Hemeroteca Científica Catalana
Login
Search
Skip to main content
Skip to main navigation menu
Skip to site footer
Open Menu
Current
Archives
Editorial Policies
Open Access Policy
Archiving
About
About the Journal
Submissions
Editorial Team
Privacy Statement
Contact
Journal Sponsorship
Home
/
Archives
/
Any 1, núm. 0 : desembre 1996
Any 1, núm. 0 : desembre 1996
Published:
2002-12-24
Articles
Perspectives de futur dels laboratoris de control d'aliments
John Gilbert
6-10
(Català)
Extracció i identificació dels components de l'oli essencial d'alfàbrega (Ocimum basilicum L.) procedent d'Egipte
Josep Rivera, Josep Alert i Puig, Josep Maria Guadayol Cunill, Josep Caixach Gamisans
11-14
(Català)
Nutrición y cáncer: prevenir para no curar
Francisco Javier López Soriano, Josep Maria Argilés Huguet
15-32
(Català)
Consideracions sobre l'alimentació a casa nostra
Gonçal Lloveras i Vallès
33-34
(Català)
Sal yodada, sal de vida
Francisco Escobar del Rey
35-36
(Català)
Utilización de los tratamientos por alta presión para la conservación de alimentos
Buenaventura Guamis López
37-41
(Català)
La regalèssia (Glycyrrhiza Glabra L.)
Bonaventura Durall i Aulet
42-43
(Català)
L'entorn agroalimentari a Catalunya
Ramon Clotet i Ballús, Yvonne Colomer i Xena
44-45
(Català)
Dia mundial de l'alimentació 1996
Pilar Cervera Ral
59-60
(Català)
Cargol treu banya
Agustí Contijoch
61-62
(Català)
Certificació d'empresa ISO 9000
Salvador Boix i Iglesias
63-65
(Català)
De sobretaula amb Mercè Centrich
Antoni Portela
66-70
(Català)
Els professionals a la indústria alimentària
Mercè Raventós Santamaria
71-73
(Català)
Language
Català
English
Español
Information
For Readers
For Authors
For Librarians