Hemeroteca Científica Catalana
Inici de la sessió
Passar al contingut principal
Passar al menú de navegació principal
Passar al peu de pàgina del lloc
Open Menu
Últim número
Arxius
Polítiques editorials
Política d'accés lliure
Arxivament
Quant a
Sobre la revista
Trameses
Equip Editorial
Declaració de privacitat
Contacte de la revista
Patrocini de la revista
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 22 (2023)
- Articles
En alimentació i salut, tot és massa complex per tenir explicacions senzilles
Resum
PDF
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 22 (2023)
- Articles
La lluita contra les notícies falses en el món de l’alimentació. Alimenta’t amb ciència
Resum
PDF
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 22 (2023)
- Articles
L’Associació Catalana de Ciències de l’Alimentació participa en els darrers congressos internacionals sobre ciències de l’alimentació
Resum
PDF
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 22 (2023)
- Articles
Sensors d’espectroscòpia d’infraroig proper per avaluar la frescor del peix i els cicles de congelació
Resum
PDF
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 22 (2023)
- Articles
Incorporació d’estratègies visuals i sensorials a les dietes de textura modificada dels pacients majors de seixanta-cinc anys amb disfàgia a sòlids
Resum
PDF
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 22 (2023)
- Articles
L’Associació Catalana de Ciències de l’Alimentació, protagonista del centenari d’Einstein a Barcelona (1923-2023)
Resum
PDF
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 22 (2023)
- Articles
La Fundació Ordesa celebra els vint anys
Resum
PDF
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 22 (2023)
- [Altres]
Lluís González Vaqué,
in memoriam
Resum
PDF
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 22 (2023)
- [Altres]
Comiat al doctor Lluís González Vaqué
Resum
PDF
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 22 (2023)
- [Altres]
Sabies que...
Resum
PDF
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 22 (2023)
- [Altres]
Benvinguda als nous socis i sòcies
Resum
PDF
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 22 (2023)
- [Altres]
Activitats 2022-2023
Resum
PDF
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 22 (2023)
- [Altres]
Comunicació
Resum
PDF
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 22 (2023)
- [Altres]
Publicar a
TECA
Resum
PDF
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 22 (2023)
- [Altres]
Vols fer-te soci/sòcia de l'ACCA?
Resum
PDF
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 22 (2023)
- Editorial
Editorial
Detalls
PDF
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 22 (2023)
- Articles
Crisi climàtica i inseguretat alimentària al món
Resum
PDF
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 17 (2018)
- Articles
Ressenya jornada ACPB
Resum
PDF
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Any 3, núm. 3 : gener 1999
- Articles
Bona pinta. Millorant l'aparença dels productes alimentaris
Detalls
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 20 (2021)
- Articles
Activitats 2020
Resum
PDF
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 18 (2019)
- Articles
Sabies que...
Resum
PDF
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Any 4, núm. 5 : juny 2000
- Articles
Benet Oliver-Rodés
Detalls
Text complet
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Núm. 13 : desembre 2008
- Nutrició
La Funcionalitat de la luteïna i altres pigments carotenoides
Resum
Text complet
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 13, Núm. 2 : desembre 2011
- Entrevista
Abel Mariné i Font
Resum
PDF
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 12 Núm. 1: maig 2010
- Articles
Projecte «RETRO»: els antics cereals ofereixen noves perspectives
Resum
PDF
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Any 1, núm. 1 : desembre 1997
- Articles
Aliments sense gluten. La malaltia celíaca
Detalls
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 20 (2021)
- Articles
Alimentació accessible i eficient per a les persones grans, a la residència o a casa
Resum
PDF
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Any 5, núm. 6 : des. 2002
- Articles
El Llibre blanc : una visió crítica
Detalls
Text complet
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 17 (2018)
- Articles
A la memòria de Robert Xalabarder Coca
Resum
PDF
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Any 3, núm. 3 : gener 1999
- Articles
Trihalometans en aigües i aliments
Detalls
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 20 (2021)
- Articles
Activitats 2021
Resum
PDF
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Núm. 11 : setembre 2007
- Articles
Museu de botelles d'aigua del Laboratori Doctor Oliver Rodés
Detalls
Text complet
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 18 (2019)
- Articles
Benvolguts nous socis i sòcies
Resum
PDF
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Any 4, núm. 5 : juny 2000
- Articles
Aqüicultura: Cultius a l'aigua
Detalls
Text complet
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Núm. 13 : desembre 2008
- Seguretat alimentària
La Declaració dels ingredients al·lergènics en l'etiqueta dels aliiments
Resum
Text complet
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 13, Núm. 2 : desembre 2011
- Editorial
Editorial
Resum
PDF
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Any 1, núm. 1 : desembre 1997
- Articles
La guerra al gluten
Detalls
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Any 5, núm. 6 : des. 2002
- Articles
Noves tecnologies : introducció
Detalls
Text complet
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Any 5, núm. 6 : des. 2002
- Articles
Tractaments físics no contaminants per a la conservació de fruites
Detalls
Text complet
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Núm. 9 : maig 2006
- Ciència
La Bioconservació en productes carnis
Resum
Text complet
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 17 (2018)
- Articles
Premis ACCA 2017: David Bars-Cortina: Els compostos fenòlics de l'oliva com agents antioxidants i la seva acumulació en teixit muscular i hepàtic
Resum
PDF
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Any 3, núm. 3 : gener 1999
- Articles
Tècnica NIRS: aplicació en el control de qualitat
Detalls
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 20 (2021)
- Articles
Comunicació
Resum
PDF
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Núm. 11 : setembre 2007
- Articles
Premi de l'Associació Catalana de Ciències de l'Alimentació
Detalls
Text complet
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 18 (2019)
- Articles
Activitats 2019
Resum
PDF
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Núm. 13 : desembre 2008
- Tecnologia
Avenços en la investigació dels olis d'oliva de la varietat arbequina
Resum
Text complet
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 14 Núm. 1 (2014)
- Editorial
Els radicals lliures
Resum
PDF
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Any 1, núm. 1 : desembre 1997
- Articles
Control de plagues en la indústria alimentària
Detalls
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Any 5, núm. 6 : des. 2002
- Articles
Producció i qualitat de la carn al final del segle XX
Detalls
Text complet
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Núm. 9 : maig 2006
- Consum
Reflexió sobre les necessitats d'innovació en la predicció de l'èxit dels productes alimentaris al mercat
Resum
Text complet
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 17 (2018)
- Articles
Premis ACCA 2017: Oriol Comas-Basté: Valoració de les declaracions de salut en l'etiquetatge d'aliments comercialitzats a Catalunya
Resum
PDF
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Núm. 11 : setembre 2007
- Institucions
Centre de Noves Tecnologies i Processos Alimentaris
Detalls
Text complet
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 20 (2021)
- Articles
Publicar a TECA
Resum
PDF
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Núm. 11 : setembre 2007
- Ciència
Els Pinsos industrials: seguretat o risc? (1a part)
Resum
Text complet
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 18 (2019)
- Articles
Agenda setembre - desembre 2019
Resum
PDF
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Any 4, núm. 5 : juny 2000
- Articles
L'automatització en la indústria alimentària
Detalls
Text complet
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Núm. 13 : desembre 2008
- Tecnologia
Disseny d'aliments funcionals
Resum
Text complet
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 14 Núm. 1 (2014)
- Monografia
Els radicals lliures. Els seus efectes sobre les estructures biomoleculars i sobre la salut de l’individu.
Resum
PDF
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 12 Núm. 1: maig 2010
- Articles
Perfils nutricionals de la carn i dels productes fets a base de carn
Resum
PDF
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Any 1, núm. 1 : desembre 1997
- Articles
Estudi sobre el comportament de l'oli de gira-sol i l'oleïna de palma en el procés de fregida de patates chips
Detalls
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 20 (2021)
- Articles
Genòmica, nutrició personalitzada i sistema immunitari
Resum
PDF
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Any 5, núm. 6 : des. 2002
- Articles
Possibles tendències de futur en els productes carnis crus adobats
Detalls
Text complet
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Núm. 9 : maig 2006
- Editorial
Ciència, producció i consum
Detalls
Text complet
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 17 (2018)
- Articles
Premis SEÑ 2018: Ujue Fresán: Premi ACCA a la millor comunicació oral
Resum
PDF
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Any 3, núm. 3 : gener 1999
- Articles
El web de l'ACCA
Detalls
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Núm. 11 : setembre 2007
- Recerca
Digestibilitat fecal i ileal del greix i els àcids grassos del porc en creixement
Resum
Text complet
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 20 (2021)
- Articles
Vols fer-te soci/sòcia de l'ACCA?
Resum
PDF
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Núm. 11 : setembre 2007
- Ciència
Llaurant la mar... l'aqüicultura i el repte dels 10^10 humans
Resum
Text complet
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 11 Núm. 1: juliol 2009
- Tecnologia
Transgénicos, nutrigenética y nutrigenómica en alimentación
Detalls
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 18 (2019)
- Articles
Comunicació
Resum
PDF
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Núm. 7 : febrer 2005
- Articles
Tecnologia i ciència dels aliments: TECA
Detalls
Text complet
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 14 Núm. 1 (2014)
- Articles
Les noves actituds dels consumidors: una visió integral de la producció ecològica.
Resum
PDF
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Any 5, núm. 6 : des. 2002
- Articles
Organismes modificats genèticament : introducció
Detalls
Text complet
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Núm. 9 : maig 2006
- Entrevista
Josep Arcas, president i director general de Nestlé España
Detalls
Text complet
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 17 (2018)
- Articles
Premis SEÑ 2018: Viviana Sandoval Sandoval: Premi ACCA a la millor comunicació en format pòster
Resum
PDF
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Any 3, núm. 3 : gener 1999
- Articles
El web de l'ACCA
Detalls
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 20 (2021)
- Articles
Beneficis per als socis i sòcies de l'ACCA
Resum
PDF
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Núm. 11 : setembre 2007
- Consum
Immigració i pràctiques alimentàries
Resum
Text complet
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 11 Núm. 2: desembre 2009
- Articles
Taula periòdica de les confitures
Detalls
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Any 1, núm. 0 : desembre 1996
- Articles
Perspectives de futur dels laboratoris de control d'aliments
Detalls
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 18 (2019)
- Articles
Beneficis per als socis de l'ACCA
Resum
PDF
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Núm. 7 : febrer 2005
- Articles
Microestructura i propietats dels aliments
Resum
Text complet
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 14 Núm. 1 (2014)
- Orígens d'una empresa alimentària
Daniel Carasso (Danone)
Resum
PDF
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 12 Núm. 1: maig 2010
- Editorial
La Futura directiva d'aigües de consum humà, un pas endavant cap a la gestió preventiva del risc
Resum
PDF
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Any 1, núm. 1 : desembre 1997
- Articles
La tècnica de conservació d'aliments per pulsacions elèctriques
Detalls
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 20 (2021)
- Articles
Confinament i hàbits alimentaris en professionals i estudiants
Resum
PDF
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Any 5, núm. 6 : des. 2002
- Articles
Productes modificats genèticament
Detalls
Text complet
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Núm. 9 : maig 2006
- Legislació
Regulació d'aliments enriquits
Resum
Text complet
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 17 (2018)
- Articles
La ciencia vista pels nens: Programa EXPER(i)ÈNCE: escoles i científics: Apadrinament de l'escola Torrent de Can Carabassa
Resum
PDF
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 13, Núm. 1: Juny 2011
- Museus
Museu AGBAR de les Aigües
Resum
PDF
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Any 3, núm. 4 : setembre 1999
- Articles
L'anàlisi sensorial com a mesura objectiva de la qualitat
Detalls
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Núm. 11 : setembre 2007
- Tecnologia
Tecnologies emergents per a la conservació dels aliments
Resum
Text complet
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 21 (2022)
- Articles
Editorial
Resum
PDF
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Núm. 11 : setembre 2007
- Editorial
Responsabilitats alimentàries
Detalls
Text complet
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 11 Núm. 2: desembre 2009
- Editorial
La Dieta mediterrània entra a formar part del patrimoni cultural immaterial de la humanitat de la UNESCO
Detalls
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Any 1, núm. 0 : desembre 1996
- Articles
Extracció i identificació dels components de l'oli essencial d'alfàbrega (Ocimum basilicum L.) procedent d'Egipte
Detalls
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 19 (2020)
- Editorial
Editorial
Resum
PDF
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Any 4, núm. 5 : juny 2000
- Articles
La planta pilot d'indústries càrnies de la Universitat de Vic
Detalls
Text complet
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Núm. 7 : febrer 2005
- Articles
Preparats de proteïnes en pols com a complements de la dieta per a esportistes : Estudi comparatiu i avaluació dels existents en el mercat català
Detalls
Text complet
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 14 Núm. 1 (2014)
- Actualitat
Laboratori Dr. Oliver Rodés celebra 110 anys
Resum
PDF
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 12 Núm. 1: maig 2010
- Entrevista
Jordi Peix
Resum
PDF
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Any 5, núm. 6 : des. 2002
- Articles
Tècniques emprades per a la detecció d'organismes modificats genèticament
Detalls
Text complet
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Núm. 9 : maig 2006
- Qualitat
Acreditació de panels oficials de tast d'olis verges d'oliva
Detalls
Text complet
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 17 (2018)
- Articles
Sabies que...
Resum
PDF
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Núm. 12 : maig 2008
- Articles
Parc Temàtic de l'Oli
Detalls
Text complet
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 21 (2022)
- Articles
Sostenibilitat pesquera i salut humana
Resum
PDF
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Núm. 11 : setembre 2007
- Entrevista
Josep Lluís Bori
Detalls
Text complet
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 11 Núm. 2: desembre 2009
- Entrevista
Pilar Cervera i Ral
Detalls
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 19 (2020)
- Articles
Homenatge als antics presidents de l’ACCA
Resum
PDF
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Any 4, núm. 5 : juny 2000
- Articles
La fibra alimentària
Detalls
Text complet
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 14 Núm. 2 (2014)
- Editorial
Sobre el nou reglament
Resum
PDF
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 12 Núm. 1: maig 2010
- Guies
Visualplats
: guia per a l'alimentació equilibrada
Resum
PDF
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Any 1, núm. 1 : desembre 1997
- Articles
Les patents de tecnologia dels aliments
Detalls
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Any 5, núm. 6 : des. 2002
- Articles
Biotecnologia
Detalls
Text complet
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 17 (2018)
- Articles
Benvinguts nous socis
Resum
PDF
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Any 3, núm. 4 : setembre 1999
- Articles
De sobretaula amb Adriana Casademont (entrevista)
Detalls
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Núm. 12 : maig 2008
- Articles
Premi de l'Associació Catalana de Ciències de l'Alimentació
Detalls
Text complet
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Núm. 11 : setembre 2007
- Institucions
La Fundació Triptolemos : una iniciativa de la societat civil, originada a Barcelona, capital del món alimentari
Resum
Text complet
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 11 Núm. 2: desembre 2009
- Fundacions
El Banc dels aliments, destí prioritari dels aliments no vendibles
Detalls
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 19 (2020)
- Articles
La importància de les anàlisis i la interpretació dels resultats en el control dels microorganismes patògens en els aliments. El cas de
Listeria monocytogenes
Resum
PDF
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Any 4, núm. 5 : juny 2000
- Articles
Els envasos dels aliments
Detalls
Text complet
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Núm. 7 : febrer 2005
- Articles
Manger et les cinq temps du drame olfactif
Resum
Text complet
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 14 Núm. 2 (2014)
- Monogràfic
Nou reglament de legislació alimentària New regulation on food legislation
Resum
PDF
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 12 Núm. 1: maig 2010
- Museus
Viader Anàlisis, SL : col·lecció de llibres i material de laboratori
Resum
PDF
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Any 2, núm. 2 : juliol 1998
- Articles
50è aniversari de "Food Technology": mirem endavant
Detalls
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Any 5, núm. 6 : des. 2002
- Articles
Patògens bacterians d'interès a les noves estratègies de seguretat alimentària
Detalls
Text complet
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Núm. 9 : maig 2006
- Qualitat
La Seguretat dels resultats en el laboratori
Resum
Text complet
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 17 (2018)
- Articles
Activitats 2017-2018
Resum
PDF
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Núm. 12 : maig 2008
- Ciència
La Seguretat alimentària : un repte del nou segle per als biosensors
Resum
Text complet
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 11 Núm. 2: desembre 2009
- Museus
El Museu de l'Embotit
Detalls
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Any 4, núm. 5 : juny 2000
- Articles
Experiència de l'ús de l'analitzador de rendiment d'olives Abencor en docència i investigació
Detalls
Text complet
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Núm. 7 : febrer 2005
- Articles
Additius vells i nous
Resum
Text complet
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 14 Núm. 2 (2014)
- Articles
Informació nutricional en el Reglament (UE) 1169/2011: una visió crítica i comparativa
Resum
PDF
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 13, Núm. 1: Juny 2011
- Articles
Innovacions a l'enginyeria d'aliments. Tecnologies emergents
Resum
PDF
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Any 2, núm. 2 : juliol 1998
- Articles
Toxines cianobacterials. Part I: origen, producció i propietats de les cianotoxines
Detalls
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Any 5, núm. 6 : des. 2002
- Articles
Contaminants vírics en musclos
Detalls
Text complet
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 17 (2018)
- Articles
Et volem escoltar
Resum
PDF
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 11 Núm. 2: desembre 2009
- Recerca
Centre Especial de Recerca Planta de Tecnologia dels Aliments
Detalls
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Any 1, núm. 0 : desembre 1996
- Articles
Nutrición y cáncer: prevenir para no curar
Detalls
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Núm. 7 : febrer 2005
- Articles
Hidrocarburs aromàtics policíclics en oli de sansa o de pinyolada d'oliva i altres aliments
Resum
Text complet
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 15 (2015)
- Editorial
Temes actuals d'alimentació
Resum
PDF
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Any 2, núm. 2 : juliol 1998
- Articles
Els pesticides i el medi ambient
Detalls
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Any 5, núm. 6 : des. 2002
- Articles
La Qualitat en la indústria alimentària : un cas d'empresa
Detalls
Text complet
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Núm. 9 : maig 2006
- Tecnologia
Extracció amb CO2 supercrític: II. Aplicacions a la indústria alimentària
Resum
Text complet
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 18 (2019)
- Editorial
Editorial
Resum
PDF
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Any 3, núm. 4 : setembre 1999
- Articles
Mètodes per a avaluar la frescor del peix
Detalls
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Núm. 12 : maig 2008
- Ciència
Efecte de l'oli d'oliva i els seus compostos fenòlics en la reducció de factors de risc cardiovascular i de l'estrès oxidatiu
Resum
Text complet
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 11 Núm. 2: desembre 2009
- Recerca
Els Incentius fiscals i la certificació de l'R+D+i : una oportunitat en temps de crisi
Detalls
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 19 (2020)
- Articles
Alimentació i salut cerebral
Resum
PDF
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Any 4, núm. 5 : juny 2000
- Articles
La listeriosi
Detalls
Text complet
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Núm. 7 : febrer 2005
- Articles
Dioxines versus àcids omega-3 en el salmó : Un exemple de les complexitats del triangle salut-alimentació-química i d'intoxicacíons mediàtiques tan letals com els contaminants
Resum
Text complet
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 15 (2015)
- Articles
El calendari pastisser català: continuïtats i canvis
Resum
PDF
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 12, Núm. 2 : desembre 2010
- Editorial
Editorial
Resum
PDF
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Any 5, núm. 6 : des. 2002
- Articles
La Qualitat en la indústria alimentària : des de l'entitat certificadora
Detalls
Text complet
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 18 (2019)
- Articles
ELS INICIS DE L’ACCA: entrevista a la doctora M. del Carmen de la Torre Boronat
Resum
PDF
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Any 3, núm. 4 : setembre 1999
- Articles
La producció integrada al Baix Llobregat
Detalls
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Núm. 12 : maig 2008
- Ciència
Els Pinsos industrials: seguretat o risc? (2a part)
Resum
Text complet
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 11 Núm. 2: desembre 2009
- Tecnologia
Tècniques no destructives per al control del processament d'aliments
Detalls
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Any 1, núm. 0 : desembre 1996
- Articles
Consideracions sobre l'alimentació a casa nostra
Detalls
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 19 (2020)
- Articles
Petita història d’una gran professió: dietista-nutricionista
Resum
PDF
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Any 4, núm. 5 : juny 2000
- Articles
Alimentació i demència
Detalls
Text complet
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Núm. 8 : novembre 2005
- Ciència
Oligosacàrids funcionals per síntesi enzimàtica. Nous enzims per a noves aplicacions
Resum
Text complet
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 15 (2015)
- Articles
Valor nutritiu i biofuncional d’un producte mediterrani: la beguda d’ametlla, comparada amb la beguda de soia
Resum
PDF
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 12, Núm. 2 : desembre 2010
- Articles
Criteris actuals que defineixen la qualitat de l’aigua de consum humà en els seus diferents usos
Resum
PDF
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Any 2, núm. 2 : juliol 1998
- Articles
Tècniques d'extracció dels components volàtils dels aliments
Detalls
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Any 5, núm. 6 : des. 2002
- Articles
El Consumidor al llindar del segle XXI
Detalls
Text complet
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 18 (2019)
- Articles
Abel Mariné i Font
Resum
PDF
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Any 3, núm. 4 : setembre 1999
- Articles
Prebiòtics (fructooligosacàrids)
Detalls
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Núm. 12 : maig 2008
- Editorial
Gastronomia i ciència
Detalls
Text complet
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Any 1, núm. 0 : desembre 1996
- Articles
Sal yodada, sal de vida
Detalls
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 19 (2020)
- Articles
El procés de descongelació per alta freqüència aplicat a la indústria càrnia
Resum
PDF
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 21 (2022)
- Articles
El menú pel canvi
Resum
PDF
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 15 (2015)
- Articles
Consum de productes làctics i risc de diabetis tipus 2 en una població mediterrània d’alt risc cardiovascular
Resum
PDF
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 12, Núm. 2 : desembre 2010
- Articles
Fruita deshidratada i envasada: influència del procés i de les condicions de conservació sobre la seua vida útil Dried fruit and packaged: influence of process and storage conditions on the shelf life
Resum
PDF
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Any 2, núm. 2 : juliol 1998
- Articles
De sobretaula amb Santiago Santiveri Margarit
Detalls
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 20 (2021)
- Articles
Valorització d’excedents hortícoles ecològics
Resum
PDF
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Núm. 9 : maig 2006
- Tecnologia
Centre de Noves Tecnologies i Nous Processos Alimentaris (CENTA), centre tecnològic per a la indústria alimentària
Resum
Text complet
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 18 (2019)
- Articles
El laberint dels complements alimentaris (o alimentosos): d’on venim, on som, on anem
Resum
PDF
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Any 3, núm. 4 : setembre 1999
- Articles
Probiòtics en productes carnis
Detalls
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Núm. 12 : maig 2008
- Entrevista
Robert Xalabarder
Detalls
Text complet
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Any 1, núm. 0 : desembre 1996
- Articles
Utilización de los tratamientos por alta presión para la conservación de alimentos
Detalls
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Any 4, núm. 5 : juny 2000
- Articles
El Món empresarial
Detalls
Text complet
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Núm. 8 : novembre 2005
- Ciència
Desenvolupament d'ingredients alimentaris a partir de sang d'escorxador: aplicació de les noves tecnologies
Detalls
Text complet
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 15 (2015)
- [Altres]
Discurs d’agraïment per la II Distinció del Claustre de Doctors i el Consell Social de la Universitat de Barcelona
Resum
PDF
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Any 2, núm. 2 : juliol 1998
- Articles
Estudis de Màster en Química Agroalimentària a l'Institut Químic de Sarrià, de Barcelona
Detalls
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Any 5, núm. 6 : des. 2002
- Articles
Agenda
Detalls
Text complet
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 11 Núm. 1: juliol 2009
- Ciència
Plans de control d'al·lèrgens a la indústria agroalimentària: el paper de l'anàlisi a la fàbrica
Detalls
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 18 (2019)
- Articles
El joc d’ulleres de l’APPCC
Resum
PDF
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Any 3, núm. 4 : setembre 1999
- Articles
Suplements nutricionals durant el procés reproductiu: àcid fòlic / folats i ferro
Detalls
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Núm. 12 : maig 2008
- Indústria
Apunts sobre la recerca a l'empresa alimentària
Resum
Text complet
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 13, Núm. 1: Juny 2011
- Entrevista
Entrevista
Resum
PDF
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Any 1, núm. 0 : desembre 1996
- Articles
La regalèssia (Glycyrrhiza Glabra L.)
Detalls
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 19 (2020)
- Articles
Ressenya Jornada ACCA 2019: celebrem el 40è aniversari!
Resum
PDF
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 21 (2022)
- Articles
Dones científiques
Resum
PDF
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Any 4, núm. 5 : juny 2000
- Articles
Recull de premsa i altres notícies
Detalls
Text complet
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 15 (2015)
- [Altres]
Distinció per les activitats de divulgació científica i humanística
Resum
PDF
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Any 2, núm. 2 : juliol 1998
- Articles
Barcelona i la dieta mediterrània
Detalls
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Núm. 10 : desembre 2006
- Ciència
Virus emergents
Resum
Text complet
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 11 Núm. 1: juliol 2009
- Ciència
La Reacció en cadena de la polimerasa (PCR)
Detalls
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 18 (2019)
- Articles
Aspectes pràctics de l’alimentació de la persona amb diabetis
Resum
PDF
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Any 3, núm. 4 : setembre 1999
- Articles
Cafè i salut
Detalls
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Núm. 12 : maig 2008
- Indústria
Experiència d'una empresa alimentària en l'obtenció de recursos i finançament de projectes de R+D+I : el cas de Laboratoris Ordesa
Resum
Text complet
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 13, Núm. 1: Juny 2011
- Articles
Importància biològica dels additius antioxidants en alimentació animal
Resum
PDF
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 11 Núm. 2: desembre 2009
- Tecnologia
Crioconcentració de fluids alimentaris: una tecnologia emergent?
Detalls
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Any 1, núm. 0 : desembre 1996
- Articles
L'entorn agroalimentari a Catalunya
Detalls
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 19 (2020)
- Articles
Ciència i nens: Fundació Ametller Origen al servei de les escoles
Resum
PDF
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 21 (2022)
- Articles
Cinquanta anys de Mercabarna, cinquanta anys de canvis
Resum
PDF
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Any 4, núm. 5 : juny 2000
- Articles
Abroad, dehors, extranjero... i l'agenda
Detalls
Text complet
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 16 (2016)
- Editorial
El patrimoni de la indústria alimentària a Catalunya
Resum
PDF
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 12, Núm. 2 : desembre 2010
- Articles
Legislació per a no lletrats: conceptes pràctics
Resum
PDF
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Any 2, núm. 2 : juliol 1998
- Articles
La conservació dels aliments
Detalls
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 20 (2021)
- Articles
Dones científiques
Resum
PDF
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Núm. 10 : desembre 2006
- Ciència
Mètodes ràpids i automatització en microbiologia alimentària : actualitat, perspectives i reptes
Resum
Text complet
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 11 Núm. 1: juliol 2009
- Ciència
Efecte dels colorants addicionats a pinsos per a animals de companyia sobre el desenvolupament de soques fúngiques
Detalls
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Any 3, núm. 4 : setembre 1999
- Articles
Tractament d'aigües residuals a la indústria alimentària
Detalls
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Núm. 12 : maig 2008
- Tecnologia
Metodologia per a l'avaluació sensorial de l'oli d'oliva verge
Resum
Text complet
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 13, Núm. 2 : desembre 2011
- Articles
Avaluació energètica de residus industrials biodegradables a Catalunya
Resum
PDF
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 21 (2022)
- Articles
Tot recordant M. del Carmen de la Torre Boronat
Resum
PDF
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Any 4, núm. 5 : juny 2000
- Articles
Informació sobre l'Associació Catalana de Ciències de l'Alimentació
Detalls
Text complet
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 16 (2016)
- Articles
Evolució dels aparells i utensilis aplicats a la cuina occidental
Resum
PDF
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 12, Núm. 2 : desembre 2010
- Articles
Cuina al buit aplicada a la cocció dels peixos
Resum
PDF
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Any 2, núm. 2 : juliol 1998
- Articles
Plantes biotecnològiques: del taulell del laboratori al prestatge del supermercat
Detalls
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 20 (2021)
- Articles
In memoriam
Resum
PDF
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 18 (2019)
- Articles
La taula periòdica dels aliments
Resum
PDF
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Any 3, núm. 4 : setembre 1999
- Articles
Atenció nutricional a domicili
Detalls
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Núm. 12 : maig 2008
- Tecnologia
Eleotècnia: evolució històrica
Resum
Text complet
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Any 1, núm. 0 : desembre 1996
- Articles
Dia mundial de l'alimentació 1996
Detalls
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 19 (2020)
- Articles
Premis de les societats filials de l’IEC
Resum
PDF
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 21 (2022)
- Articles
Conèixer el vostre microbioma us canviarà la vida
Resum
PDF
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Any 4, núm. 5 : juny 2000
- Articles
Recull de lleis, decrets, decisions... apareguts al DOCE, al BOE i al DOGC durant el desembre de 1999
Detalls
Text complet
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 16 (2016)
- Articles
La fàbrica de Pastes Sanmartí. Fideuers des de 1700
Resum
PDF
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 12, Núm. 2 : desembre 2010
- Articles
Àcids grassos omega-3: els àcids grassos perduts i ara retrobats?
Resum
PDF
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Any 2, núm. 2 : juliol 1998
- Articles
Patents "Top-ten"
Detalls
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 20 (2021)
- Articles
Guia per a una alimentació saludable en l’etapa escolar
Resum
PDF
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 18 (2019)
- Articles
Ressenya del sopar «Einstein a Barcelona» de 2018
Resum
PDF
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Núm. 13 : desembre 2008
- Alimentació i salut
Obesitat, avui
Resum
Text complet
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 13, Núm. 2 : desembre 2011
- Articles
Cafè, nutrició i salut
Resum
PDF
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 11 Núm. 2: desembre 2009
- Tecnologia
Tractament anaerobi de residus de la indústria alimentària
Detalls
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Any 1, núm. 0 : desembre 1996
- Articles
Cargol treu banya
Detalls
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 19 (2020)
- Articles
Sabies que…
Resum
PDF
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 21 (2022)
- Articles
Sabies que…
Resum
PDF
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Any 5, núm. 6 : des. 2002
- Articles
La Legislació alimentària del color
Detalls
Text complet
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 16 (2016)
- Articles
Elements del patrimoni industrial de les empreses agroalimentàries catalanes: noves icones, usos i elements d’estudi per a la gestió cultural
Resum
PDF
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 12, Núm. 2 : desembre 2010
- Articles
Escriptura de les magnituds i de les seves unitats
Resum
PDF
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 12, Núm. 2 : desembre 2010
- Articles
Percepció i anàlisi de la seguretat alimentària en persones immigrades a Catalunya
Resum
PDF
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Any 3, núm. 3 : gener 1999
- Articles
El control oficial d'aliments a Europa: el paper del fòrum FLEP
Detalls
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Núm. 10 : desembre 2006
- Ciència
Mecanismes de detecció d'organismes genèticament modificats
Resum
Text complet
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 18 (2019)
- Articles
Ressenya de l’informe
Mengem futur
Resum
PDF
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Any 3, núm. 4 : setembre 1999
- Articles
Pollastres, Bèlgica i dioxines
Detalls
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Núm. 13 : desembre 2008
- Ciència
Les Micotoxines i el seu control en els aliments
Resum
Text complet
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 13, Núm. 2 : desembre 2011
- Articles
Evolució de les marques de distribuïdor en el sector lacti espanyol (2006-2009)
Resum
PDF
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Any 1, núm. 0 : desembre 1996
- Articles
Certificació d'empresa ISO 9000
Detalls
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 19 (2020)
- Articles
Benvolguts nous socis i noves sòcies
Resum
PDF
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 21 (2022)
- Articles
Benvolguts nous socis i noves sòcies
Resum
PDF
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Any 5, núm. 6 : des. 2002
- Articles
Desenvolupament de magdalenes riques en fibra dietètica de fruita i valor calòric reduït
Detalls
Text complet
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Núm. 8 : novembre 2005
- Divulgació
Problemes d'internacionalització d'una empresa alimentària
Detalls
Text complet
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 16 (2016)
- Articles
Estratègies productives i comercials d’una fàbrica d’embotits i conserves càrnies d’Olot, 1926-1996: Monvervi SA
Resum
PDF
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Any 3, núm. 3 : gener 1999
- Articles
Alimentació del malalt hospitalitzat
Detalls
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 20 (2021)
- Articles
Valorització del peix blau per a la millora de la competitivitat del sector pesquer
Resum
PDF
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Núm. 10 : desembre 2006
- Ciència
Aliments funcionals: cap a una dieta personalitzada
Resum
Text complet
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Any 3, núm. 4 : setembre 1999
- Articles
Segura Cardona, Ramon. "Els àcids grassos omega 6 i omega 3"
Detalls
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 11 Núm. 2: desembre 2009
- Tecnologia
Utilització de la tomografia computeritzada com a nova tecnologia per a la indústria del pernil curat
Detalls
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Any 1, núm. 0 : desembre 1996
- Articles
De sobretaula amb Mercè Centrich
Detalls
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 19 (2020)
- Articles
Activitats 2019
Resum
PDF
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 21 (2022)
- Articles
Notícies i activitats destacades
Resum
PDF
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Núm. 8 : novembre 2005
- Editorial
20è aniversari de l'IRTA
Detalls
Text complet
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 16 (2016)
- Articles
El patrimoni material del proveïment alimentari de Barcelona. El projecte del Museu d’Història de Barcelona i l’Arxiu Històric de la Ciutat de Barcelona
Resum
PDF
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 16 (2016)
- Articles
La indústria alimentària a l’Eixample de Barcelona, 1868-1970: la indústria
Resum
PDF
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 12, Núm. 2 : desembre 2010
- Entrevista
Ramon Clotet
Resum
PDF
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 11 Núm. 1: juliol 2009
- Ciència
El Cultiu dels transgènics a Catalunya
Detalls
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Any 3, núm. 4 : setembre 1999
- Articles
Blasi, Josep M. "Un passeig per la via làctia"
Detalls
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 13, Núm. 2 : desembre 2011
- Articles
Empreses socials: oportunitats en el sector agroalimentari
Resum
PDF
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Any 1, núm. 0 : desembre 1996
- Articles
Els professionals a la indústria alimentària
Detalls
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 19 (2020)
- Articles
Activitats 2020
Resum
PDF
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 21 (2022)
- Articles
Activitats 2021
Resum
PDF
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Any 5, núm. 6 : des. 2002
- Articles
Additius amb valor afegit
Detalls
Text complet
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Núm. 8 : novembre 2005
- Entrevista
Josep Tarragó, president de l'IRTA
Detalls
Text complet
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 17 (2018)
- Editorial
Editorial
Resum
PDF
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 12, Núm. 2 : desembre 2010
- Museus
VINSEUM Museu de les Cultures del Vi de Catalunya
Resum
PDF
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Any 3, núm. 3 : gener 1999
- Articles
Obesitat i control del pes corporal
Detalls
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 20 (2021)
- Articles
L’ACCA participa en el II Congrés Mundial de Ciència i Cuina de Barcelona 2021
Resum
PDF
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Núm. 10 : desembre 2006
- Consum
Tendències en l'alimentació : Alimentària 2006
Resum
Text complet
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 11 Núm. 1: juliol 2009
- Congressos
VII Workshop sobre «Mètodes ràpids i automatització en microbiologia alimentària»
Detalls
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 21 (2022)
- Articles
Influència del canvi climàtic en la seguretat dels aliments. Un problema real
Resum
PDF
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Any 3, núm. 4 : setembre 1999
- Articles
Qui és soci de l'ACCA?
Detalls
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 13, Núm. 2 : desembre 2011
- Articles
La recerca en ciència i tecnologia dels aliments a Catalunya (2000-2009): una aproximació a partir de fonts d’informació públiques
Resum
PDF
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Any 1, núm. 1 : desembre 1997
- Articles
Els additius inútils
Detalls
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 19 (2020)
- Articles
Agenda
Resum
PDF
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 21 (2022)
- Articles
Activitats 2021-2022
Resum
PDF
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Núm. 8 : novembre 2005
- Legislació
L'Etiquetatge d'al·lèrgens com una eina important perquè els consumidors puguin escollir amb seguretat
Resum
Text complet
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 17 (2018)
- Articles
Valoració de les declaracions de salut en l’etiquetatge d’aliments comercialitzats a Catalunya
Resum
PDF
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 13, Núm. 1: Juny 2011
- Articles
Prendre 5 racions al dia entre fruites i hortalisses, un repte accessible per a tothom
Resum
PDF
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 20 (2021)
- Articles
Un viatge guiat pel planeta Menjar, de Pere Puigdomènech
Resum
PDF
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 11 Núm. 1: juliol 2009
- Congressos
V Congrés Nacional d'Enginyeria d'Aliments i II Congrés Iberoamericà de Seguretat Alimentària (CESIA-CIBSA08)
Detalls
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 21 (2022)
- Articles
Carns vermelles i salut
Resum
PDF
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Any 3, núm. 4 : setembre 1999
- Articles
Més canvis
Detalls
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Núm. 13 : desembre 2008
- Ciència
Com s'ha d'abordar l'anàlisi d'al·lèrgens i la interpretació dels seus resultats?
Resum
Text complet
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Any 1, núm. 1 : desembre 1997
- Articles
OMG, i això què és?
Detalls
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 19 (2020)
- Articles
Vols fer-te soci/sòcia de l'ACCA?
Resum
PDF
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 21 (2022)
- Articles
Activitats 2022
Resum
PDF
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Any 5, núm. 6 : des. 2002
- Articles
Assessories tècniques agroalimentàries : què són? què fan?
Detalls
Text complet
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Núm. 8 : novembre 2005
- Tecnologia
Aplicaciones de las ondas electromagnéticas en productos alimenticios
Resum
Text complet
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 20 (2021)
- Articles
Ressenya dels Premis Sant Jordi 2021 (IEC)
Resum
PDF
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Núm. 10 : desembre 2006
- Consum
El Consumidor i la innovació alimentària: noves necessitats, nous productes i nous públics objectiu
Resum
Text complet
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 11 Núm. 1: juliol 2009
- Congressos
3r Congrés d'Agricultura, Alimentació i Medi Ambient «La gestió de l'H^2O»: usos i eficiència
Detalls
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 18 (2019)
- Articles
Ressenya de la XI Jornada Tècnica de l’ACCA i homenatge a Robert Xalabarder
Resum
PDF
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Núm. 13 : desembre 2008
- Ciència i gastronomia
Recerca gastronomicocientífica : un món per descobrir
Resum
Text complet
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Any 1, núm. 1 : desembre 1997
- Articles
Cercant on cercar
Detalls
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 19 (2020)
- Articles
Beneficis per als socis i sòcies de l'ACCA
Resum
PDF
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 21 (2022)
- Articles
Comunicació
Resum
PDF
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 13, Núm. 1: Juny 2011
- Articles
Som graminívors els humans? Una aproximació paremiològica a la qüestió.
Resum
PDF
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 20 (2021)
- Articles
Laboratori sobre rodes
Resum
PDF
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Núm. 10 : desembre 2006
- Control
Napping
: una metodologia per a l'avaluació sensorial de vins : aplicació a l'estudi de vins catalans i xilens
Resum
Text complet
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 11 Núm. 1: juliol 2009
- Editorial
[Més difusió per a l'actualitat científica relativa als aliments]
Detalls
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 18 (2019)
- Articles
Ressenya Science & Cooking World Congress (Barcelona 2019)
Resum
PDF
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Any 3, núm. 4 : setembre 1999
- Articles
FLEP
Detalls
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Núm. 13 : desembre 2008
- Editorial
Tecnologia i ciència per a la producció d'aliments
Detalls
Text complet
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 12 Núm. 1: maig 2010
- Articles
Àcid esteràric i salut cardiovascular
Resum
PDF
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Any 1, núm. 1 : desembre 1997
- Articles
Els components volàtils responsables de l'aroma dels aliments
Detalls
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 19 (2020)
- Articles
Comunicació
Resum
PDF
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 21 (2022)
- Articles
Publicar a TECA
Resum
PDF
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Any 5, núm. 6 : des. 2002
- Articles
III Jornades Cientificotècniques : l'alimentació al segle XXI
Detalls
Text complet
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Núm. 8 : novembre 2005
- Tecnologia
Automatització industrial a les indústries
Resum
Text complet
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 13, Núm. 1: Juny 2011
- Articles
Millora nutricional dels ous i la carn de pollastre mitjançant l’alimentació
Resum
PDF
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Any 3, núm. 3 : gener 1999
- Articles
Els organismes modificats genèticament: reflexions des de l'Administració sanitària
Detalls
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 11 Núm. 1: juliol 2009
- Entrevista
Francesc Puchal i Mas
Detalls
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 18 (2019)
- Articles
Experiments amb aliments per introduir la ciència a classes d’infantil i primària
Resum
PDF
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Any 3, núm. 4 : setembre 1999
- Articles
Construint un futur dolç
Detalls
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Núm. 13 : desembre 2008
- Educació
Disseny d'un crèdit variable sobre hàbits saludables per al primer cicle de l'ESO
Resum
Text complet
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 13, Núm. 2 : desembre 2011
- Articles
Química alimentària: ciència versus cultura
Resum
PDF
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Any 1, núm. 1 : desembre 1997
- Articles
De sobretaula amb Josep Maria Ventura Ferrero
Detalls
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 19 (2020)
- Articles
Publicar a TECA
Resum
PDF
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 21 (2022)
- Articles
Vols fer-te soci/sòcia de l'ACCA?
Resum
PDF
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Any 5, núm. 6 : des. 2002
- Articles
Aliments funcionals : introducció
Detalls
Text complet
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Núm. 8 : novembre 2005
- Tecnologia
Extracció amb CO2 supercrític. I. Una alternativa als dissolvents per a l'obtenció d'extractes naturals dels aliments
Resum
Text complet
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 17 (2018)
- Articles
La malaltia celíaca posada al dia
Resum
PDF
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Any 3, núm. 3 : gener 1999
- Articles
Els organismes modificats genèticament: un serial?
Detalls
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 11 Núm. 1: juliol 2009
- Museus
El Museu de la Xocolata de Barcelona
Detalls
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 18 (2019)
- Articles
Bases Premis ACCA
Resum
PDF
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Any 3, núm. 4 : setembre 1999
- Articles
La indústria agroalimentària
Detalls
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Núm. 13 : desembre 2008
- Entrevista
Ramon Segura Cardona
Detalls
Text complet
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Any 1, núm. 1 : desembre 1997
- Articles
Qualmed, un respir a Internet
Detalls
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 20 (2021)
- Articles
Editorial
Resum
PDF
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 21 (2022)
- Articles
Beneficis per als socis i sòcies de l'ACCA
Resum
PDF
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Any 5, núm. 6 : des. 2002
- Articles
Una Visió global
Detalls
Text complet
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 13, Núm. 1: Juny 2011
- Editorial
Sobre el preu del blat i el preu del pa
Resum
PDF
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Any 3, núm. 3 : gener 1999
- Articles
De sobretaula amb la doctora Carmen de la Torre
Detalls
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 20 (2021)
- Articles
Sabies que…
Resum
PDF
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 11 Núm. 1: juliol 2009
- Tecnologia
Qualitat microbiològica dels productes vegetals frescos mínimament processats i desenvolupament de tecnologies de bioconservació mitjançant bacteris de l'àcid làctic
Detalls
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 18 (2019)
- Articles
Membres de les Juntes de l'ACCA (1979-2019)
Resum
PDF
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Any 4, núm. 5 : juny 2000
- Articles
La radiació ionitzant en la indústria alimentària
Detalls
Text complet
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Núm. 13 : desembre 2008
- Fires
Bta 2009, Barcelona Tecnologies de l'Alimentació, aposta per la innovació i la internacionalització
Detalls
Text complet
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 12 Núm. 1: maig 2010
- Articles
Determinació de l'a^w i del contingut d'humitat i de sal de la superfície de llonganisses mitjançant espectroscòpia NIR
Resum
PDF
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Any 1, núm. 1 : desembre 1997
- Articles
Implantació d'un sistema de qualitat per al croissant en massa congelada
Detalls
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 20 (2021)
- Articles
Les fruites i verdures, aliments essencials per a la nostra salut
Resum
PDF
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Any 5, núm. 6 : des. 2002
- Articles
Probiòtics
Detalls
Text complet
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 17 (2018)
- Articles
Homenatge a Abel Mariné
Resum
PDF
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 13, Núm. 1: Juny 2011
- Articles
Vivrio parahaemolyticus: característiques i viabilitat en matrius de peix
Resum
PDF
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 20 (2021)
- Articles
Junta ACCA 2021-2025
Resum
PDF
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Núm. 10 : desembre 2006
- Editorial
Deu anys de la revista
TECA
Detalls
Text complet
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 18 (2019)
- Articles
Homenatge a la memòria de Ramon Segura Cardona
Resum
PDF
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Any 4, núm. 5 : juny 2000
- Articles
Plàstic en contacte amb els aliments
Detalls
Text complet
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Núm. 13 : desembre 2008
- Legislació i normativa
Els Aliments funcionals i les declaracions alimentàries : una aproximació al Reglament CE 1924/2006 i als diferents tipus de declaracions alimentàries
Resum
Text complet
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Any 5, núm. 6 : des. 2002
- Articles
Control alimentari : introducció
Detalls
Text complet
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Núm. 9 : maig 2006
- Ciència
Aflatoxines i ocratoxines: agents tòxics que cal controlar
Resum
Text complet
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 17 (2018)
- Articles
Ressenya Jornada SEÑ
Resum
PDF
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Any 3, núm. 3 : gener 1999
- Articles
Toxines cianobacterials. Part II: Factors ambientals decisius en la producció i l'estabilitat de les microcistines
Detalls
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 20 (2021)
- Articles
Benvolguts nous socis i noves sòcies
Resum
PDF
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Núm. 10 : desembre 2006
- Tecnologia
La Innovació tecnològica en els envasos alimentaris
Resum
Text complet
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 18 (2019)
- Articles
Història de les portades de la revista
TECA
Resum
PDF
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Any 4, núm. 5 : juny 2000
- Articles
L'ús de l'ozó per millorar la seguretat de fruites i verdures fresques
Detalls
Text complet
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Núm. 13 : desembre 2008
- Museus
El Museu més dolç
Detalls
Text complet
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 12 Núm. 1: maig 2010
- Articles
Inversió en equips mediambientals per a la gestió d'aigües en el sector agroalimentari
Resum
PDF
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Any 1, núm. 1 : desembre 1997
- Articles
Greixos i substitutius de greixos: a la recerca d'un equilibri en benefici de la salut
Detalls
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Any 5, núm. 6 : des. 2002
- Articles
El Nou document sobre la seguretat alimentària : el Llibre blanc
Detalls
Text complet
Llengua
Català
English
Español
Informació
Per a lectors/es
Per als autors/ores
Per als bibliotecaris/àries