Hemeroteca Científica Catalana
Entrar
Buscar
Ir al contenido principal
Ir al menú de navegación principal
Ir al pie de página del sitio
Open Menu
Actual
Archivos
Política editorial
Política de acceso abierto
Archivado
Acerca de
Sobre la revista
Envíos
Equipo Editorial
Declaración de privacidad
Contacto
Patrocinio de la revista
Inicio
/
Archivos
/
Núm. 6 (2002): Any 5, desembre
Núm. 6 (2002): Any 5, desembre
Publicado:
2003-05-22
Artículos
La Legislació alimentària del color
Carlos Calvo
8-11
Text complet (Català)
Desenvolupament de magdalenes riques en fibra dietètica de fruita i valor calòric reduït
Olga Martín Belloso, Núria Grigelmo Miguel
12-15
Text complet (Català)
Additius amb valor afegit
Lorena Terrés, Elisa Soto
16-19
Text complet (Català)
Assessories tècniques agroalimentàries : què són? què fan?
Laia Urdí, Joaquim Costa
20
Text complet (Català)
III Jornades Cientificotècniques : l'alimentació al segle XXI
Jornades Cientificotècniques de l'ACCA
21
Text complet (Català)
Aliments funcionals : introducció
Josep Calderón
22
Text complet (Català)
Una Visió global
Sara Lóper Varela
23-26
Text complet (Català)
Probiòtics
Xavier Dorca
27-29
Text complet (Català)
Control alimentari : introducció
Josep Calderón
30
Text complet (Català)
El Nou document sobre la seguretat alimentària : el Llibre blanc
Javier de Benito
31-33
Text complet (Català)
El Llibre blanc : una visió crítica
Isabel Méndez
34
Text complet (Català)
Noves tecnologies : introducció
Josep Calderón
35
Text complet (Català)
Tractaments físics no contaminants per a la conservació de fruites
Miquel Vendrell
36-39
Text complet (Català)
Producció i qualitat de la carn al final del segle XX
Josep Vilacís i Argila
40-41
Text complet (Català)
Possibles tendències de futur en els productes carnis crus adobats
Jacint Arnau i Arboix
42-44
Text complet (Català)
Organismes modificats genèticament : introducció
Josep Calderón
45-46
Text complet (Català)
Productes modificats genèticament
Natatxa Pena
47-48
Text complet (Català)
Tècniques emprades per a la detecció d'organismes modificats genèticament
Teresa Esteve
49-50
Text complet (Català)
Biotecnologia
Delfí Biosca
51-52
Text complet (Català)
Patògens bacterians d'interès a les noves estratègies de seguretat alimentària
Dolors Ferrer i Escobar
53-56
Text complet (Català)
Contaminants vírics en musclos
Joan Jofre i Torroella
57-59
Text complet (Català)
La Qualitat en la indústria alimentària : un cas d'empresa
Gonzalo Oro
60-62
Text complet (Català)
La Qualitat en la indústria alimentària : des de l'entitat certificadora
Tomàs Quintana
63-65
Text complet (Català)
El Consumidor al llindar del segle XXI
Lorena Terrés, Luis Guerrero
66-69
Text complet (Català)
Agenda
70
Text complet (Català)
Idioma
Català
English
Español
Indexacio
Información
Para lectores/as
Para autores/as
Para bibliotecarios/as