Hemeroteca Científica Catalana
Inici de la sessió
Cerca
Passar al contingut principal
Passar al menú de navegació principal
Passar al peu de pàgina del lloc
Open Menu
Últim número
Arxius
Polítiques editorials
Política d'accés lliure
Arxivament
Quant a
Sobre la revista
Trameses
Equip Editorial
Declaració de privacitat
Contacte de la revista
Patrocini de la revista
Pàgina d'inici
/
Arxius
/
1996: Any 1, núm. 0, desembre
1996: Any 1, núm. 0, desembre
Publicat:
2002-12-24
Articles
Perspectives de futur dels laboratoris de control d'aliments
John Gilbert
6-10
Extracció i identificació dels components de l'oli essencial d'alfàbrega (Ocimum basilicum L.) procedent d'Egipte
Josep Rivera, Josep Alert i Puig, Josep Maria Guadayol Cunill, Josep Caixach Gamisans
11-14
Nutrición y cáncer: prevenir para no curar
Francisco Javier López Soriano, Josep Maria Argilés Huguet
15-32
Consideracions sobre l'alimentació a casa nostra
Gonçal Lloveras i Vallès
33-34
Sal yodada, sal de vida
Francisco Escobar del Rey
35-36
Utilización de los tratamientos por alta presión para la conservación de alimentos
Buenaventura Guamis López
37-41
La regalèssia (Glycyrrhiza Glabra L.)
Bonaventura Durall i Aulet
42-43
L'entorn agroalimentari a Catalunya
Ramon Clotet i Ballús, Yvonne Colomer i Xena
44-45
Dia mundial de l'alimentació 1996
Pilar Cervera Ral
59-60
Cargol treu banya
Agustí Contijoch
61-62
Certificació d'empresa ISO 9000
Salvador Boix i Iglesias
63-65
De sobretaula amb Mercè Centrich
Antoni Portela
66-70
Els professionals a la indústria alimentària
Mercè Raventós Santamaria
71-73
Llengua
Català
English
Español
Indexacio
Informació
Per a lectors/es
Per als autors/ores
Per als bibliotecaris/àries