Hemeroteca Científica Catalana
Entrar
Buscar
Ir al contenido principal
Ir al menú de navegación principal
Ir al pie de página del sitio
Open Menu
Actual
Archivos
Política editorial
Política de acceso abierto
Archivado
Acerca de
Sobre la revista
Envíos
Equipo Editorial
Declaración de privacidad
Contacto
Patrocinio de la revista
Inicio
/
Archivos
/
Any 2, núm. 2 : juliol 1998
Any 2, núm. 2 : juliol 1998
Publicado:
2001-03-23
Artículos
50è aniversari de "Food Technology": mirem endavant
5-13
(Català)
Toxines cianobacterials. Part I: origen, producció i propietats de les cianotoxines
M. Carme Riva
14-20
(Català)
Els pesticides i el medi ambient
Francisco J. España, Roger Palau
21-25
(Català)
Tècniques d'extracció dels components volàtils dels aliments
M. Teresa Baqueró Navarro, Josep Maria Guadayol Cunill
26-31
(Català)
De sobretaula amb Santiago Santiveri Margarit
Antoni Portela
32-36
(Català)
Estudis de Màster en Química Agroalimentària a l'Institut Químic de Sarrià, de Barcelona
37-38
(Català)
Barcelona i la dieta mediterrània
Pilar Cervera Ral
39-43
(Català)
La conservació dels aliments
Ramon Rosell i Rius
44-61
(Català)
Plantes biotecnològiques: del taulell del laboratori al prestatge del supermercat
Jack Q. Wilkinson
62-70
(Català)
Patents "Top-ten"
Oficina Española de Patentes y Marcas
71-73
(Català)
Idioma
Català
English
Español
Información
Para lectores/as
Para autores/as
Para bibliotecarios/as