Com s'ha d'abordar l'anàlisi d'al·lèrgens i la interpretació dels seus resultats? Autors/ores Pascal González Valdelièvre Resum Aquest article recull principalment la presentació que amb elmateix títol es va realitzar a l'Institut Químic de Sarrià de Barcelona, en elmarc del XI Food Studies: Focus on Food Allergens, el 22 de novembre de 2007. Es fa una revisió de les tècniques analítiques disponibles per a la detecció d'al·lèrgens i es discuteix la necessitat real i urgent d''homogeneïtzació de criteris, tècniques i estàndards. Descàrregues Text complet Publicat 2009-03-11 Com citar González Valdelièvre, P. (2009). Com s’ha d’abordar l’anàlisi d’al·lèrgens i la interpretació dels seus resultats?. TECA: Tecnologia I Ciència Dels Aliments, 21–24. Retrieved from https://revistes.iec.cat/index.php/TECA/article/view/47492.001 Més formats de citació ACM ACS APA ABNT Chicago Harvard IEEE MLA Turabian Vancouver Descarregar citació Endnote/Zotero/Mendeley (RIS) BibTeX Número Núm. 13 : desembre 2008 Secció Ciència Llicència La propietat intel·lectual dels articles és dels respectius autors. Els autors en el moment de lliurar els articles a la revista TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments per a sol·licitar-ne la publicació accepten els termes següents: Els autors cedeixen a l'Associació Catalana de Ciències de l'Alimentació (filial de l'Institut d'Estudis Catalans) els drets de reproducció, comunicació pública i distribució dels articles presentats per a ser publicats a la revista TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments. Els autors responen davant l'Associació Catalana de Ciències de l'Alimentació, de l'autoria i l'originalitat dels articles presentats. És responsabilitat dels autors l'obtenció dels permisos per a la reproducció de tot el material gràfic inclòs en els articles. l'Associació Catalana de Ciències de l'Alimentació, està exempta de tota responsabilitat derivada de l'eventual vulneració de drets de propietat intel·lectual per part dels autors. Els continguts publicats a la revista estan subjectes -llevat que s'indiqui el contrari en el text o en el material gràfic- a una llicència Reconeixement - No comercial - Sense obres derivades 3.0 Espanya (by-nc-nd) de Creative Commons, el text complet de la qual es pot consultar a http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/deed.ca. Així doncs, s'autoritza el públic en general a reproduir, distribuir i comunicar l'obra sempre que se'n reconegui l'autoria i l'entitat que la publica i no se'n faci un ús comercial ni cap obra derivada. La revista no es fa responsable de les idees i opinions exposades pels autors dels articles publicats.