Hemeroteca Científica Catalana
Inici de la sessió
Cerca
Passar al contingut principal
Passar al menú de navegació principal
Passar al peu de pàgina del lloc
Open Menu
Últim número
Arxius
Polítiques editorials
Política d'accés lliure
Arxivament
Quant a
Sobre la revista
Trameses
Equip Editorial
Declaració de privacitat
Contacte de la revista
Patrocini de la revista
Pàgina d'inici
/
Arxius
/
Núm. 4 (1999): Any 3, setembre
Núm. 4 (1999): Any 3, setembre
Publicat:
2001-03-22
Articles
L'anàlisi sensorial com a mesura objectiva de la qualitat
M. Dolors Guàrdia, Luis Guerrero
8-11
De sobretaula amb Adriana Casademont (entrevista)
Joana Jover, Ivan Boronat, Josep Calderón
12-15
Mètodes per a avaluar la frescor del peix
Teresa Veciana Nogués
16-24
La producció integrada al Baix Llobregat
Teresa Veciana Nogués
25-27
Prebiòtics (fructooligosacàrids)
Pedro López Alegret
28-29
Probiòtics en productes carnis
Margarita Garriga
30-31
Suplements nutricionals durant el procés reproductiu: àcid fòlic / folats i ferro
Joan D. Fernández Ballart
32-34
Cafè i salut
María Antonia Lizarraga
35-38
Tractament d'aigües residuals a la indústria alimentària
Josep Calderón
40-43
Atenció nutricional a domicili
Cleofé Pérez-Portabella, Mercè Planas
52-54
Pollastres, Bèlgica i dioxines
Josep Calderón
55-56
Segura Cardona, Ramon. "Els àcids grassos omega 6 i omega 3"
Josep Calderón
57-58
Blasi, Josep M. "Un passeig per la via làctia"
Judit Pujol i Boira
57-58
Qui és soci de l'ACCA?
Ivan Boronat
60-62
Més canvis
Ivan Boronat, Andreu Farran Codina
63
FLEP
Iñaki Eguileor
66
Construint un futur dolç
67
La indústria agroalimentària
68-69
Llengua
Català
English
Español
Indexacio
Informació
Per a lectors/es
Per als autors/ores
Per als bibliotecaris/àries