Ressenya de l’informe Mengem futur

Autores/as

  • Meritxell Rota i Claret CADS
  • Carles Ibáñez i Martí Institut de Recerca en Tecnologia Agroalimentària (IRTA)
  • Joan Vallvé i Ribera Generalitat de Catalunya
  • Montserrat Viladrich i Grau Universitat de Lleida
  • Arnau Queralt i Bassa CADS

Resumen

Reptes i propostes per a un sistema alimentari productiu, sostenible, resilient, saludable, responsable i d’accés universal a Catalunya

Descargas

Los datos de descargas todavía no están disponibles.

Biografía del autor/a

Meritxell Rota i Claret, CADS

Analista tècnica en polítiques de desenvolupament
sostenible al Consell Assessor per al Desenvolupament
Sostenible (CADS).

Carles Ibáñez i Martí, Institut de Recerca en Tecnologia Agroalimentària (IRTA)

Investigador i coordinador de l’Àrea d’Agrosistemes i Medi
Ambient de l’Institut de Recerca en Tecnologia Agroalimentària (IRTA). Conseller del CADS.

Joan Vallvé i Ribera, Generalitat de Catalunya

Exconseller d’Agricultura, Ramaderia i Pesca de la Generalitat de Catalunya. Conseller del CADS.

Montserrat Viladrich i Grau, Universitat de Lleida

Catedràtica del Departament d’Administració d’Empreses i Gestió Econòmica dels Recursos Naturals de la Universitat de Lleida. Consellera del CADS.

Arnau Queralt i Bassa, CADS

Director del CADS.

Descargas

Cómo citar

Rota i Claret, M., Ibáñez i Martí, C., Vallvé i Ribera, J., Viladrich i Grau, M., & Queralt i Bassa, A. (2019). Ressenya de l’informe <I>Mengem futur</I>. TECA: Tecnologia I Ciència Dels Aliments, 18, 59–62. Recuperado a partir de https://revistes.iec.cat/index.php/TECA/article/view/146044

Número

Sección

Artículos