Hemeroteca Científica Catalana

  • Entrar
Buscar  
Ir al contenido principal Ir al menú de navegación principal Ir al pie de página del sitio
  • Actual
  • Archivos
  • Política editorial
    • Política de acceso abierto
    • Archivado
  • Acerca de
    • Sobre la revista
    • Envíos
    • Equipo Editorial
    • Declaración de privacidad
    • Contacto
    • Patrocinio de la revista
    • Indexació
  1. Inicio /
  2. Archivos /
  3. Núm. 2 (1998): Any 2, juliol

Núm. 2 (1998): Any 2, juliol

					Ver Núm. 2 (1998): Any 2, juliol
Publicado: 2001-03-23

Artículos

  • 50è aniversari de "Food Technology": mirem endavant

    5-13
    • (Català)
  • Toxines cianobacterials. Part I: origen, producció i propietats de les cianotoxines

    M. Carme Riva
    14-20
    • (Català)
  • Els pesticides i el medi ambient

    Francisco J. España, Roger Palau
    21-25
    • (Català)
  • Tècniques d'extracció dels components volàtils dels aliments

    M. Teresa Baqueró Navarro, Josep Maria Guadayol Cunill
    26-31
    • (Català)
  • De sobretaula amb Santiago Santiveri Margarit

    Antoni Portela
    32-36
    • (Català)
  • Estudis de Màster en Química Agroalimentària a l'Institut Químic de Sarrià, de Barcelona

    37-38
    • (Català)
  • Barcelona i la dieta mediterrània

    Pilar Cervera Ral
    39-43
    • (Català)
  • La conservació dels aliments

    Ramon Rosell i Rius
    44-61
    • (Català)
  • Plantes biotecnològiques: del taulell del laboratori al prestatge del supermercat

    Jack Q. Wilkinson
    62-70
    • (Català)
  • Patents "Top-ten"

    Oficina Española de Patentes y Marcas
    71-73
    • (Català)

Enviar un artículo

Enviar un artículo

Idioma

  • Català
  • English
  • Español

Indexacio

Revistes Catalanes d'Accés Obert

Dialnet

Dulcinea

Ezb

Sherpa/Romeo

Matriu d'Informació Avaluació de Revistes

Rebiun

Tib

WorldCat

ZDB

Información

  • Para lectores/as
  • Para autores/as
  • Para bibliotecarios/as


Creative Commons License
Aquesta obra és subjecta  —llevat que s'indiqui el contrari en el text o en el material gràfic— a una llicència Reconeixement - No comercial - Sense obres derivades 3.0 Espanya de Creative Commons, el text complet de la qual es pot consultar a https://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/deed.ca. Així, doncs, s'autoritza al públic en general a reproduir, distribuir i comunicar l'obra sempre que se'n reconegui l'autoria i l'entitat que la publica i no se'n faci un ús comercial ni cap obra derivada.

ISSN: 2013-987X (edició electrònica); 1137-7976 (edició impresa).

 

 

Adreça postal:
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments
Carrer del Carme, 47
08001 Barcelona
Telèfon: 933 248 580 • Fax: 932 701 180
Adreça electrònica: acca@iec.cat
Adreça d’Internet: http://acca.iec.cat

Pàgina principal de l'IEC

Institut d’Estudis Catalans. Carrer del Carme, 47; 08001 Barcelona.
Telèfon +34 932 701 620. Fax +34 932 701 180. informacio@iec.cat - Informació legal

Amb el suport de la

diputació de barcelona