Hemeroteca Científica Catalana
Entrar
Buscar
Ir al contenido principal
Ir al menú de navegación principal
Ir al pie de página del sitio
Open Menu
Actual
Archivos
Política editorial
Política de acceso abierto
Archivado
Acerca de
Sobre la revista
Envíos
Equipo Editorial
Declaración de privacidad
Contacto
Patrocinio de la revista
Inicio
/
Archivos
/
Any 1, núm. 0 : desembre 1996
Any 1, núm. 0 : desembre 1996
Publicado:
2002-12-24
Artículos
Perspectives de futur dels laboratoris de control d'aliments
John Gilbert
6-10
(Català)
Extracció i identificació dels components de l'oli essencial d'alfàbrega (Ocimum basilicum L.) procedent d'Egipte
Josep Rivera, Josep Alert i Puig, Josep Maria Guadayol Cunill, Josep Caixach Gamisans
11-14
(Català)
Nutrición y cáncer: prevenir para no curar
Francisco Javier López Soriano, Josep Maria Argilés Huguet
15-32
(Català)
Consideracions sobre l'alimentació a casa nostra
Gonçal Lloveras i Vallès
33-34
(Català)
Sal yodada, sal de vida
Francisco Escobar del Rey
35-36
(Català)
Utilización de los tratamientos por alta presión para la conservación de alimentos
Buenaventura Guamis López
37-41
(Català)
La regalèssia (Glycyrrhiza Glabra L.)
Bonaventura Durall i Aulet
42-43
(Català)
L'entorn agroalimentari a Catalunya
Ramon Clotet i Ballús, Yvonne Colomer i Xena
44-45
(Català)
Dia mundial de l'alimentació 1996
Pilar Cervera Ral
59-60
(Català)
Cargol treu banya
Agustí Contijoch
61-62
(Català)
Certificació d'empresa ISO 9000
Salvador Boix i Iglesias
63-65
(Català)
De sobretaula amb Mercè Centrich
Antoni Portela
66-70
(Català)
Els professionals a la indústria alimentària
Mercè Raventós Santamaria
71-73
(Català)
Idioma
Català
English
Español
Información
Para lectores/as
Para autores/as
Para bibliotecarios/as