Hemeroteca Científica Catalana
Entrar
Buscar
Ir al contenido principal
Ir al menú de navegación principal
Ir al pie de página del sitio
Open Menu
Actual
Archivos
Política editorial
Política de acceso abierto
Archivado
Acerca de
Sobre la revista
Envíos
Equipo Editorial
Declaración de privacidad
Contacto
Patrocinio de la revista
Inicio
/
Archivos
/
Núm. 4 (1999): Any 3, setembre
Núm. 4 (1999): Any 3, setembre
Publicado:
2001-03-22
Artículos
L'anàlisi sensorial com a mesura objectiva de la qualitat
M. Dolors Guàrdia, Luis Guerrero
8-11
(Català)
De sobretaula amb Adriana Casademont (entrevista)
Joana Jover, Ivan Boronat, Josep Calderón
12-15
(Català)
Mètodes per a avaluar la frescor del peix
Teresa Veciana Nogués
16-24
(Català)
La producció integrada al Baix Llobregat
Teresa Veciana Nogués
25-27
(Català)
Prebiòtics (fructooligosacàrids)
Pedro López Alegret
28-29
(Català)
Probiòtics en productes carnis
Margarita Garriga
30-31
(Català)
Suplements nutricionals durant el procés reproductiu: àcid fòlic / folats i ferro
Joan D. Fernández Ballart
32-34
(Català)
Cafè i salut
María Antonia Lizarraga
35-38
(Català)
Tractament d'aigües residuals a la indústria alimentària
Josep Calderón
40-43
(Català)
Atenció nutricional a domicili
Cleofé Pérez-Portabella, Mercè Planas
52-54
(Català)
Pollastres, Bèlgica i dioxines
Josep Calderón
55-56
(Català)
Segura Cardona, Ramon. "Els àcids grassos omega 6 i omega 3"
Josep Calderón
57-58
(Català)
Blasi, Josep M. "Un passeig per la via làctia"
Judit Pujol i Boira
57-58
(Català)
Qui és soci de l'ACCA?
Ivan Boronat
60-62
(Català)
Més canvis
Ivan Boronat, Andreu Farran Codina
63
(Català)
FLEP
Iñaki Eguileor
66
(Català)
Construint un futur dolç
67
(Català)
La indústria agroalimentària
68-69
(Català)
Idioma
Català
English
Español
Indexacio
Información
Para lectores/as
Para autores/as
Para bibliotecarios/as