Hemeroteca Científica Catalana
Inici de la sessió
Cerca
Passar al contingut principal
Passar al menú de navegació principal
Passar al peu de pàgina del lloc
Open Menu
Últim número
Arxius
Polítiques editorials
Política d'accés lliure
Arxivament
Quant a
Sobre la revista
Trameses
Equip Editorial
Declaració de privacitat
Contacte de la revista
Patrocini de la revista
Pàgina d'inici
/
Arxius
/
Any 5, núm. 6 : des. 2002
Any 5, núm. 6 : des. 2002
Publicat:
2003-05-22
Articles
La Legislació alimentària del color
Carlos Calvo
8-11
Text complet
Desenvolupament de magdalenes riques en fibra dietètica de fruita i valor calòric reduït
Olga Martín Belloso, Núria Grigelmo Miguel
12-15
Text complet
Additius amb valor afegit
Lorena Terrés, Elisa Soto
16-19
Text complet
Assessories tècniques agroalimentàries : què són? què fan?
Laia Urdí, Joaquim Costa
20
Text complet
III Jornades Cientificotècniques : l'alimentació al segle XXI
Jornades Cientificotècniques de l'ACCA
21
Text complet
Aliments funcionals : introducció
Josep Calderón
22
Text complet
Una Visió global
Sara Lóper Varela
23-26
Text complet
Probiòtics
Xavier Dorca
27-29
Text complet
Control alimentari : introducció
Josep Calderón
30
Text complet
El Nou document sobre la seguretat alimentària : el Llibre blanc
Javier de Benito
31-33
Text complet
El Llibre blanc : una visió crítica
Isabel Méndez
34
Text complet
Noves tecnologies : introducció
Josep Calderón
35
Text complet
Tractaments físics no contaminants per a la conservació de fruites
Miquel Vendrell
36-39
Text complet
Producció i qualitat de la carn al final del segle XX
Josep Vilacís i Argila
40-41
Text complet
Possibles tendències de futur en els productes carnis crus adobats
Jacint Arnau i Arboix
42-44
Text complet
Organismes modificats genèticament : introducció
Josep Calderón
45-46
Text complet
Productes modificats genèticament
Natatxa Pena
47-48
Text complet
Tècniques emprades per a la detecció d'organismes modificats genèticament
Teresa Esteve
49-50
Text complet
Biotecnologia
Delfí Biosca
51-52
Text complet
Patògens bacterians d'interès a les noves estratègies de seguretat alimentària
Dolors Ferrer i Escobar
53-56
Text complet
Contaminants vírics en musclos
Joan Jofre i Torroella
57-59
Text complet
La Qualitat en la indústria alimentària : un cas d'empresa
Gonzalo Oro
60-62
Text complet
La Qualitat en la indústria alimentària : des de l'entitat certificadora
Tomàs Quintana
63-65
Text complet
El Consumidor al llindar del segle XXI
Lorena Terrés, Luis Guerrero
66-69
Text complet
Agenda
70
Text complet
Desenvolupat per
Open Journal Systems
Fer una tramesa
Fer una tramesa
Llengua
Català
English
Español
Informació
Per a lectors/es
Per als autors/ores
Per als bibliotecaris/àries