Com s'ha d'abordar l'anàlisi d'al·lèrgens i la interpretació dels seus resultats?

Autors/ores

  • Pascal González Valdelièvre

Resum

Aquest article recull principalment la presentació que amb elmateix títol es va realitzar a l'Institut Químic de Sarrià de Barcelona, en elmarc del XI Food Studies: Focus on Food Allergens, el 22 de novembre de 2007. Es fa una revisió de les tècniques analítiques disponibles per a la detecció d'al·lèrgens i es discuteix la necessitat real i urgent d''homogeneïtzació de criteris, tècniques i estàndards.

Descàrregues

Les dades de descàrrega encara no estan disponibles.

Descàrregues

Publicat

2009-03-11

Com citar

González Valdelièvre, P. (2009). Com s’ha d’abordar l’anàlisi d’al·lèrgens i la interpretació dels seus resultats?. TECA: Tecnologia I Ciència Dels Aliments, 21–24. Retrieved from https://revistes.iec.cat/index.php/TECA/article/view/47492.001

Número

Secció

Ciència