Laboratori sobre rodes Autors/ores Marta Ros i Baró Universitat Oberta de Catalunya Sheila Hernández Porta Escola Sagrat Cor Manu Vidal Ibáñez Escola Sagrat Cor Paraules clau: Covid-19, laboratory, cross-curricular activities, project-based knowledge, science, competencies. Resum Aquest article relata un projecte sorgit durant el primer trimestre del curs 2020-2021 a l’Escola Sagrat Cor Diputació, període en què els alumnes només podien fer les activitats en el grup bombolla. La nostra escola es caracteritza perquè fa moltes activitats de manera transversal, de manera que els alumnes de cursos inicials comparteixen experiències amb alumnes de cursos superiors. Donada la situació actual, en què ens és impossible poder dur a terme aquest tipus d’activitats de manera presencial, vam decidir buscar una solució per poder-les mantenir, ja que generen vincles significatius, tant experiencials com emocionals. La proposta del projecte «Laboratori sobre rodes» ens ha donat ales i ha permès que alumnes de diferents etapes tornin a compartir coneixements en l’àmbit científic respectant tota la normativa i els protocols COVID-19 i oferint l’oportunitat que aquest tipus d’activitats no s’acabin en les circumstàncies actuals. Biografies de l'autor/a Marta Ros i Baró, Universitat Oberta de Catalunya Professora de secundària a l’Escola Sagrat Cor Diputació de l’àrea de ciències i laboratori i membre de l’equip d’innovació pedagògica. Professora col·laboradora de la Universitat Oberta de Catalunya, equip de recerca en proteïnes alternatives (FoodLab Research Group). Sheila Hernández Porta, Escola Sagrat Cor Cap d’estudis i professora de secundària a l’EscolaSagrat Cor Diputació de l’àrea de matemàtiques imembre de l’equip d’innovació pedagògica. Manu Vidal Ibáñez, Escola Sagrat Cor Professor de batxillerat a l’Escola Sagrat Cor Diputacióde l’àrea de ciències socials i membre de l’equip d’innovació pedagògica. Editor a Bang Ediciones- Mamut Còmics. Descàrregues PDF Com citar Ros i Baró, M., Hernández Porta, S., & Vidal Ibáñez, M. (2021). Laboratori sobre rodes. TECA: Tecnologia I Ciència Dels Aliments, 20, 73–77. Retrieved from https://revistes.iec.cat/index.php/TECA/article/view/149519 Més formats de citació ACM ACS APA ABNT Chicago Harvard IEEE MLA Turabian Vancouver Descarregar citació Endnote/Zotero/Mendeley (RIS) BibTeX Número Vol. 20 (2021) Secció Articles Llicència La propietat intel·lectual dels articles és dels respectius autors. Els autors en el moment de lliurar els articles a la revista TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments per a sol·licitar-ne la publicació accepten els termes següents: Els autors cedeixen a l'Associació Catalana de Ciències de l'Alimentació (filial de l'Institut d'Estudis Catalans) els drets de reproducció, comunicació pública i distribució dels articles presentats per a ser publicats a la revista TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments. Els autors responen davant l'Associació Catalana de Ciències de l'Alimentació, de l'autoria i l'originalitat dels articles presentats. És responsabilitat dels autors l'obtenció dels permisos per a la reproducció de tot el material gràfic inclòs en els articles. l'Associació Catalana de Ciències de l'Alimentació, està exempta de tota responsabilitat derivada de l'eventual vulneració de drets de propietat intel·lectual per part dels autors. Els continguts publicats a la revista estan subjectes -llevat que s'indiqui el contrari en el text o en el material gràfic- a una llicència Reconeixement - No comercial - Sense obres derivades 3.0 Espanya (by-nc-nd) de Creative Commons, el text complet de la qual es pot consultar a http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/deed.ca. Així doncs, s'autoritza el públic en general a reproduir, distribuir i comunicar l'obra sempre que se'n reconegui l'autoria i l'entitat que la publica i no se'n faci un ús comercial ni cap obra derivada. La revista no es fa responsable de les idees i opinions exposades pels autors dels articles publicats.