Hemeroteca Científica Catalana

  • Login
Search  
Skip to main content Skip to main navigation menu Skip to site footer
  • Current
  • Archives
  • Editorial Policies
    • Open Access Policy
    • Archiving
  • About
    • About the Journal
    • Submissions
    • Editorial Team
    • Privacy Statement
    • Contact
    • Journal Sponsorship
    • Indexació
  1. Home /
  2. Archives /
  3. No. 4 (1999): Any 3, setembre

No. 4 (1999): Any 3, setembre

					View No. 4 (1999): Any 3, setembre
Published: 2001-03-22

Articles

  • L'anàlisi sensorial com a mesura objectiva de la qualitat

    M. Dolors Guàrdia, Luis Guerrero
    8-11
    • (Català)
  • De sobretaula amb Adriana Casademont (entrevista)

    Joana Jover, Ivan Boronat, Josep Calderón
    12-15
    • (Català)
  • Mètodes per a avaluar la frescor del peix

    Teresa Veciana Nogués
    16-24
    • (Català)
  • La producció integrada al Baix Llobregat

    Teresa Veciana Nogués
    25-27
    • (Català)
  • Prebiòtics (fructooligosacàrids)

    Pedro López Alegret
    28-29
    • (Català)
  • Probiòtics en productes carnis

    Margarita Garriga
    30-31
    • (Català)
  • Suplements nutricionals durant el procés reproductiu: àcid fòlic / folats i ferro

    Joan D. Fernández Ballart
    32-34
    • (Català)
  • Cafè i salut

    María Antonia Lizarraga
    35-38
    • (Català)
  • Tractament d'aigües residuals a la indústria alimentària

    Josep Calderón
    40-43
    • (Català)
  • Atenció nutricional a domicili

    Cleofé Pérez-Portabella, Mercè Planas
    52-54
    • (Català)
  • Pollastres, Bèlgica i dioxines

    Josep Calderón
    55-56
    • (Català)
  • Segura Cardona, Ramon. "Els àcids grassos omega 6 i omega 3"

    Josep Calderón
    57-58
    • (Català)
  • Blasi, Josep M. "Un passeig per la via làctia"

    Judit Pujol i Boira
    57-58
    • (Català)
  • Qui és soci de l'ACCA?

    Ivan Boronat
    60-62
    • (Català)
  • Més canvis

    Ivan Boronat, Andreu Farran Codina
    63
    • (Català)
  • FLEP

    Iñaki Eguileor
    66
    • (Català)
  • Construint un futur dolç

    67
    • (Català)
  • La indústria agroalimentària

    68-69
    • (Català)

Make a Submission

Make a Submission

Language

  • Català
  • English
  • Español

Indexacio

Revistes Catalanes d'Accés Obert

Dialnet

Dulcinea

Ezb

Sherpa/Romeo

Matriu d'Informació Avaluació de Revistes

Rebiun

Tib

WorldCat

ZDB

Information

  • For Readers
  • For Authors
  • For Librarians


Creative Commons License
Aquesta obra és subjecta  —llevat que s'indiqui el contrari en el text o en el material gràfic— a una llicència Reconeixement - No comercial - Sense obres derivades 3.0 Espanya de Creative Commons, el text complet de la qual es pot consultar a https://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/deed.ca. Així, doncs, s'autoritza al públic en general a reproduir, distribuir i comunicar l'obra sempre que se'n reconegui l'autoria i l'entitat que la publica i no se'n faci un ús comercial ni cap obra derivada.

ISSN: 2013-987X (edició electrònica); 1137-7976 (edició impresa).

 

 

Adreça postal:
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments
Carrer del Carme, 47
08001 Barcelona
Telèfon: 933 248 580 • Fax: 932 701 180
Adreça electrònica: acca@iec.cat
Adreça d’Internet: http://acca.iec.cat

Pàgina principal de l'IEC

Institut d’Estudis Catalans. Carrer del Carme, 47; 08001 Barcelona.
Telèfon +34 932 701 620. Fax +34 932 701 180. informacio@iec.cat - Informació legal

Amb el suport de la

diputació de barcelona