Hemeroteca Científica Catalana

  • Login
 
Skip to main content Skip to main navigation menu Skip to site footer
  • Current
  • Archives
  • Editorial Policies
    • Open Access Policy
    • Archiving
  • About
    • About the Journal
    • Submissions
    • Editorial Team
    • Privacy Statement
    • Contact
    • Journal Sponsorship
    • Indexació

  • TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 22 (2023) - [Others]
    Activitats 2022-2023
    Abstract  PDF (Català)
  • TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 22 (2023) - [Others]
    Comunicació
    Abstract  PDF (Català)
  • TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 22 (2023) - [Others]
    Publicar a TECA
    Abstract  PDF (Català)
  • TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 22 (2023) - [Others]
    Vols fer-te soci/sòcia de l'ACCA?
    Abstract  PDF (Català)
  • TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 22 (2023) - Editorial
    Editorial
    Details  PDF (Català)
  • TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 22 (2023) - Articles
    Climate change and food insecurity in the world
    Abstract  PDF (Català)
  • TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 22 (2023) - Articles
    In food and health, everything is too complex for simple explanations
    Abstract  PDF (Català)
  • TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 22 (2023) - Articles
    La lluita contra les notícies falses en el món de l’alimentació. Alimenta’t amb ciència
    Abstract  PDF (Català)
  • TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 22 (2023) - Articles
    L’Associació Catalana de Ciències de l’Alimentació participa en els darrers congressos internacionals sobre ciències de l’alimentació
    Abstract  PDF (Català)
  • TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 22 (2023) - Articles
    Sensors d’espectroscòpia d’infraroig proper per avaluar la frescor del peix i els cicles de congelació
    Abstract  PDF (Català)
  • TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 22 (2023) - Articles
    Incorporació d’estratègies visuals i sensorials a les dietes de textura modificada dels pacients majors de seixanta-cinc anys amb disfàgia a sòlids
    Abstract  PDF (Català)
  • TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 22 (2023) - Articles
    L’Associació Catalana de Ciències de l’Alimentació, protagonista del centenari d’Einstein a Barcelona (1923-2023)
    Abstract  PDF (Català)
  • TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 22 (2023) - Articles
    La Fundació Ordesa celebra els vint anys
    Abstract  PDF (Català)
  • TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 22 (2023) - Articles
    Lluís González Vaqué, in memoriam
    Abstract  PDF (Català)
  • TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 22 (2023) - Articles
    Comiat al doctor Lluís González Vaqué
    Abstract  PDF (Català)
  • TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 22 (2023) - Sabies que...
    Sabies que...
    Abstract  PDF (Català)
  • TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 22 (2023) - [Others]
    Benvinguda als nous socis i sòcies
    Abstract  PDF (Català)
  • TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments No. 3 (1999): Any 3, gener - Articles
    El web de l'ACCA
    Details   (Català)
  • TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 13 No. 1 (2011): juny - Articles
    Vibrio parahaemolyticus: matrix characteristics and viability of fish
    Abstract  PDF (Català)
  • TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 23 (2024) - [Others]
    Activitats 2023-2024
    Details  PDF (Català)
  • TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments No. 11 (2007): setembre - Science
    Llaurant la mar... l'aqüicultura i el repte dels 10^10 humans
    Abstract  Text complet (Català)
  • TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 19 (2020) - Articles
    Homenatge als antics presidents de l’ACCA
    Abstract  PDF (Català)
  • TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 14 No. 2 (2014) - Editorial
    Sobre el nou reglament
    Abstract  PDF (Català)
  • TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments No. 13 (2008): desembre - Legislation and Regulation
    Els Aliments funcionals i les declaracions alimentàries : una aproximació al Reglament CE 1924/2006 i als diferents tipus de declaracions alimentàries
    Abstract  Text complet (Català)
  • TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments No. 6 (2002): Any 5, desembre - Articles
    Possibles tendències de futur en els productes carnis crus adobats
    Details  Text complet (Català)
  • TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 17 (2018) - Articles
    Sabies que...
    Abstract  PDF (Català)
  • TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments No. 9 (2006): maig - Science
    Aflatoxines i ocratoxines: agents tòxics que cal controlar
    Abstract  Text complet (Català)
  • TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 21 (2022) - Articles
    Fishing sustainability and human health
    Abstract  PDF (Català)
  • TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments No. 3 (1999): Any 3, gener - Articles
    El web de l'ACCA
    Details   (Català)
  • TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments No. 11 (2007): setembre - Consumption
    Immigració i pràctiques alimentàries
    Abstract  Text complet (Català)
  • TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 19 (2020) - Articles
    The importance of the analysis and interpretation of results in the control of pathogenic microorganisms in foods. The case of Listeria monocytogenes
    Abstract  PDF (Català)
  • TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments 1996: Any 1, núm. 0, desembre - Articles
    Perspectives de futur dels laboratoris de control d'aliments
    Details   (Català)
  • TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 14 No. 2 (2014) - Monographic
    New regulation on food legislation
    Abstract  PDF (Català)
  • TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments No. 13 (2008): desembre - Museums
    El Museu més dolç
    Details  Text complet (Català)
  • TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments No. 1 (1997): Any 1, desembre - Articles
    La tècnica de conservació d'aliments per pulsacions elèctriques
    Details   (Català)
  • TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 12 No. 1 (2010): maig - Articles
    Inversió en equips mediambientals per a la gestió d'aigües en el sector agroalimentari
    Abstract  PDF (Català)
  • TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments No. 6 (2002): Any 5, desembre - Articles
    Organismes modificats genèticament : introducció
    Details  Text complet (Català)
  • TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 17 (2018) - Articles
    Benvinguts nous socis
    Abstract  PDF (Català)
  • TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments No. 4 (1999): Any 3, setembre - Articles
    L'anàlisi sensorial com a mesura objectiva de la qualitat
    Details   (Català)
  • TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments No. 11 (2007): setembre - Editorial
    Responsabilitats alimentàries
    Details  Text complet (Català)
  • TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments 1996: Any 1, núm. 0, desembre - Articles
    Extracció i identificació dels components de l'oli essencial d'alfàbrega (Ocimum basilicum L.) procedent d'Egipte
    Details   (Català)
  • TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 21 (2022) - Articles
    The menu for change
    Abstract  PDF (Català)
  • TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments No. 5 (2000): Any 4, juny - Articles
    La planta pilot d'indústries càrnies de la Universitat de Vic
    Details  Text complet (Català)
  • TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 14 No. 2 (2014) - Articles
    Nutritional information in Regulation (EU) 1169/2011: a critical, comparative perspective
    Abstract  PDF (Català)
  • TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments No. 13 (2008): desembre - Nutrition
    La Funcionalitat de la luteïna i altres pigments carotenoides
    Abstract  Text complet (Català)
  • TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 12 No. 1 (2010): maig - Articles
    Projecte «RETRO»: els antics cereals ofereixen noves perspectives
    Abstract  PDF (Català)
  • TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments No. 6 (2002): Any 5, desembre - Articles
    Productes modificats genèticament
    Details  Text complet (Català)
  • TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 17 (2018) - Articles
    Activitats 2017-2018
    Abstract  PDF (Català)
  • TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments No. 11 (2007): setembre - Interview
    Josep Lluís Bori
    Details  Text complet (Català)
  • TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments No. 5 (2000): Any 4, juny - Articles
    La fibra alimentària
    Details  Text complet (Català)
  • TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 15 (2015) - Editorial
    Temes actuals d'alimentació
    Abstract  PDF (Català)
  • TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments No. 13 (2008): desembre - Food Safety
    La Declaració dels ingredients al·lergènics en l'etiqueta dels aliiments
    Abstract  Text complet (Català)
  • TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments No. 1 (1997): Any 1, desembre - Articles
    Les patents de tecnologia dels aliments
    Details   (Català)
  • TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments No. 6 (2002): Any 5, desembre - Articles
    Tècniques emprades per a la detecció d'organismes modificats genèticament
    Details  Text complet (Català)
  • TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 17 (2018) - Articles
    Et volem escoltar
    Abstract  PDF (Català)
  • TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments No. 9 (2006): maig - Science
    La Bioconservació en productes carnis
    Abstract  Text complet (Català)
  • TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments No. 4 (1999): Any 3, setembre - Articles
    De sobretaula amb Adriana Casademont (entrevista)
    Details   (Català)
  • TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments No. 11 (2007): setembre - Institucions
    La Fundació Triptolemos : una iniciativa de la societat civil, originada a Barcelona, capital del món alimentari
    Abstract  Text complet (Català)
  • TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 19 (2020) - Articles
    Food and brain health
    Abstract  PDF (Català)
  • TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 21 (2022) - Articles
    Women scientists
    Abstract  PDF (Català)
  • TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments No. 5 (2000): Any 4, juny - Articles
    Els envasos dels aliments
    Details  Text complet (Català)
  • TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 15 (2015) - Articles
    El calendari pastisser català: continuïtats i canvis
    Abstract  PDF (Català)
  • TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments No. 13 (2008): desembre - Technology
    Avenços en la investigació dels olis d'oliva de la varietat arbequina
    Abstract  Text complet (Català)
  • TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments No. 2 (1998): Any 2, juliol - Articles
    50è aniversari de "Food Technology": mirem endavant
    Details   (Català)
  • TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 23 (2024) - Editorial
    Editorial
    Details  PDF (Català)
  • TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments No. 6 (2002): Any 5, desembre - Articles
    Biotecnologia
    Details  Text complet (Català)
  • TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 18 (2019) - Editorial
    Editorial
    Abstract  PDF (Català)
  • TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments No. 9 (2006): maig - Consumption
    Reflexió sobre les necessitats d'innovació en la predicció de l'èxit dels productes alimentaris al mercat
    Abstract  Text complet (Català)
  • TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments No. 11 (2007): setembre - Institucions
    Centre de Noves Tecnologies i Processos Alimentaris
    Details  Text complet (Català)
  • TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 19 (2020) - Articles
    A brief history of an important profession: Dietitian nutritionist
    Abstract  PDF (Català)
  • TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 21 (2022) - Articles
    50 years of Mercabarna, 50 years of changes
    Abstract  PDF (Català)
  • TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments No. 5 (2000): Any 4, juny - Articles
    Experiència de l'ús de l'analitzador de rendiment d'olives Abencor en docència i investigació
    Details  Text complet (Català)
  • TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 15 (2015) - Articles
    Valor nutritiu i biofuncional d’un producte mediterrani: la beguda d’ametlla, comparada amb la beguda de soia
    Abstract  PDF (Català)
  • TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments No. 13 (2008): desembre - Technology
    Disseny d'aliments funcionals
    Abstract  Text complet (Català)
  • TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments No. 2 (1998): Any 2, juliol - Articles
    Toxines cianobacterials. Part I: origen, producció i propietats de les cianotoxines
    Details   (Català)
  • TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 12 No. 1 (2010): maig - Articles
    Perfils nutricionals de la carn i dels productes fets a base de carn
    Abstract  PDF (Català)
  • TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 23 (2024) - Articles
    In memoriam a Josep Obiols i Salvat (1933-2024)
    Details  PDF (Català)
  • TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments No. 6 (2002): Any 5, desembre - Articles
    Patògens bacterians d'interès a les noves estratègies de seguretat alimentària
    Details  Text complet (Català)
  • TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 18 (2019) - Articles
    ELS INICIS DE L’ACCA: entrevista a la doctora M. del Carmen de la Torre Boronat
    Abstract  PDF (Català)
  • TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments No. 9 (2006): maig - Editorial
    Ciència, producció i consum
    Details  Text complet (Català)
  • TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments No. 11 (2007): setembre - Research
    Digestibilitat fecal i ileal del greix i els àcids grassos del porc en creixement
    Abstract  Text complet (Català)
  • TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 19 (2020) - Articles
    The high-frequency thawing process applied to the meat processing industry
    Abstract  PDF (Català)
  • TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments 1996: Any 1, núm. 0, desembre - Articles
    Nutrición y cáncer: prevenir para no curar
    Details   (Català)
  • TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 11 No. 1 (2009): juliol - Technology
    Transgénicos, nutrigenética y nutrigenómica en alimentación
    Details   (Català)
  • TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 21 (2022) - Articles
    Tot recordant M. del Carmen de la Torre Boronat
    Abstract  PDF (Català)
  • TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 15 (2015) - Articles
    Consum de productes làctics i risc de diabetis tipus 2 en una població mediterrània d’alt risc cardiovascular
    Abstract  PDF (Català)
  • TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments No. 7 (2005): febrer - Articles
    Tecnologia i ciència dels aliments: TECA
    Details  Text complet (Català)
  • TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments No. 2 (1998): Any 2, juliol - Articles
    Els pesticides i el medi ambient
    Details   (Català)
  • TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 23 (2024) - Articles
    Proposal of research strategies in personalized nutrition in key stages of female reproductive ageing aimed at women’s well-being during postmenopause
    Abstract  PDF (Català)
  • TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments No. 6 (2002): Any 5, desembre - Articles
    Contaminants vírics en musclos
    Details  Text complet (Català)
  • TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 18 (2019) - Articles
    Forty years of social perception of food and diet
    Abstract  PDF (Català)
  • TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments No. 9 (2006): maig - Interview
    Josep Arcas, president i director general de Nestlé España
    Details  Text complet (Català)
  • TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments No. 4 (1999): Any 3, setembre - Articles
    Mètodes per a avaluar la frescor del peix
    Details   (Català)
  • TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 13 No. 1 (2011): juny - Museums
    Museu AGBAR de les Aigües
    Abstract  PDF (Català)
  • TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 11 No. 2 (2009): desembre - Articles
    Taula periòdica de les confitures
    Details   (Català)
  • TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 21 (2022) - Articles
    Conèixer el vostre microbioma us canviarà la vida
    Abstract  PDF (Català)
  • TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments No. 5 (2000): Any 4, juny - Articles
    La listeriosi
    Details  Text complet (Català)
  • TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 15 (2015) - [Others]
    Discurs d’agraïment per la II Distinció del Claustre de Doctors i el Consell Social de la Universitat de Barcelona
    Abstract  PDF (Català)
  • TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments No. 7 (2005): febrer - Articles
    Microestructura i propietats dels aliments
    Abstract  Text complet (Català)
  • TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 20 (2021) - Articles
    Valorisation of organic agricultural surpluses
    Abstract  PDF (Català)
  • TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 12 No. 1 (2010): maig - Editorial
    La Futura directiva d'aigües de consum humà, un pas endavant cap a la gestió preventiva del risc
    Abstract  PDF (Català)
  • TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments No. 6 (2002): Any 5, desembre - Articles
    La Qualitat en la indústria alimentària : un cas d'empresa
    Details  Text complet (Català)
  • TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 18 (2019) - Articles
    The labyrinth of food supplements: where we come from, where we are now, where we are heading
    Abstract  PDF (Català)
  • TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments No. 9 (2006): maig - Legislation
    Regulació d'aliments enriquits
    Abstract  Text complet (Català)
  • TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments No. 4 (1999): Any 3, setembre - Articles
    La producció integrada al Baix Llobregat
    Details   (Català)
  • TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 13 No. 1 (2011): juny - Interview
    Entrevista
    Abstract  PDF (Català)
  • TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments No. 11 (2007): setembre - Technology
    Tecnologies emergents per a la conservació dels aliments
    Abstract  Text complet (Català)
  • TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 19 (2020) - Articles
    Ressenya Jornada ACCA 2019: celebrem el 40è aniversari!
    Abstract  PDF (Català)
  • TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments 1996: Any 1, núm. 0, desembre - Articles
    Consideracions sobre l'alimentació a casa nostra
    Details   (Català)
  • TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 11 No. 2 (2009): desembre - Editorial
    La Dieta mediterrània entra a formar part del patrimoni cultural immaterial de la humanitat de la UNESCO
    Details   (Català)
  • TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 21 (2022) - Articles
    Sabies que…
    Abstract  PDF (Català)
  • TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments No. 5 (2000): Any 4, juny - Articles
    Alimentació i demència
    Details  Text complet (Català)
  • TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 15 (2015) - [Others]
    Distinció per les activitats de divulgació científica i humanística
    Abstract  PDF (Català)
  • TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments No. 7 (2005): febrer - Articles
    Preparats de proteïnes en pols com a complements de la dieta per a esportistes : Estudi comparatiu i avaluació dels existents en el mercat català
    Details  Text complet (Català)
  • TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments No. 2 (1998): Any 2, juliol - Articles
    Tècniques d'extracció dels components volàtils dels aliments
    Details   (Català)
  • TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 12 No. 1 (2010): maig - Interview
    Jordi Peix
    Abstract  PDF (Català)
  • TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 23 (2024) - Articles
    Coverage of micronutrients with the highest risk of deficit in people aged over 65 years served by the Barcelona Food Bank
    Abstract  PDF (Català)
  • TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments No. 6 (2002): Any 5, desembre - Articles
    La Qualitat en la indústria alimentària : des de l'entitat certificadora
    Details  Text complet (Català)
  • TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 18 (2019) - Articles
    HACCP eyeglasses set
    Abstract  PDF (Català)
  • TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments No. 9 (2006): maig - Quality
    Acreditació de panels oficials de tast d'olis verges d'oliva
    Details  Text complet (Català)
  • TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments No. 4 (1999): Any 3, setembre - Articles
    Prebiòtics (fructooligosacàrids)
    Details   (Català)
  • TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 13 No. 1 (2011): juny - Articles
    Biological importance of antioxidant additives in animal nutrition
    Abstract  PDF (Català)
  • TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments No. 12 (2008): maig - Articles
    Parc Temàtic de l'Oli
    Details  Text complet (Català)
  • TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 19 (2020) - Articles
    Science and children: The Ametller Origen Foundation at the service of schools
    Abstract  PDF (Català)
  • TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments 1996: Any 1, núm. 0, desembre - Articles
    Sal yodada, sal de vida
    Details   (Català)
  • TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 11 No. 2 (2009): desembre - Interview
    Pilar Cervera i Ral
    Details   (Català)
  • TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 21 (2022) - Articles
    Benvolguts nous socis i noves sòcies
    Abstract  PDF (Català)
  • TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 16 (2016) - Editorial
    El patrimoni de la indústria alimentària a Catalunya
    Abstract  PDF (Català)
  • TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 12 No. 1 (2010): maig - Guides
    Visualplats. Guia per a l'alimentació equilibrada
    Abstract  PDF (Català)
  • TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments No. 6 (2002): Any 5, desembre - Articles
    El Consumidor al llindar del segle XXI
    Details  Text complet (Català)
  • TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 18 (2019) - Articles
    Practical aspects of the diet of people with diabetes
    Abstract  PDF (Català)
  • TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments No. 4 (1999): Any 3, setembre - Articles
    Probiòtics en productes carnis
    Details   (Català)
  • TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 13 No. 2 (2011): desembre - Articles
    Energy evaluation of biodegradable industrial waste in Catalonia
    Abstract  PDF (Català)
  • TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments No. 12 (2008): maig - Articles
    Premi de l'Associació Catalana de Ciències de l'Alimentació
    Details  Text complet (Català)
  • TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments 1996: Any 1, núm. 0, desembre - Articles
    Utilización de los tratamientos por alta presión para la conservación de alimentos
    Details   (Català)
  • TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 11 No. 2 (2009): desembre - Foundations
    El Banc dels aliments, destí prioritari dels aliments no vendibles
    Details   (Català)
  • TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 21 (2022) - Articles
    Notícies i activitats destacades
    Abstract  PDF (Català)
  • TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments No. 5 (2000): Any 4, juny - Articles
    El Món empresarial
    Details  Text complet (Català)
  • TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 16 (2016) - Articles
    Evolution of appliances and utensils in Western cooking
    Abstract  PDF (Català)
  • TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments No. 7 (2005): febrer - Articles
    Manger et les cinq temps du drame olfactif
    Abstract  Text complet (Català)
  • TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 20 (2021) - Articles
    Women scientists
    Abstract  PDF (Català)
  • TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments No. 2 (1998): Any 2, juliol - Articles
    De sobretaula amb Santiago Santiveri Margarit
    Details   (Català)
  • TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 12 No. 1 (2010): maig - Museums
    Viader Anàlisis, SL : col·lecció de llibres i material de laboratori
    Abstract  PDF (Català)
  • TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments No. 9 (2006): maig - Quality
    La Seguretat dels resultats en el laboratori
    Abstract  Text complet (Català)
  • TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments No. 4 (1999): Any 3, setembre - Articles
    Suplements nutricionals durant el procés reproductiu: àcid fòlic / folats i ferro
    Details   (Català)
  • TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments No. 12 (2008): maig - Science
    La Seguretat alimentària : un repte del nou segle per als biosensors
    Abstract  Text complet (Català)
  • TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 19 (2020) - Articles
    Premis de les societats filials de l’IEC
    Abstract  PDF (Català)
  • TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments 1996: Any 1, núm. 0, desembre - Articles
    La regalèssia (Glycyrrhiza Glabra L.)
    Details   (Català)
  • TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 11 No. 2 (2009): desembre - Museums
    El Museu de l'Embotit
    Details   (Català)
  • TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 21 (2022) - Articles
    Activitats 2021
    Abstract  PDF (Català)
  • TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments No. 5 (2000): Any 4, juny - Articles
    Recull de premsa i altres notícies
    Details  Text complet (Català)
  • TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 16 (2016) - Articles
    Pastes Sanmartí factory. Noodle manufacturers since 1700
    Abstract  PDF (Català)
  • TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments No. 7 (2005): febrer - Articles
    Additius vells i nous
    Abstract  Text complet (Català)
  • TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 20 (2021) - Articles
    In memoriam
    Abstract  PDF (Català)
  • TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments No. 2 (1998): Any 2, juliol - Articles
    Estudis de Màster en Química Agroalimentària a l'Institut Químic de Sarrià, de Barcelona
    Details   (Català)
  • TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 13 No. 1 (2011): juny - Articles
    Innovations in food engineering. Emerging technologies
    Abstract  PDF (Català)
  • TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 23 (2024) - Articles
    Alternative proteins for the development of meat analogues
    Abstract  PDF (Català)
  • TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments No. 6 (2002): Any 5, desembre - Articles
    Agenda
    Details  Text complet (Català)
  • TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 18 (2019) - Articles
    La taula periòdica dels aliments
    Abstract  PDF (Català)
  • TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 18 (2019) - Articles
    Ressenya del sopar «Einstein a Barcelona» de 2018
    Abstract  PDF (Català)
  • TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 21 (2022) - Articles
    The influence of climate change on food security. A real problem
    Abstract  PDF (Català)
  • TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments No. 4 (1999): Any 3, setembre - Articles
    Cafè i salut
    Details   (Català)
  • TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 13 No. 2 (2011): desembre - Articles
    Coffee, nutrition and health
    Abstract  PDF (Català)
  • TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 19 (2020) - Articles
    Sabies que…
    Abstract  PDF (Català)
  • TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments 1996: Any 1, núm. 0, desembre - Articles
    L'entorn agroalimentari a Catalunya
    Details   (Català)
  • TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 11 No. 2 (2009): desembre - Research
    Centre Especial de Recerca Planta de Tecnologia dels Aliments
    Details   (Català)
  • TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 21 (2022) - Articles
    Activitats 2021-2022
    Abstract  PDF (Català)
  • TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments No. 5 (2000): Any 4, juny - Articles
    Abroad, dehors, extranjero... i l'agenda
    Details  Text complet (Català)
  • TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 16 (2016) - Articles
    Elements of the industrial heritage of the Catalan food companies: new icons, uses and elements of study for cultural management
    Abstract  PDF (Català)
  • TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments No. 7 (2005): febrer - Articles
    Hidrocarburs aromàtics policíclics en oli de sansa o de pinyolada d'oliva i altres aliments
    Abstract  Text complet (Català)
  • TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 20 (2021) - Articles
    Guia per a una alimentació saludable en l’etapa escolar
    Abstract  PDF (Català)
  • TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments No. 2 (1998): Any 2, juliol - Articles
    Barcelona i la dieta mediterrània
    Details   (Català)
  • TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 23 (2024) - Articles
    Young researchers of the Catalan Association of Food Sciences
    Abstract  PDF (Català)
  • TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments No. 10 (2006): desembre - Science
    Virus emergents
    Abstract  Text complet (Català)
  • TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 18 (2019) - Articles
    Ressenya de l’informe Mengem futur
    Abstract  PDF (Català)
  • TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments No. 9 (2006): maig - Technology
    Extracció amb CO2 supercrític: II. Aplicacions a la indústria alimentària
    Abstract  Text complet (Català)
  • TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 21 (2022) - Articles
    Red meats and health
    Abstract  PDF (Català)
  • TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments No. 4 (1999): Any 3, setembre - Articles
    Tractament d'aigües residuals a la indústria alimentària
    Details   (Català)
  • TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 13 No. 2 (2011): desembre - Articles
    Evolution of distributor own brands in the Spanish dairy industry (2006-2009)
    Abstract  PDF (Català)
  • TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments No. 12 (2008): maig - Science
    Efecte de l'oli d'oliva i els seus compostos fenòlics en la reducció de factors de risc cardiovascular i de l'estrès oxidatiu
    Abstract  Text complet (Català)
  • TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 19 (2020) - Articles
    Benvolguts nous socis i noves sòcies
    Abstract  PDF (Català)
  • TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 11 No. 2 (2009): desembre - Research
    Els Incentius fiscals i la certificació de l'R+D+i : una oportunitat en temps de crisi
    Details   (Català)
  • TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 21 (2022) - Articles
    Activitats 2022
    Abstract  PDF (Català)
  • TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments No. 5 (2000): Any 4, juny - Articles
    Informació sobre l'Associació Catalana de Ciències de l'Alimentació
    Details  Text complet (Català)
  • TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 16 (2016) - Articles
    Production and commercial strategies of a sausage and meat preserves factory in Olot, 1926-1996: Monvervi S.A.
    Abstract  PDF (Català)
  • TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments No. 7 (2005): febrer - Articles
    Dioxines versus àcids omega-3 en el salmó : Un exemple de les complexitats del triangle salut-alimentació-química i d'intoxicacíons mediàtiques tan letals com els contaminants
    Abstract  Text complet (Català)
  • TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments No. 2 (1998): Any 2, juliol - Articles
    La conservació dels aliments
    Details   (Català)
  • TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 12 No. 2 (2010): desembre - Editorial
    Editorial
    Abstract  PDF (Català)
  • TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 23 (2024) - Articles
    Food sustainability and health: A path to a balanced future. Commitment to healthy and sustainable food
    Abstract  PDF (Català)
  • TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments No. 10 (2006): desembre - Science
    Mètodes ràpids i automatització en microbiologia alimentària : actualitat, perspectives i reptes
    Abstract  Text complet (Català)
  • TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments No. 4 (1999): Any 3, setembre - Articles
    Atenció nutricional a domicili
    Details   (Català)
  • TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments No. 12 (2008): maig - Science
    Els Pinsos industrials: seguretat o risc? (2a part)
    Abstract  Text complet (Català)
  • TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 19 (2020) - Articles
    Activitats 2019
    Abstract  PDF (Català)
  • TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments 1996: Any 1, núm. 0, desembre - Articles
    Dia mundial de l'alimentació 1996
    Details   (Català)
  • TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 11 No. 2 (2009): desembre - Technology
    Tècniques no destructives per al control del processament d'aliments
    Details   (Català)
  • TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 21 (2022) - Articles
    Comunicació
    Abstract  PDF (Català)
  • TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments No. 5 (2000): Any 4, juny - Articles
    Recull de lleis, decrets, decisions... apareguts al DOCE, al BOE i al DOGC durant el desembre de 1999
    Details  Text complet (Català)
  • TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 16 (2016) - Articles
    The material heritage of the Barcelona food supply. Project promoted by the Museum of the History of Barcelona and the Historical Archive of the City of Barcelona
    Abstract  PDF (Català)
  • TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments No. 8 (2005): novembre - Science
    Oligosacàrids funcionals per síntesi enzimàtica. Nous enzims per a noves aplicacions
    Abstract  Text complet (Català)
  • TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 20 (2021) - Articles
    Valorització del peix blau per a la millora de la competitivitat del sector pesquer
    Abstract  PDF (Català)
  • TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments No. 2 (1998): Any 2, juliol - Articles
    Plantes biotecnològiques: del taulell del laboratori al prestatge del supermercat
    Details   (Català)
  • TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 12 No. 2 (2010): desembre - Articles
    Criteris actuals que defineixen la qualitat de l’aigua de consum humà en els seus diferents usos
    Abstract  PDF (Català)
  • TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 13 No. 2 (2011): desembre - Articles
    Social companies: opportunities in the agri-food industry
    Abstract  PDF (Català)
  • TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments No. 12 (2008): maig - Editorial
    Gastronomia i ciència
    Details  Text complet (Català)
  • TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 19 (2020) - Articles
    Activitats 2020
    Abstract  PDF (Català)
  • TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments 1996: Any 1, núm. 0, desembre - Articles
    Cargol treu banya
    Details   (Català)
  • TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 21 (2022) - Articles
    Publicar a TECA
    Abstract  PDF (Català)
  • TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments No. 6 (2002): Any 5, desembre - Articles
    La Legislació alimentària del color
    Details  Text complet (Català)
  • TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 16 (2016) - Articles
    The food industry in the Eixample district of Barcelona (1868-1970): The sugar and soup pasta industry
    Abstract  PDF (Català)
  • TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments No. 2 (1998): Any 2, juliol - Articles
    Patents "Top-ten"
    Details   (Català)
  • TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 12 No. 2 (2010): desembre - Articles
    Fruita deshidratada i envasada: influència del procés i de les condicions de conservació sobre la seua vida útil Dried fruit and packaged: influence of process and storage conditions on the shelf life
    Abstract  PDF (Català)
  • TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 23 (2024) - Articles
    Solid-state fermentation: A technique with a high upcycling potential
    Abstract  PDF (Català)
  • TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments No. 10 (2006): desembre - Science
    Mecanismes de detecció d'organismes genèticament modificats
    Abstract  Text complet (Català)
  • TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments No. 9 (2006): maig - Technology
    Centre de Noves Tecnologies i Nous Processos Alimentaris (CENTA), centre tecnològic per a la indústria alimentària
    Abstract  Text complet (Català)
  • TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments No. 4 (1999): Any 3, setembre - Articles
    Pollastres, Bèlgica i dioxines
    Details   (Català)
  • TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 13 No. 2 (2011): desembre - Articles
    Research in food science and technology in Catalonia (2000-2009): an approach from public information sources
    Abstract  PDF (Català)
  • TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments No. 12 (2008): maig - Interview
    Robert Xalabarder
    Details  Text complet (Català)
  • TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 19 (2020) - Articles
    Agenda
    Abstract  PDF (Català)
  • TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments 1996: Any 1, núm. 0, desembre - Articles
    Certificació d'empresa ISO 9000
    Details   (Català)
  • TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 21 (2022) - Articles
    Vols fer-te soci/sòcia de l'ACCA?
    Abstract  PDF (Català)
  • TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments No. 6 (2002): Any 5, desembre - Articles
    Desenvolupament de magdalenes riques en fibra dietètica de fruita i valor calòric reduït
    Details  Text complet (Català)
  • TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 17 (2018) - Editorial
    Editorial
    Abstract  PDF (Català)
  • TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments No. 8 (2005): novembre - Science
    Desenvolupament d'ingredients alimentaris a partir de sang d'escorxador: aplicació de les noves tecnologies
    Details  Text complet (Català)
  • TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 20 (2021) - Articles
    L’ACCA participa en el II Congrés Mundial de Ciència i Cuina de Barcelona 2021
    Abstract  PDF (Català)
  • TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments No. 3 (1999): Any 3, gener - Articles
    El control oficial d'aliments a Europa: el paper del fòrum FLEP
    Details   (Català)
  • TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments No. 10 (2006): desembre - Science
    Aliments funcionals: cap a una dieta personalitzada
    Abstract  Text complet (Català)
  • TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 11 No. 1 (2009): juliol - Science
    Plans de control d'al·lèrgens a la indústria agroalimentària: el paper de l'anàlisi a la fàbrica
    Details   (Català)
  • TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments No. 4 (1999): Any 3, setembre - Articles
    Segura Cardona, Ramon. "Els àcids grassos omega 6 i omega 3"
    Details   (Català)
  • TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments No. 12 (2008): maig - Industry
    Apunts sobre la recerca a l'empresa alimentària
    Abstract  Text complet (Català)
  • TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 19 (2020) - Articles
    Vols fer-te soci/sòcia de l'ACCA?
    Abstract  PDF (Català)
  • TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments 1996: Any 1, núm. 0, desembre - Articles
    De sobretaula amb Mercè Centrich
    Details   (Català)
  • TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 21 (2022) - Articles
    Beneficis per als socis i sòcies de l'ACCA
    Abstract  PDF (Català)
  • TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 17 (2018) - Articles
    Assessment of health claims made on foods commercialised in Catalonia
    Abstract  PDF (Català)
  • TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 20 (2021) - Articles
    Un viatge guiat pel planeta Menjar, de Pere Puigdomènech
    Abstract  PDF (Català)
  • TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments No. 3 (1999): Any 3, gener - Articles
    Alimentació del malalt hospitalitzat
    Details   (Català)
  • TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 23 (2024) - Articles
    Legislació alimentària
    Details  PDF (Català)
  • TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 18 (2019) - Articles
    Ressenya de la XI Jornada Tècnica de l’ACCA i homenatge a Robert Xalabarder
    Abstract  PDF (Català)
  • TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 11 No. 1 (2009): juliol - Science
    La Reacció en cadena de la polimerasa (PCR)
    Details   (Català)
  • TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments No. 4 (1999): Any 3, setembre - Articles
    Blasi, Josep M. "Un passeig per la via làctia"
    Details   (Català)
  • TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments No. 12 (2008): maig - Industry
    Experiència d'una empresa alimentària en l'obtenció de recursos i finançament de projectes de R+D+I : el cas de Laboratoris Ordesa
    Abstract  Text complet (Català)
  • TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 19 (2020) - Articles
    Beneficis per als socis i sòcies de l'ACCA
    Abstract  PDF (Català)
  • TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments 1996: Any 1, núm. 0, desembre - Articles
    Els professionals a la indústria alimentària
    Details   (Català)
  • TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 11 No. 2 (2009): desembre - Technology
    Crioconcentració de fluids alimentaris: una tecnologia emergent?
    Details   (Català)
  • TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments No. 6 (2002): Any 5, desembre - Articles
    Additius amb valor afegit
    Details  Text complet (Català)
  • TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 20 (2021) - Articles
    Ressenya dels Premis Sant Jordi 2021 (IEC)
    Abstract  PDF (Català)
  • TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 12 No. 2 (2010): desembre - Articles
    Legislació per a no lletrats: conceptes pràctics
    Abstract  PDF (Català)
  • TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 23 (2024) - Articles
    Ingesta d’aliments ultraprocessats i relació amb la salut mental
    Details  PDF (Català)
  • TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments No. 10 (2006): desembre - Consumption
    Tendències en l'alimentació : Alimentària 2006
    Abstract  Text complet (Català)
  • TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 18 (2019) - Articles
    Ressenya Science & Cooking World Congress (Barcelona 2019)
    Abstract  PDF (Català)
  • TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 11 No. 1 (2009): juliol - Science
    Efecte dels colorants addicionats a pinsos per a animals de companyia sobre el desenvolupament de soques fúngiques
    Details   (Català)
  • TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments No. 4 (1999): Any 3, setembre - Articles
    Qui és soci de l'ACCA?
    Details   (Català)
  • TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments No. 12 (2008): maig - Technology
    Metodologia per a l'avaluació sensorial de l'oli d'oliva verge
    Abstract  Text complet (Català)
  • TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 19 (2020) - Articles
    Comunicació
    Abstract  PDF (Català)
  • TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments No. 1 (1997): Any 1, desembre - Articles
    Els additius inútils
    Details   (Català)
  • TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 20 (2021) - Articles
    Laboratory on wheels
    Abstract  PDF (Català)
  • TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments No. 3 (1999): Any 3, gener - Articles
    Obesitat i control del pes corporal
    Details   (Català)
  • TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 12 No. 2 (2010): desembre - Articles
    Cuina al buit aplicada a la cocció dels peixos
    Abstract  PDF (Català)
  • TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 18 (2019) - Articles
    Experiments amb aliments per introduir la ciència a classes d’infantil i primària
    Abstract  PDF (Català)
  • TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments No. 4 (1999): Any 3, setembre - Articles
    Més canvis
    Details   (Català)
  • TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 13 No. 2 (2011): desembre - Articles
    Food chemistry: science vs culture
    Abstract  PDF (Català)
  • TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments No. 12 (2008): maig - Technology
    Eleotècnia: evolució històrica
    Abstract  Text complet (Català)
  • TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 19 (2020) - Articles
    Publicar a TECA
    Abstract  PDF (Català)
  • TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments No. 1 (1997): Any 1, desembre - Articles
    OMG, i això què és?
    Details   (Català)
  • TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments No. 6 (2002): Any 5, desembre - Articles
    Assessories tècniques agroalimentàries : què són? què fan?
    Details  Text complet (Català)
  • TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 12 No. 2 (2010): desembre - Articles
    Àcids grassos omega-3: els àcids grassos perduts i ara retrobats?
    Abstract  PDF (Català)
  • TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 23 (2024) - Articles
    Efecte sobre la salut intestinal d’extractes obtinguts de fonts marines per a la seva potencial aplicació com a ingredients en l’elaboració d’aliments funcionals
    Details  PDF (Català)
  • TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 23 (2024) - Articles
    Avaluació de la detecció de fraus alimentaris mitjançant espectroscòpia de fluorescència front-face
    Details  PDF (Català)
  • TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments No. 10 (2006): desembre - Consumption
    El Consumidor i la innovació alimentària: noves necessitats, nous productes i nous públics objectiu
    Abstract  Text complet (Català)
  • TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 18 (2019) - Articles
    Bases Premis ACCA
    Abstract  PDF (Català)
  • TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments No. 13 (2008): desembre - Food and Health
    Obesitat, avui
    Abstract  Text complet (Català)
  • TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 20 (2021) - Articles
    Editorial
    Abstract  PDF (Català)
  • TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments No. 1 (1997): Any 1, desembre - Articles
    Cercant on cercar
    Details   (Català)
  • TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 11 No. 2 (2009): desembre - Technology
    Tractament anaerobi de residus de la indústria alimentària
    Details   (Català)
  • TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 17 (2018) - Articles
    Updated celiac disease
    Abstract  PDF (Català)
  • TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 12 No. 2 (2010): desembre - Articles
    Escriptura de les magnituds i de les seves unitats
    Abstract  PDF (Català)
  • TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 23 (2024) - Articles
    Efecte d’una intervenció d’estil de vida de tres anys sobre la longitud dels telòmers en participants del PREDIMED-Plus: un assaig aleatori
    Details  PDF (Català)
  • TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments No. 10 (2006): desembre - Control
    Napping: una metodologia per a l'avaluació sensorial de vins : aplicació a l'estudi de vins catalans i xilens
    Abstract  Text complet (Català)
  • TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 18 (2019) - Articles
    Membres de les Juntes de l'ACCA (1979-2019)
    Abstract  PDF (Català)
  • TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments No. 4 (1999): Any 3, setembre - Articles
    FLEP
    Details   (Català)
  • TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments No. 13 (2008): desembre - Science
    Les Micotoxines i el seu control en els aliments
    Abstract  Text complet (Català)
  • TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 20 (2021) - Articles
    Fruits and vegetables: Essential foods for health
    Abstract  PDF (Català)
  • TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments No. 1 (1997): Any 1, desembre - Articles
    Els components volàtils responsables de l'aroma dels aliments
    Details   (Català)
  • TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments No. 6 (2002): Any 5, desembre - Articles
    III Jornades Cientificotècniques : l'alimentació al segle XXI
    Details  Text complet (Català)
  • TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments No. 8 (2005): novembre - Outreach
    Problemes d'internacionalització d'una empresa alimentària
    Details  Text complet (Català)
  • TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 20 (2021) - Articles
    Sabies que…
    Abstract  PDF (Català)
  • TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 12 No. 2 (2010): desembre - Articles
    Percepció i anàlisi de la seguretat alimentària en persones immigrades a Catalunya
    Abstract  PDF (Català)
  • TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 23 (2024) - Articles
    Actualització del coneixement en interaccions entre medicaments i aliments
    Details  PDF (Català)
  • TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 18 (2019) - Articles
    Homenatge a la memòria de Ramon Segura Cardona
    Abstract  PDF (Català)
  • TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments No. 4 (1999): Any 3, setembre - Articles
    Construint un futur dolç
    Details   (Català)
  • TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments No. 1 (1997): Any 1, desembre - Articles
    De sobretaula amb Josep Maria Ventura Ferrero
    Details   (Català)
  • TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 11 No. 2 (2009): desembre - Technology
    Utilització de la tomografia computeritzada com a nova tecnologia per a la indústria del pernil curat
    Details   (Català)
  • TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments No. 6 (2002): Any 5, desembre - Articles
    Aliments funcionals : introducció
    Details  Text complet (Català)
  • TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 17 (2018) - Articles
    Homenatge a Abel Mariné
    Abstract  PDF (Català)
  • TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments No. 8 (2005): novembre - Editorial
    20è aniversari de l'IRTA
    Details  Text complet (Català)
  • TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 20 (2021) - Articles
    Junta ACCA 2021-2025
    Abstract  PDF (Català)
  • TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments No. 3 (1999): Any 3, gener - Articles
    Els organismes modificats genèticament: reflexions des de l'Administració sanitària
    Details   (Català)
  • TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 12 No. 2 (2010): desembre - Interview
    Ramon Clotet
    Abstract  PDF (Català)
  • TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 18 (2019) - Articles
    Història de les portades de la revista TECA
    Abstract  PDF (Català)
  • TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 11 No. 1 (2009): juliol - Science
    El Cultiu dels transgènics a Catalunya
    Details   (Català)
  • TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments No. 4 (1999): Any 3, setembre - Articles
    La indústria agroalimentària
    Details   (Català)
  • TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments No. 1 (1997): Any 1, desembre - Articles
    Qualmed, un respir a Internet
    Details   (Català)
  • TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments No. 6 (2002): Any 5, desembre - Articles
    Una Visió global
    Details  Text complet (Català)
  • TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 17 (2018) - Articles
    Ressenya Jornada SEÑ
    Abstract  PDF (Català)
  • TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments No. 8 (2005): novembre - Interview
    Josep Tarragó, president de l'IRTA
    Details  Text complet (Català)
  • TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 20 (2021) - Articles
    Benvolguts nous socis i noves sòcies
    Abstract  PDF (Català)
  • TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments No. 3 (1999): Any 3, gener - Articles
    Els organismes modificats genèticament: un serial?
    Details   (Català)
  • TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 12 No. 2 (2010): desembre - Museums
    VINSEUM Museu de les Cultures del Vi de Catalunya
    Abstract  PDF (Català)
  • TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 18 (2019) - Articles
    Sabies que...
    Abstract  PDF (Català)
  • TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 11 No. 1 (2009): juliol - Congresses
    VII Workshop sobre «Mètodes ràpids i automatització en microbiologia alimentària»
    Details   (Català)
  • TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments No. 5 (2000): Any 4, juny - Articles
    La radiació ionitzant en la indústria alimentària
    Details  Text complet (Català)
  • TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 13 No. 2 (2011): desembre - Interview
    Abel Mariné i Font
    Abstract  PDF (Català)
  • TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 20 (2021) - Articles
    Accessible and efficient food for elderly persons, in care homes or in their own homes
    Abstract  PDF (Català)
  • TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments No. 1 (1997): Any 1, desembre - Articles
    Implantació d'un sistema de qualitat per al croissant en massa congelada
    Details   (Català)
  • TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments No. 6 (2002): Any 5, desembre - Articles
    Probiòtics
    Details  Text complet (Català)
  • TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 17 (2018) - Articles
    Ressenya jornada ACPB
    Abstract  PDF (Català)
  • TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments No. 8 (2005): novembre - Legislation
    L'Etiquetatge d'al·lèrgens com una eina important perquè els consumidors puguin escollir amb seguretat
    Abstract  Text complet (Català)
  • TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 20 (2021) - Articles
    Activitats 2020
    Abstract  PDF (Català)
  • TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments No. 3 (1999): Any 3, gener - Articles
    De sobretaula amb la doctora Carmen de la Torre
    Details   (Català)
  • TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 13 No. 1 (2011): juny - Articles
    Eating five portions of fruits and vegetables a day, a challenge open to everyone
    Abstract  PDF (Català)
  • TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 23 (2024) - Sabies que...
    Els aliments ultraprocessats i la salut mental
    Details  PDF (Català)
  • TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments No. 10 (2006): desembre - Editorial
    Deu anys de la revista TECA
    Details  Text complet (Català)
  • TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 18 (2019) - Articles
    Benvolguts nous socis i sòcies
    Abstract  PDF (Català)
  • TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 11 No. 1 (2009): juliol - Congresses
    V Congrés Nacional d'Enginyeria d'Aliments i II Congrés Iberoamericà de Seguretat Alimentària (CESIA-CIBSA08)
    Details   (Català)
  • TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments No. 5 (2000): Any 4, juny - Articles
    Plàstic en contacte amb els aliments
    Details  Text complet (Català)
  • TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 13 No. 2 (2011): desembre - Editorial
    Editorial
    Abstract  PDF (Català)
  • TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments No. 13 (2008): desembre - Science
    Com s'ha d'abordar l'anàlisi d'al·lèrgens i la interpretació dels seus resultats?
    Abstract  Text complet (Català)
  • TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments No. 6 (2002): Any 5, desembre - Articles
    Control alimentari : introducció
    Details  Text complet (Català)
  • TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 17 (2018) - Articles
    A la memòria de Robert Xalabarder Coca
    Abstract  PDF (Català)
  • TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments No. 8 (2005): novembre - Technology
    Aplicaciones de las ondas electromagnéticas en productos alimenticios
    Abstract  Text complet (Català)
  • TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 20 (2021) - Articles
    Activitats 2021
    Abstract  PDF (Català)
  • TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments No. 3 (1999): Any 3, gener - Articles
    Toxines cianobacterials. Part II: Factors ambientals decisius en la producció i l'estabilitat de les microcistines
    Details   (Català)
  • TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments No. 10 (2006): desembre - Technology
    La Innovació tecnològica en els envasos alimentaris
    Abstract  Text complet (Català)
  • TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 18 (2019) - Articles
    Activitats 2019
    Abstract  PDF (Català)
  • TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 11 No. 1 (2009): juliol - Congresses
    3r Congrés d'Agricultura, Alimentació i Medi Ambient «La gestió de l'H^2O»: usos i eficiència
    Details   (Català)
  • TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments No. 5 (2000): Any 4, juny - Articles
    L'ús de l'ozó per millorar la seguretat de fruites i verdures fresques
    Details  Text complet (Català)
  • TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 14 No. 1 (2014) - Editorial
    Els radicals lliures
    Abstract  PDF (Català)
  • TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments No. 13 (2008): desembre - Science and Gastronomy
    Recerca gastronomicocientífica : un món per descobrir
    Abstract  Text complet (Català)
  • TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments No. 1 (1997): Any 1, desembre - Articles
    Greixos i substitutius de greixos: a la recerca d'un equilibri en benefici de la salut
    Details   (Català)
  • TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments No. 6 (2002): Any 5, desembre - Articles
    El Nou document sobre la seguretat alimentària : el Llibre blanc
    Details  Text complet (Català)
  • TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 17 (2018) - Articles
    Premis ACCA 2017: David Bars-Cortina: Els compostos fenòlics de l'oliva com agents antioxidants i la seva acumulació en teixit muscular i hepàtic
    Abstract  PDF (Català)
  • TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 20 (2021) - Articles
    Comunicació
    Abstract  PDF (Català)
  • TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments No. 3 (1999): Any 3, gener - Articles
    Bona pinta. Millorant l'aparença dels productes alimentaris
    Details   (Català)
  • TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 13 No. 1 (2011): juny - Articles
    Are humans graminivorous? A paremiological an approach to the issue
    Abstract  PDF (Català)
  • TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 23 (2024) - Sabies que...
    La fermentació de precisió és una tecnologia que s’utilitza per substituir la producció convencional de proteïnes
    Details  PDF (Català)
  • TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 18 (2019) - Articles
    Agenda setembre - desembre 2019
    Abstract  PDF (Català)
  • TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 11 No. 1 (2009): juliol - Editorial
    [Més difusió per a l'actualitat científica relativa als aliments]
    Details   (Català)
  • TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments No. 5 (2000): Any 4, juny - Articles
    Benet Oliver-Rodés
    Details  Text complet (Català)
  • TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 14 No. 1 (2014) - Monograph
    Free radicals. Their effects on biomolecular structures and human health
    Abstract  PDF (Català)
  • TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments No. 13 (2008): desembre - Editorial
    Tecnologia i ciència per a la producció d'aliments
    Details  Text complet (Català)
  • TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 20 (2021) - Articles
    Genomics, personalized nutrition and the immune system
    Abstract  PDF (Català)
  • TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments No. 1 (1997): Any 1, desembre - Articles
    Aliments sense gluten. La malaltia celíaca
    Details   (Català)
  • TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 12 No. 1 (2010): maig - Articles
    Àcid esteàric i salut cardiovascular
    Abstract  PDF (Català)
  • TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments No. 6 (2002): Any 5, desembre - Articles
    El Llibre blanc : una visió crítica
    Details  Text complet (Català)
  • TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 17 (2018) - Articles
    Premis ACCA 2017: Oriol Comas-Basté: Valoració de les declaracions de salut en l'etiquetatge d'aliments comercialitzats a Catalunya
    Abstract  PDF (Català)
  • TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments No. 8 (2005): novembre - Technology
    Automatització industrial a les indústries
    Abstract  Text complet (Català)
  • TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 20 (2021) - Articles
    Publicar a TECA
    Abstract  PDF (Català)
  • TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments No. 3 (1999): Any 3, gener - Articles
    Trihalometans en aigües i aliments
    Details   (Català)
  • TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 13 No. 1 (2011): juny - Articles
    Improving nutritional value of eggs and chicken meat through feed
    Abstract  PDF (Català)
  • TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 23 (2024) - Sabies que...
    Barcelona ha estat la capital dels oceans
    Details  PDF (Català)
  • TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments No. 11 (2007): setembre - Articles
    Museu de botelles d'aigua del Laboratori Doctor Oliver Rodés
    Details  Text complet (Català)
  • TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 18 (2019) - Articles
    Comunicació
    Abstract  PDF (Català)
  • TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 11 No. 1 (2009): juliol - Interview
    Francesc Puchal i Mas
    Details   (Català)
  • TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments No. 5 (2000): Any 4, juny - Articles
    Aqüicultura: Cultius a l'aigua
    Details  Text complet (Català)
  • TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 14 No. 1 (2014) - Articles
    New consumer attitudes: an integral approach to ecological farming
    Abstract  PDF (Català)
  • TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments No. 13 (2008): desembre - Education
    Disseny d'un crèdit variable sobre hàbits saludables per al primer cicle de l'ESO
    Abstract  Text complet (Català)
  • TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments No. 1 (1997): Any 1, desembre - Articles
    La guerra al gluten
    Details   (Català)
  • TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments No. 6 (2002): Any 5, desembre - Articles
    Noves tecnologies : introducció
    Details  Text complet (Català)
  • TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 17 (2018) - Articles
    Premis SEÑ 2018: Ujue Fresán: Premi ACCA a la millor comunicació oral
    Abstract  PDF (Català)
  • TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments No. 8 (2005): novembre - Technology
    Extracció amb CO2 supercrític. I. Una alternativa als dissolvents per a l'obtenció d'extractes naturals dels aliments
    Abstract  Text complet (Català)
  • TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 20 (2021) - Articles
    Vols fer-te soci/sòcia de l'ACCA?
    Abstract  PDF (Català)
  • TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments No. 3 (1999): Any 3, gener - Articles
    Tècnica NIRS: aplicació en el control de qualitat
    Details   (Català)
  • TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 23 (2024) - Sabies que...
    La iniciativa global de seguretat alimentària (GFSI, de l’anglès global Food Safety Initiative) fomenta la seguretat alimentària a escala mundial
    Details  PDF (Català)
  • TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments No. 11 (2007): setembre - Articles
    Premi de l'Associació Catalana de Ciències de l'Alimentació
    Details  Text complet (Català)
  • TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 18 (2019) - Articles
    Beneficis per als socis de l'ACCA
    Abstract  PDF (Català)
  • TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 11 No. 1 (2009): juliol - Museums
    El Museu de la Xocolata de Barcelona
    Details   (Català)
  • TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 14 No. 1 (2014) - Origins of a food company
    Daniel Carasso (Danone)
    Abstract  PDF (Català)
  • TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments No. 13 (2008): desembre - Interview
    Ramon Segura Cardona
    Details  Text complet (Català)
  • TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 20 (2021) - Articles
    Lockdown and eating habits among professionals and students
    Abstract  PDF (Català)
  • TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments No. 1 (1997): Any 1, desembre - Articles
    Control de plagues en la indústria alimentària
    Details   (Català)
  • TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments No. 6 (2002): Any 5, desembre - Articles
    Tractaments físics no contaminants per a la conservació de fruites
    Details  Text complet (Català)
  • TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 17 (2018) - Articles
    Premis SEÑ 2018: Viviana Sandoval Sandoval: Premi ACCA a la millor comunicació en format pòster
    Abstract  PDF (Català)
  • TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 20 (2021) - Articles
    Beneficis per als socis i sòcies de l'ACCA
    Abstract  PDF (Català)
  • TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 13 No. 1 (2011): juny - Editorial
    Sobre el preu del blat i el preu del pa
    Abstract  PDF (Català)
  • TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 23 (2024) - [Others]
    Benvolguts nous socis i noves sòcies
    Details  PDF (Català)
  • TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments No. 11 (2007): setembre - Science
    Els Pinsos industrials: seguretat o risc? (1a part)
    Abstract  Text complet (Català)
  • TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 19 (2020) - Editorial
    Editorial
    Abstract  PDF (Català)
  • TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 11 No. 1 (2009): juliol - Technology
    Qualitat microbiològica dels productes vegetals frescos mínimament processats i desenvolupament de tecnologies de bioconservació mitjançant bacteris de l'àcid làctic
    Details   (Català)
  • TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments No. 5 (2000): Any 4, juny - Articles
    L'automatització en la indústria alimentària
    Details  Text complet (Català)
  • TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 14 No. 1 (2014) - Current Events
    Laboratori Dr. Oliver Rodés celebra 110 anys
    Abstract  PDF (Català)
  • TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments No. 13 (2008): desembre - Fairs
    Bta 2009, Barcelona Tecnologies de l'Alimentació, aposta per la innovació i la internacionalització
    Details  Text complet (Català)
  • TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments No. 1 (1997): Any 1, desembre - Articles
    Estudi sobre el comportament de l'oli de gira-sol i l'oleïna de palma en el procés de fregida de patates chips
    Details   (Català)
  • TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 12 No. 1 (2010): maig - Articles
    Determinació de l'a^w i del contingut d’humitat i de sal de la superfície de llonganisses mitjançant espectroscòpia NIR
    Abstract  PDF (Català)
  • TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments No. 6 (2002): Any 5, desembre - Articles
    Producció i qualitat de la carn al final del segle XX
    Details  Text complet (Català)
  • TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 17 (2018) - Articles
    La ciencia vista pels nens: Programa EXPER(i)ÈNCE: escoles i científics: Apadrinament de l'escola Torrent de Can Carabassa
    Abstract  PDF (Català)
  • TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 21 (2022) - Articles
    Editorial
    Abstract  PDF (Català)

Make a Submission

Make a Submission

Language

  • Català
  • English
  • Español

Indexacio

Revistes Catalanes d'Accés Obert

Dialnet

Dulcinea

Ezb

Sherpa/Romeo

Matriu d'Informació Avaluació de Revistes

Rebiun

Tib

WorldCat

ZDB

Information

  • For Readers
  • For Authors
  • For Librarians


Creative Commons License
Aquesta obra és subjecta  —llevat que s'indiqui el contrari en el text o en el material gràfic— a una llicència Reconeixement - No comercial - Sense obres derivades 3.0 Espanya de Creative Commons, el text complet de la qual es pot consultar a https://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/deed.ca. Així, doncs, s'autoritza al públic en general a reproduir, distribuir i comunicar l'obra sempre que se'n reconegui l'autoria i l'entitat que la publica i no se'n faci un ús comercial ni cap obra derivada.

ISSN: 2013-987X (edició electrònica); 1137-7976 (edició impresa).

 

 

Adreça postal:
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments
Carrer del Carme, 47
08001 Barcelona
Telèfon: 933 248 580 • Fax: 932 701 180
Adreça electrònica: acca@iec.cat
Adreça d’Internet: http://acca.iec.cat

Pàgina principal de l'IEC

Institut d’Estudis Catalans. Carrer del Carme, 47; 08001 Barcelona.
Telèfon +34 932 701 620. Fax +34 932 701 180. informacio@iec.cat - Informació legal

Amb el suport de la

diputació de barcelona