Hemeroteca Científica Catalana
Login
Search
Skip to main content
Skip to main navigation menu
Skip to site footer
Open Menu
Current
Archives
Editorial Policies
Open Access Policy
Archiving
About
About the Journal
Submissions
Editorial Team
Privacy Statement
Contact
Journal Sponsorship
Home
/
Archives
/
Any 2, núm. 2 : juliol 1998
Any 2, núm. 2 : juliol 1998
Published:
2001-03-23
Articles
50è aniversari de "Food Technology": mirem endavant
5-13
(Català)
Toxines cianobacterials. Part I: origen, producció i propietats de les cianotoxines
M. Carme Riva
14-20
(Català)
Els pesticides i el medi ambient
Francisco J. España, Roger Palau
21-25
(Català)
Tècniques d'extracció dels components volàtils dels aliments
M. Teresa Baqueró Navarro, Josep Maria Guadayol Cunill
26-31
(Català)
De sobretaula amb Santiago Santiveri Margarit
Antoni Portela
32-36
(Català)
Estudis de Màster en Química Agroalimentària a l'Institut Químic de Sarrià, de Barcelona
37-38
(Català)
Barcelona i la dieta mediterrània
Pilar Cervera Ral
39-43
(Català)
La conservació dels aliments
Ramon Rosell i Rius
44-61
(Català)
Plantes biotecnològiques: del taulell del laboratori al prestatge del supermercat
Jack Q. Wilkinson
62-70
(Català)
Patents "Top-ten"
Oficina Española de Patentes y Marcas
71-73
(Català)
Language
Català
English
Español
Information
For Readers
For Authors
For Librarians