Ressenya de l’informe Mengem futur Autors/ores Meritxell Rota i Claret CADS Carles Ibáñez i Martí Institut de Recerca en Tecnologia Agroalimentària (IRTA) Joan Vallvé i Ribera Generalitat de Catalunya Montserrat Viladrich i Grau Universitat de Lleida Arnau Queralt i Bassa CADS Resum Reptes i propostes per a un sistema alimentari productiu, sostenible, resilient, saludable, responsable i d’accés universal a Catalunya Biografies de l'autor/a Meritxell Rota i Claret, CADS Analista tècnica en polítiques de desenvolupamentsostenible al Consell Assessor per al DesenvolupamentSostenible (CADS). Carles Ibáñez i Martí, Institut de Recerca en Tecnologia Agroalimentària (IRTA) Investigador i coordinador de l’Àrea d’Agrosistemes i MediAmbient de l’Institut de Recerca en Tecnologia Agroalimentària (IRTA). Conseller del CADS. Joan Vallvé i Ribera, Generalitat de Catalunya Exconseller d’Agricultura, Ramaderia i Pesca de la Generalitat de Catalunya. Conseller del CADS. Montserrat Viladrich i Grau, Universitat de Lleida Catedràtica del Departament d’Administració d’Empreses i Gestió Econòmica dels Recursos Naturals de la Universitat de Lleida. Consellera del CADS. Arnau Queralt i Bassa, CADS Director del CADS. Descàrregues PDF Com citar Rota i Claret, M., Ibáñez i Martí, C., Vallvé i Ribera, J., Viladrich i Grau, M., & Queralt i Bassa, A. (2019). Ressenya de l’informe <I>Mengem futur</I>. TECA: Tecnologia I Ciència Dels Aliments, 18, 59–62. Retrieved from https://revistes.iec.cat/index.php/TECA/article/view/146044 Més formats de citació ACM ACS APA ABNT Chicago Harvard IEEE MLA Turabian Vancouver Descarregar citació Endnote/Zotero/Mendeley (RIS) BibTeX Número Vol. 18 (2019) Secció Articles Llicència La propietat intel·lectual dels articles és dels respectius autors. Els autors en el moment de lliurar els articles a la revista TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments per a sol·licitar-ne la publicació accepten els termes següents: Els autors cedeixen a l'Associació Catalana de Ciències de l'Alimentació (filial de l'Institut d'Estudis Catalans) els drets de reproducció, comunicació pública i distribució dels articles presentats per a ser publicats a la revista TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments. Els autors responen davant l'Associació Catalana de Ciències de l'Alimentació, de l'autoria i l'originalitat dels articles presentats. És responsabilitat dels autors l'obtenció dels permisos per a la reproducció de tot el material gràfic inclòs en els articles. l'Associació Catalana de Ciències de l'Alimentació, està exempta de tota responsabilitat derivada de l'eventual vulneració de drets de propietat intel·lectual per part dels autors. Els continguts publicats a la revista estan subjectes -llevat que s'indiqui el contrari en el text o en el material gràfic- a una llicència Reconeixement - No comercial - Sense obres derivades 3.0 Espanya (by-nc-nd) de Creative Commons, el text complet de la qual es pot consultar a http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/deed.ca. Així doncs, s'autoritza el públic en general a reproduir, distribuir i comunicar l'obra sempre que se'n reconegui l'autoria i l'entitat que la publica i no se'n faci un ús comercial ni cap obra derivada. La revista no es fa responsable de les idees i opinions exposades pels autors dels articles publicats.