Informació nutricional en el Reglament (UE) 1169/2011: una visió crítica i comparativa

Autors/ores

  • Antoni Garcia i Gabarra

Resum

Aquest article no pretén informar pregonament sobre aquest Reglament
d’informació facilitada al consumidor, en particular sobre la informació nutricional en l’etiquetatge que ara esdevé obligatòria en la major part dels casos, sinó analitzar d’una manera crítica les diferències del nou Reglament amb la legislació existent a la Unió Europea i alhora fer-ne la comparació amb la dels Estats Units d’Amèrica. Aquesta anàlisi crítica cerca cridar l’atenció sobre possibles aspectes susceptibles de millora en l’avenir legislatiu europeu.

Paraules clau: Reglament 1169/2011, informació nutricional, Unió Europea, Estats Units d’Amèrica, pes, volum, ingestes de referència, energia, greixos, saturats, trans, colesterol, sodi, sal, fibra, hidrats de carboni, sucres, proteïnes, vitamines, minerals.

Descàrregues

Com citar

Garcia i Gabarra, A. (2014). Informació nutricional en el Reglament (UE) 1169/2011: una visió crítica i comparativa. TECA: Tecnologia I Ciència Dels Aliments, 14(2), 48–53. Retrieved from https://revistes.iec.cat/index.php/TECA/article/view/130634

Número

Secció

Articles