Passar al contingut principal Passar al menú de navegació principal Passar al peu de pàgina del lloc
  • Últim número
  • Arxius
  • Avisos
  • Polítiques editorials
    • Política d'accés lliure
    • Arxivament
  • Quant a
    • Sobre la revista
    • Trameses
    • Equip editorial
    • Declaració de privacitat
    • Contacte de la revista
    • Patrocini de la revista
Cerca
  • HCC
  • Inici de la sessió
  1. Pàgina d'inici /
  2. Arxius /
  3. Any 2, núm. 2 : juliol 1998

Any 2, núm. 2 : juliol 1998

					Veure Any 2, núm. 2 : juliol 1998
Publicat: 2001-03-23

Articles

  • 50è aniversari de "Food Technology": mirem endavant

    5-13
  • Toxines cianobacterials. Part I: origen, producció i propietats de les cianotoxines

    M. Carme Riva
    14-20
  • Els pesticides i el medi ambient

    Francisco J. España, Roger Palau
    21-25
  • Tècniques d'extracció dels components volàtils dels aliments

    M. Teresa Baqueró Navarro, Josep Maria Guadayol Cunill
    26-31
  • De sobretaula amb Santiago Santiveri Margarit

    Antoni Portela
    32-36
  • Estudis de Màster en Química Agroalimentària a l'Institut Químic de Sarrià, de Barcelona

    37-38
  • Barcelona i la dieta mediterrània

    Pilar Cervera Ral
    39-43
  • La conservació dels aliments

    Ramon Rosell i Rius
    44-61
  • Plantes biotecnològiques: del taulell del laboratori al prestatge del supermercat

    Jack Q. Wilkinson
    62-70
  • Patents "Top-ten"

    Oficina Española de Patentes y Marcas
    71-73

Desenvolupat per

Open Journal Systems

Fer una tramesa

Fer una tramesa

Llengua

  • Català
  • English
  • Español

Informació

  • Per a lectors/es
  • Per als autors/ores
  • Per als bibliotecaris/àries

Avisos

  • Logotip d'Atom
  • Logotip d'RSS2
  • Logotip d'RSS1


Creative Commons License
Aquesta obra és subjecta  —llevat que s'indiqui el contrari en el text, en les fotografies o en altres il·lustracions— a una llicència Reconeixement - No comercial - Sense obres derivades 3.0 Espanya de Creative Commons, el text complet de la qual es pot consultar a http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/deed.ca. Així, doncs, s'autoritza al públic en general a reproduir, distribuir i comunicar l'obra sempre que se'n reconegui l'autoria i l'entitat que la publica i no se'n faci un ús comercial ni cap obra derivada.

ISSN: 2013-987X (edició electrònica); 1137-7976 (edició impresa).

 

Revista indexada a: RACO

Adreça postal:
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments
Carrer del Carme, 47
08001 Barcelona
Telèfon: 933 248 580 • Fax: 932 701 180
Adreça electrònica: acca@iec.cat
Adreça d’Internet: http://acca.iec.cat

Pàgina principal de l'IEC

Institut d’Estudis Catalans. Carrer del Carme, 47; 08001 Barcelona.
Telèfon +34 932 701 620. Fax +34 932 701 180. informacio@iec.cat - Informació legal

Amb el suport de la

diputació de barcelona