuir i comunicar l'obra sempre que se'n reconegui l'autoria i l'entitat que la publica i no se'n faci un ús comercial ni cap obra derivada.

ISSN: 2013-987X (edició electrònica); 1137-7976 (edició impresa).

 

 

Adreça postal:
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments
Carrer del Carme, 47
08001 Barcelona
Telèfon: 933 248 580 • Fax: 932 701 180
Adreça electrònica: acca@iec.cat
Adreça d’Internet: http://acca.iec.cat

Pàgina principal de l'IEC

Institut d’Estudis Catalans. Carrer del Carme, 47; 08001 Barcelona.
Telèfon +34 932 701 620. Fax +34 932 701 180. informacio@iec.cat - Informació legal

Amb el suport de la

diputació de barcelona