Hemeroteca Científica Catalana
Inici de la sessió
Cerca
Passar al contingut principal
Passar al menú de navegació principal
Passar al peu de pàgina del lloc
Open Menu
Últim número
Arxius
Polítiques editorials
Política d'accés lliure
Arxivament
Quant a
Sobre la revista
Trameses
Equip Editorial
Declaració de privacitat
Contacte de la revista
Patrocini de la revista
Pàgina d'inici
/
Arxius
/
Any 2, núm. 2 : juliol 1998
Any 2, núm. 2 : juliol 1998
Publicat:
2001-03-23
Articles
50è aniversari de "Food Technology": mirem endavant
5-13
Toxines cianobacterials. Part I: origen, producció i propietats de les cianotoxines
M. Carme Riva
14-20
Els pesticides i el medi ambient
Francisco J. España, Roger Palau
21-25
Tècniques d'extracció dels components volàtils dels aliments
M. Teresa Baqueró Navarro, Josep Maria Guadayol Cunill
26-31
De sobretaula amb Santiago Santiveri Margarit
Antoni Portela
32-36
Estudis de Màster en Química Agroalimentària a l'Institut Químic de Sarrià, de Barcelona
37-38
Barcelona i la dieta mediterrània
Pilar Cervera Ral
39-43
La conservació dels aliments
Ramon Rosell i Rius
44-61
Plantes biotecnològiques: del taulell del laboratori al prestatge del supermercat
Jack Q. Wilkinson
62-70
Patents "Top-ten"
Oficina Española de Patentes y Marcas
71-73
Llengua
Català
English
Español
Informació
Per a lectors/es
Per als autors/ores
Per als bibliotecaris/àries