Hemeroteca Científica Catalana
Login
Skip to main content
Skip to main navigation menu
Skip to site footer
Open Menu
Current
Archives
Editorial Policies
Open Access Policy
Archiving
About
About the Journal
Submissions
Editorial Team
Privacy Statement
Contact
Journal Sponsorship
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 22 (2023)
- [Others]
Sabies que...
Abstract
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 22 (2023)
- [Others]
Benvinguda als nous socis i sòcies
Abstract
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 22 (2023)
- [Others]
Activitats 2022-2023
Abstract
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 22 (2023)
- [Others]
Comunicació
Abstract
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 22 (2023)
- [Others]
Publicar a
TECA
Abstract
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 22 (2023)
- [Others]
Vols fer-te soci/sòcia de l'ACCA?
Abstract
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 22 (2023)
- Editorial
Editorial
Details
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 22 (2023)
- Articles
Climate change and food insecurity in the world
Abstract
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 22 (2023)
- Articles
In food and health, everything is too complex for simple explanations
Abstract
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 22 (2023)
- Articles
La lluita contra les notícies falses en el món de l’alimentació. Alimenta’t amb ciència
Abstract
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 22 (2023)
- Articles
L’Associació Catalana de Ciències de l’Alimentació participa en els darrers congressos internacionals sobre ciències de l’alimentació
Abstract
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 22 (2023)
- Articles
Sensors d’espectroscòpia d’infraroig proper per avaluar la frescor del peix i els cicles de congelació
Abstract
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 22 (2023)
- Articles
Incorporació d’estratègies visuals i sensorials a les dietes de textura modificada dels pacients majors de seixanta-cinc anys amb disfàgia a sòlids
Abstract
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 22 (2023)
- Articles
L’Associació Catalana de Ciències de l’Alimentació, protagonista del centenari d’Einstein a Barcelona (1923-2023)
Abstract
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 22 (2023)
- Articles
La Fundació Ordesa celebra els vint anys
Abstract
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 22 (2023)
- [Others]
Lluís González Vaqué,
in memoriam
Abstract
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 22 (2023)
- [Others]
Comiat al doctor Lluís González Vaqué
Abstract
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Núm. 11 : setembre 2007
- Technology
Tecnologies emergents per a la conservació dels aliments
Abstract
Text complet (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Any 1, núm. 0 : desembre 1996
- Articles
L'entorn agroalimentari a Catalunya
Details
(Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 11 No. 2: desembre 2009
- Editorial
La Dieta mediterrània entra a formar part del patrimoni cultural immaterial de la humanitat de la UNESCO
Details
(Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 15 (2015)
- Editorial
Temes actuals d'alimentació
Abstract
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Any 4, núm. 5 : juny 2000
- Articles
Abroad, dehors, extranjero... i l'agenda
Details
Text complet (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Núm. 7 : febrer 2005
- Articles
Preparats de proteïnes en pols com a complements de la dieta per a esportistes : Estudi comparatiu i avaluació dels existents en el mercat català
Details
Text complet (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Any 2, núm. 2 : juliol 1998
- Articles
Barcelona i la dieta mediterrània
Details
(Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 12 No. 1: maig 2010
- Interview
Jordi Peix
Abstract
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 17 (2018)
- Articles
Et volem escoltar
Abstract
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Núm. 10 : desembre 2006
- Science
Virus emergents
Abstract
Text complet (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Núm. 9 : maig 2006
- Legislation
Regulació d'aliments enriquits
Abstract
Text complet (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Any 3, núm. 4 : setembre 1999
- Articles
Cafè i salut
Details
(Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 13, Núm. 1: Juny 2011
- Museums
Museu AGBAR de les Aigües
Abstract
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Núm. 12 : maig 2008
- Articles
Parc Temàtic de l'Oli
Details
Text complet (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 11 No. 2: desembre 2009
- Interview
Pilar Cervera i Ral
Details
(Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 15 (2015)
- Articles
El calendari pastisser català: continuïtats i canvis
Abstract
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Any 4, núm. 5 : juny 2000
- Articles
Informació sobre l'Associació Catalana de Ciències de l'Alimentació
Details
Text complet (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Any 2, núm. 2 : juliol 1998
- Articles
La conservació dels aliments
Details
(Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 12 No. 1: maig 2010
- Guides
Visualplats. Guia per a l'alimentació equilibrada
Abstract
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 18 (2019)
- Editorial
Editorial
Abstract
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Núm. 10 : desembre 2006
- Science
Mètodes ràpids i automatització en microbiologia alimentària : actualitat, perspectives i reptes
Abstract
Text complet (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Núm. 9 : maig 2006
- Quality
Acreditació de panels oficials de tast d'olis verges d'oliva
Details
Text complet (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Any 3, núm. 4 : setembre 1999
- Articles
Tractament d'aigües residuals a la indústria alimentària
Details
(Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 19 (2020)
- Articles
Food and brain health
Abstract
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 19 (2020)
- Articles
A brief history of an important profession: Dietitian nutritionist
Abstract
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Núm. 12 : maig 2008
- Articles
Premi de l'Associació Catalana de Ciències de l'Alimentació
Details
Text complet (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Any 1, núm. 0 : desembre 1996
- Articles
Dia mundial de l'alimentació 1996
Details
(Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 11 No. 2: desembre 2009
- Foundations
El Banc dels aliments, destí prioritari dels aliments no vendibles
Details
(Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 15 (2015)
- Articles
Valor nutritiu i biofuncional d’un producte mediterrani: la beguda d’ametlla, comparada amb la beguda de soia
Abstract
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Any 4, núm. 5 : juny 2000
- Articles
Recull de lleis, decrets, decisions... apareguts al DOCE, al BOE i al DOGC durant el desembre de 1999
Details
Text complet (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Núm. 7 : febrer 2005
- Articles
Manger et les cinq temps du drame olfactif
Abstract
Text complet (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Any 2, núm. 2 : juliol 1998
- Articles
Plantes biotecnològiques: del taulell del laboratori al prestatge del supermercat
Details
(Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 12 No. 1: maig 2010
- Museums
Viader Anàlisis, SL : col·lecció de llibres i material de laboratori
Abstract
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 18 (2019)
- Articles
ELS INICIS DE L’ACCA: entrevista a la doctora M. del Carmen de la Torre Boronat
Abstract
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Any 3, núm. 4 : setembre 1999
- Articles
Atenció nutricional a domicili
Details
(Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 19 (2020)
- Articles
The high-frequency thawing process applied to the meat processing industry
Abstract
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Núm. 12 : maig 2008
- Science
La Seguretat alimentària : un repte del nou segle per als biosensors
Abstract
Text complet (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 21 (2022)
- Articles
The menu for change
Abstract
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Any 1, núm. 0 : desembre 1996
- Articles
Cargol treu banya
Details
(Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 11 No. 2: desembre 2009
- Museums
El Museu de l'Embotit
Details
(Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 15 (2015)
- Articles
Consum de productes làctics i risc de diabetis tipus 2 en una població mediterrània d’alt risc cardiovascular
Abstract
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Any 5, núm. 6 : des. 2002
- Articles
La Legislació alimentària del color
Details
Text complet (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Núm. 7 : febrer 2005
- Articles
Additius vells i nous
Abstract
Text complet (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Any 2, núm. 2 : juliol 1998
- Articles
Patents "Top-ten"
Details
(Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 13, Núm. 1: Juny 2011
- Articles
Innovations in food engineering. Emerging technologies
Abstract
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 18 (2019)
- Articles
Forty years of social perception of food and diet
Abstract
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Núm. 9 : maig 2006
- Quality
La Seguretat dels resultats en el laboratori
Abstract
Text complet (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Any 1, núm. 0 : desembre 1996
- Articles
Certificació d'empresa ISO 9000
Details
(Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 11 No. 2: desembre 2009
- Research
Centre Especial de Recerca Planta de Tecnologia dels Aliments
Details
(Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 15 (2015)
- [Others]
Discurs d’agraïment per la II Distinció del Claustre de Doctors i el Consell Social de la Universitat de Barcelona
Abstract
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Any 5, núm. 6 : des. 2002
- Articles
Desenvolupament de magdalenes riques en fibra dietètica de fruita i valor calòric reduït
Details
Text complet (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 20 (2021)
- Articles
Valorisation of organic agricultural surpluses
Abstract
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Núm. 7 : febrer 2005
- Articles
Hidrocarburs aromàtics policíclics en oli de sansa o de pinyolada d'oliva i altres aliments
Abstract
Text complet (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Any 3, núm. 3 : gener 1999
- Articles
El control oficial d'aliments a Europa: el paper del fòrum FLEP
Details
(Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 18 (2019)
- Articles
The labyrinth of food supplements: where we come from, where we are now, where we are heading
Abstract
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Núm. 10 : desembre 2006
- Science
Mecanismes de detecció d'organismes genèticament modificats
Abstract
Text complet (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Any 3, núm. 4 : setembre 1999
- Articles
Pollastres, Bèlgica i dioxines
Details
(Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 19 (2020)
- Articles
Ressenya Jornada ACCA 2019: celebrem el 40è aniversari!
Abstract
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Núm. 12 : maig 2008
- Science
Efecte de l'oli d'oliva i els seus compostos fenòlics en la reducció de factors de risc cardiovascular i de l'estrès oxidatiu
Abstract
Text complet (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 21 (2022)
- Articles
Women scientists
Abstract
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Any 1, núm. 0 : desembre 1996
- Articles
De sobretaula amb Mercè Centrich
Details
(Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 11 No. 2: desembre 2009
- Research
Els Incentius fiscals i la certificació de l'R+D+i : una oportunitat en temps de crisi
Details
(Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 15 (2015)
- [Others]
Distinció per les activitats de divulgació científica i humanística
Abstract
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Núm. 7 : febrer 2005
- Articles
Dioxines versus àcids omega-3 en el salmó : Un exemple de les complexitats del triangle salut-alimentació-química i d'intoxicacíons mediàtiques tan letals com els contaminants
Abstract
Text complet (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Any 3, núm. 3 : gener 1999
- Articles
Alimentació del malalt hospitalitzat
Details
(Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 12, Núm. 2 : desembre 2010
- Editorial
Editorial
Abstract
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 18 (2019)
- Articles
HACCP eyeglasses set
Abstract
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Núm. 10 : desembre 2006
- Science
Aliments funcionals: cap a una dieta personalitzada
Abstract
Text complet (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Núm. 9 : maig 2006
- Technology
Extracció amb CO2 supercrític: II. Aplicacions a la indústria alimentària
Abstract
Text complet (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 13, Núm. 1: Juny 2011
- Interview
Entrevista
Abstract
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Any 3, núm. 4 : setembre 1999
- Articles
Segura Cardona, Ramon. "Els àcids grassos omega 6 i omega 3"
Details
(Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 19 (2020)
- Articles
Science and children: The Ametller Origen Foundation at the service of schools
Abstract
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Núm. 12 : maig 2008
- Science
Els Pinsos industrials: seguretat o risc? (2a part)
Abstract
Text complet (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 21 (2022)
- Articles
50 years of Mercabarna, 50 years of changes
Abstract
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Any 1, núm. 0 : desembre 1996
- Articles
Els professionals a la indústria alimentària
Details
(Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 11 No. 2: desembre 2009
- Technology
Tècniques no destructives per al control del processament d'aliments
Details
(Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 16 (2016)
- Editorial
El patrimoni de la indústria alimentària a Catalunya
Abstract
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Any 5, núm. 6 : des. 2002
- Articles
Additius amb valor afegit
Details
Text complet (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Núm. 8 : novembre 2005
- Science
Oligosacàrids funcionals per síntesi enzimàtica. Nous enzims per a noves aplicacions
Abstract
Text complet (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 12, Núm. 2 : desembre 2010
- Articles
Criteris actuals que defineixen la qualitat de l’aigua de consum humà en els seus diferents usos
Abstract
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 18 (2019)
- Articles
Practical aspects of the diet of people with diabetes
Abstract
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 13, Núm. 1: Juny 2011
- Articles
Biological importance of antioxidant additives in animal nutrition
Abstract
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Any 3, núm. 4 : setembre 1999
- Articles
Blasi, Josep M. "Un passeig per la via làctia"
Details
(Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Núm. 12 : maig 2008
- Editorial
Gastronomia i ciència
Details
Text complet (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 21 (2022)
- Articles
Tot recordant M. del Carmen de la Torre Boronat
Abstract
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Any 1, núm. 1 : desembre 1997
- Articles
Els additius inútils
Details
(Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 16 (2016)
- Articles
Evolution of appliances and utensils in Western cooking
Abstract
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 20 (2021)
- Articles
Women scientists
Abstract
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Any 3, núm. 3 : gener 1999
- Articles
Obesitat i control del pes corporal
Details
(Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 12, Núm. 2 : desembre 2010
- Articles
Fruita deshidratada i envasada: influència del procés i de les condicions de conservació sobre la seua vida útil Dried fruit and packaged: influence of process and storage conditions on the shelf life
Abstract
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Núm. 10 : desembre 2006
- Consumption
Tendències en l'alimentació : Alimentària 2006
Abstract
Text complet (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 13, Núm. 2 : desembre 2011
- Articles
Energy evaluation of biodegradable industrial waste in Catalonia
Abstract
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Any 3, núm. 4 : setembre 1999
- Articles
Qui és soci de l'ACCA?
Details
(Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 19 (2020)
- Articles
Premis de les societats filials de l’IEC
Abstract
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Núm. 12 : maig 2008
- Interview
Robert Xalabarder
Details
Text complet (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 21 (2022)
- Articles
Conèixer el vostre microbioma us canviarà la vida
Abstract
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Any 1, núm. 1 : desembre 1997
- Articles
OMG, i això què és?
Details
(Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 16 (2016)
- Articles
Pastes Sanmartí factory. Noodle manufacturers since 1700
Abstract
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Any 5, núm. 6 : des. 2002
- Articles
Assessories tècniques agroalimentàries : què són? què fan?
Details
Text complet (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 20 (2021)
- Articles
In memoriam
Abstract
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Núm. 8 : novembre 2005
- Science
Desenvolupament d'ingredients alimentaris a partir de sang d'escorxador: aplicació de les noves tecnologies
Details
Text complet (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 18 (2019)
- Articles
La taula periòdica dels aliments
Abstract
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Núm. 9 : maig 2006
- Technology
Centre de Noves Tecnologies i Nous Processos Alimentaris (CENTA), centre tecnològic per a la indústria alimentària
Abstract
Text complet (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Any 3, núm. 4 : setembre 1999
- Articles
Més canvis
Details
(Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 19 (2020)
- Articles
Sabies que…
Abstract
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Núm. 12 : maig 2008
- Industry
Apunts sobre la recerca a l'empresa alimentària
Abstract
Text complet (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 21 (2022)
- Articles
Sabies que…
Abstract
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Any 1, núm. 1 : desembre 1997
- Articles
Cercant on cercar
Details
(Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 16 (2016)
- Articles
Elements of the industrial heritage of the Catalan food companies: new icons, uses and elements of study for cultural management
Abstract
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 20 (2021)
- Articles
Guia per a una alimentació saludable en l’etapa escolar
Abstract
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 18 (2019)
- Articles
Ressenya del sopar «Einstein a Barcelona» de 2018
Abstract
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Núm. 10 : desembre 2006
- Consumption
El Consumidor i la innovació alimentària: noves necessitats, nous productes i nous públics objectiu
Abstract
Text complet (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 11 No. 1: juliol 2009
- Science
Plans de control d'al·lèrgens a la indústria agroalimentària: el paper de l'anàlisi a la fàbrica
Details
(Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 13, Núm. 2 : desembre 2011
- Articles
Coffee, nutrition and health
Abstract
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Any 3, núm. 4 : setembre 1999
- Articles
FLEP
Details
(Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 19 (2020)
- Articles
Benvolguts nous socis i noves sòcies
Abstract
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Núm. 12 : maig 2008
- Industry
Experiència d'una empresa alimentària en l'obtenció de recursos i finançament de projectes de R+D+I : el cas de Laboratoris Ordesa
Abstract
Text complet (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 21 (2022)
- Articles
Benvolguts nous socis i noves sòcies
Abstract
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Any 1, núm. 1 : desembre 1997
- Articles
Els components volàtils responsables de l'aroma dels aliments
Details
(Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 11 No. 2: desembre 2009
- Technology
Crioconcentració de fluids alimentaris: una tecnologia emergent?
Details
(Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 16 (2016)
- Articles
Production and commercial strategies of a sausage and meat preserves factory in Olot, 1926-1996: Monvervi S.A.
Abstract
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Any 5, núm. 6 : des. 2002
- Articles
III Jornades Cientificotècniques : l'alimentació al segle XXI
Details
Text complet (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 12, Núm. 2 : desembre 2010
- Articles
Legislació per a no lletrats: conceptes pràctics
Abstract
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 18 (2019)
- Articles
Ressenya de l’informe
Mengem futur
Abstract
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Núm. 10 : desembre 2006
- Control
Napping
: una metodologia per a l'avaluació sensorial de vins : aplicació a l'estudi de vins catalans i xilens
Abstract
Text complet (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 11 No. 1: juliol 2009
- Science
La Reacció en cadena de la polimerasa (PCR)
Details
(Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 13, Núm. 2 : desembre 2011
- Articles
Evolution of distributor own brands in the Spanish dairy industry (2006-2009)
Abstract
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Any 3, núm. 4 : setembre 1999
- Articles
Construint un futur dolç
Details
(Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 19 (2020)
- Articles
Activitats 2019
Abstract
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Núm. 12 : maig 2008
- Technology
Metodologia per a l'avaluació sensorial de l'oli d'oliva verge
Abstract
Text complet (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 21 (2022)
- Articles
Notícies i activitats destacades
Abstract
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Any 1, núm. 1 : desembre 1997
- Articles
De sobretaula amb Josep Maria Ventura Ferrero
Details
(Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 16 (2016)
- Articles
The material heritage of the Barcelona food supply. Project promoted by the Museum of the History of Barcelona and the Historical Archive of the City of Barcelona
Abstract
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Any 5, núm. 6 : des. 2002
- Articles
Aliments funcionals : introducció
Details
Text complet (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 20 (2021)
- Articles
Valorització del peix blau per a la millora de la competitivitat del sector pesquer
Abstract
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Any 3, núm. 3 : gener 1999
- Articles
Els organismes modificats genèticament: reflexions des de l'Administració sanitària
Details
(Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 12, Núm. 2 : desembre 2010
- Articles
Cuina al buit aplicada a la cocció dels peixos
Abstract
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 11 No. 1: juliol 2009
- Science
Efecte dels colorants addicionats a pinsos per a animals de companyia sobre el desenvolupament de soques fúngiques
Details
(Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Any 3, núm. 4 : setembre 1999
- Articles
La indústria agroalimentària
Details
(Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 19 (2020)
- Articles
Activitats 2020
Abstract
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Núm. 12 : maig 2008
- Technology
Eleotècnia: evolució històrica
Abstract
Text complet (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 21 (2022)
- Articles
Activitats 2021
Abstract
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Any 1, núm. 1 : desembre 1997
- Articles
Qualmed, un respir a Internet
Details
(Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 16 (2016)
- Articles
The food industry in the Eixample district of Barcelona (1868-1970): The sugar and soup pasta industry
Abstract
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Any 5, núm. 6 : des. 2002
- Articles
Una Visió global
Details
Text complet (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Any 3, núm. 3 : gener 1999
- Articles
Els organismes modificats genèticament: un serial?
Details
(Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 12, Núm. 2 : desembre 2010
- Articles
Àcids grassos omega-3: els àcids grassos perduts i ara retrobats?
Abstract
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 13, Núm. 2 : desembre 2011
- Articles
Social companies: opportunities in the agri-food industry
Abstract
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 13, Núm. 2 : desembre 2011
- Articles
Research in food science and technology in Catalonia (2000-2009): an approach from public information sources
Abstract
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Any 4, núm. 5 : juny 2000
- Articles
La radiació ionitzant en la indústria alimentària
Details
Text complet (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 19 (2020)
- Articles
Agenda
Abstract
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Núm. 13 : desembre 2008
- Food and Health
Obesitat, avui
Abstract
Text complet (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 21 (2022)
- Articles
Activitats 2021-2022
Abstract
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Any 1, núm. 1 : desembre 1997
- Articles
Implantació d'un sistema de qualitat per al croissant en massa congelada
Details
(Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 11 No. 2: desembre 2009
- Technology
Tractament anaerobi de residus de la indústria alimentària
Details
(Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 17 (2018)
- Editorial
Editorial
Abstract
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Any 5, núm. 6 : des. 2002
- Articles
Probiòtics
Details
Text complet (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 20 (2021)
- Articles
L’ACCA participa en el II Congrés Mundial de Ciència i Cuina de Barcelona 2021
Abstract
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Any 3, núm. 3 : gener 1999
- Articles
De sobretaula amb la doctora Carmen de la Torre
Details
(Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 12, Núm. 2 : desembre 2010
- Articles
Escriptura de les magnituds i de les seves unitats
Abstract
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 21 (2022)
- Articles
The influence of climate change on food security. A real problem
Abstract
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Any 4, núm. 5 : juny 2000
- Articles
Plàstic en contacte amb els aliments
Details
Text complet (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 19 (2020)
- Articles
Vols fer-te soci/sòcia de l'ACCA?
Abstract
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Núm. 13 : desembre 2008
- Science
Les Micotoxines i el seu control en els aliments
Abstract
Text complet (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 21 (2022)
- Articles
Activitats 2022
Abstract
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 17 (2018)
- Articles
Assessment of health claims made on foods commercialised in Catalonia
Abstract
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Any 5, núm. 6 : des. 2002
- Articles
Control alimentari : introducció
Details
Text complet (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 20 (2021)
- Articles
Un viatge guiat pel planeta Menjar, de Pere Puigdomènech
Abstract
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Núm. 8 : novembre 2005
- Outreach
Problemes d'internacionalització d'una empresa alimentària
Details
Text complet (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 12, Núm. 2 : desembre 2010
- Articles
Percepció i anàlisi de la seguretat alimentària en persones immigrades a Catalunya
Abstract
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Núm. 10 : desembre 2006
- Editorial
Deu anys de la revista
TECA
Details
Text complet (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 21 (2022)
- Articles
Red meats and health
Abstract
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Any 4, núm. 5 : juny 2000
- Articles
L'ús de l'ozó per millorar la seguretat de fruites i verdures fresques
Details
Text complet (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 19 (2020)
- Articles
Beneficis per als socis i sòcies de l'ACCA
Abstract
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 21 (2022)
- Articles
Comunicació
Abstract
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Any 1, núm. 1 : desembre 1997
- Articles
Greixos i substitutius de greixos: a la recerca d'un equilibri en benefici de la salut
Details
(Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 11 No. 2: desembre 2009
- Technology
Utilització de la tomografia computeritzada com a nova tecnologia per a la indústria del pernil curat
Details
(Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Any 5, núm. 6 : des. 2002
- Articles
El Nou document sobre la seguretat alimentària : el Llibre blanc
Details
Text complet (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 20 (2021)
- Articles
Ressenya dels Premis Sant Jordi 2021 (IEC)
Abstract
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Núm. 8 : novembre 2005
- Editorial
20è aniversari de l'IRTA
Details
Text complet (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Any 3, núm. 3 : gener 1999
- Articles
Toxines cianobacterials. Part II: Factors ambientals decisius en la producció i l'estabilitat de les microcistines
Details
(Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 18 (2019)
- Articles
Ressenya de la XI Jornada Tècnica de l’ACCA i homenatge a Robert Xalabarder
Abstract
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Núm. 10 : desembre 2006
- Technology
La Innovació tecnològica en els envasos alimentaris
Abstract
Text complet (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Any 4, núm. 5 : juny 2000
- Articles
Benet Oliver-Rodés
Details
Text complet (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 19 (2020)
- Articles
Comunicació
Abstract
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 21 (2022)
- Articles
Publicar a TECA
Abstract
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Any 1, núm. 1 : desembre 1997
- Articles
Aliments sense gluten. La malaltia celíaca
Details
(Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Any 5, núm. 6 : des. 2002
- Articles
El Llibre blanc : una visió crítica
Details
Text complet (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 20 (2021)
- Articles
Laboratory on wheels
Abstract
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Núm. 8 : novembre 2005
- Interview
Josep Tarragó, president de l'IRTA
Details
Text complet (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Any 3, núm. 3 : gener 1999
- Articles
Bona pinta. Millorant l'aparença dels productes alimentaris
Details
(Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 12, Núm. 2 : desembre 2010
- Interview
Ramon Clotet
Abstract
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 18 (2019)
- Articles
Ressenya Science & Cooking World Congress (Barcelona 2019)
Abstract
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 11 No. 1: juliol 2009
- Science
El Cultiu dels transgènics a Catalunya
Details
(Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 13, Núm. 2 : desembre 2011
- Articles
Food chemistry: science vs culture
Abstract
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Any 4, núm. 5 : juny 2000
- Articles
Aqüicultura: Cultius a l'aigua
Details
Text complet (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 19 (2020)
- Articles
Publicar a TECA
Abstract
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 21 (2022)
- Articles
Vols fer-te soci/sòcia de l'ACCA?
Abstract
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Any 1, núm. 1 : desembre 1997
- Articles
La guerra al gluten
Details
(Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Any 5, núm. 6 : des. 2002
- Articles
Noves tecnologies : introducció
Details
Text complet (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Núm. 8 : novembre 2005
- Legislation
L'Etiquetatge d'al·lèrgens com una eina important perquè els consumidors puguin escollir amb seguretat
Abstract
Text complet (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Any 3, núm. 3 : gener 1999
- Articles
Trihalometans en aigües i aliments
Details
(Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 12, Núm. 2 : desembre 2010
- Museums
VINSEUM Museu de les Cultures del Vi de Catalunya
Abstract
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 18 (2019)
- Articles
Experiments amb aliments per introduir la ciència a classes d’infantil i primària
Abstract
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Núm. 11 : setembre 2007
- Articles
Museu de botelles d'aigua del Laboratori Doctor Oliver Rodés
Details
Text complet (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 11 No. 1: juliol 2009
- Congresses
VII Workshop sobre «Mètodes ràpids i automatització en microbiologia alimentària»
Details
(Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 20 (2021)
- Articles
Editorial
Abstract
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Núm. 13 : desembre 2008
- Science
Com s'ha d'abordar l'anàlisi d'al·lèrgens i la interpretació dels seus resultats?
Abstract
Text complet (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 21 (2022)
- Articles
Beneficis per als socis i sòcies de l'ACCA
Abstract
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Any 1, núm. 1 : desembre 1997
- Articles
Control de plagues en la indústria alimentària
Details
(Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 17 (2018)
- Articles
Updated celiac disease
Abstract
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Any 5, núm. 6 : des. 2002
- Articles
Tractaments físics no contaminants per a la conservació de fruites
Details
Text complet (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Núm. 8 : novembre 2005
- Technology
Aplicaciones de las ondas electromagnéticas en productos alimenticios
Abstract
Text complet (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Any 3, núm. 3 : gener 1999
- Articles
Tècnica NIRS: aplicació en el control de qualitat
Details
(Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 13, Núm. 1: Juny 2011
- Articles
Eating five portions of fruits and vegetables a day, a challenge open to everyone
Abstract
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 18 (2019)
- Articles
Bases Premis ACCA
Abstract
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Núm. 11 : setembre 2007
- Articles
Premi de l'Associació Catalana de Ciències de l'Alimentació
Details
Text complet (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 11 No. 1: juliol 2009
- Congresses
V Congrés Nacional d'Enginyeria d'Aliments i II Congrés Iberoamericà de Seguretat Alimentària (CESIA-CIBSA08)
Details
(Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Any 4, núm. 5 : juny 2000
- Articles
L'automatització en la indústria alimentària
Details
Text complet (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 20 (2021)
- Articles
Fruits and vegetables: Essential foods for health
Abstract
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Núm. 13 : desembre 2008
- Science and Gastronomy
Recerca gastronomicocientífica : un món per descobrir
Abstract
Text complet (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Any 1, núm. 1 : desembre 1997
- Articles
Estudi sobre el comportament de l'oli de gira-sol i l'oleïna de palma en el procés de fregida de patates chips
Details
(Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Any 5, núm. 6 : des. 2002
- Articles
Producció i qualitat de la carn al final del segle XX
Details
Text complet (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 20 (2021)
- Articles
Sabies que…
Abstract
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 18 (2019)
- Articles
Membres de les Juntes de l'ACCA (1979-2019)
Abstract
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Núm. 11 : setembre 2007
- Science
Els Pinsos industrials: seguretat o risc? (1a part)
Abstract
Text complet (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 11 No. 1: juliol 2009
- Congresses
3r Congrés d'Agricultura, Alimentació i Medi Ambient «La gestió de l'H^2O»: usos i eficiència
Details
(Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Núm. 13 : desembre 2008
- Editorial
Tecnologia i ciència per a la producció d'aliments
Details
Text complet (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 12 No. 1: maig 2010
- Articles
Àcid esteàric i salut cardiovascular
Abstract
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 17 (2018)
- Articles
Homenatge a Abel Mariné
Abstract
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Any 5, núm. 6 : des. 2002
- Articles
Possibles tendències de futur en els productes carnis crus adobats
Details
Text complet (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 20 (2021)
- Articles
Junta ACCA 2021-2025
Abstract
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Núm. 8 : novembre 2005
- Technology
Automatització industrial a les indústries
Abstract
Text complet (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Any 3, núm. 3 : gener 1999
- Articles
El web de l'ACCA
Details
(Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 13, Núm. 1: Juny 2011
- Articles
Are humans graminivorous? A paremiological an approach to the issue
Abstract
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 18 (2019)
- Articles
Homenatge a la memòria de Ramon Segura Cardona
Abstract
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Núm. 11 : setembre 2007
- Science
Llaurant la mar... l'aqüicultura i el repte dels 10^10 humans
Abstract
Text complet (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 11 No. 1: juliol 2009
- Editorial
[Més difusió per a l'actualitat científica relativa als aliments]
Details
(Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Any 1, núm. 0 : desembre 1996
- Articles
Perspectives de futur dels laboratoris de control d'aliments
Details
(Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 11 No. 1: juliol 2009
- Interview
Francesc Puchal i Mas
Details
(Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Núm. 13 : desembre 2008
- Education
Disseny d'un crèdit variable sobre hàbits saludables per al primer cicle de l'ESO
Abstract
Text complet (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Any 1, núm. 1 : desembre 1997
- Articles
La tècnica de conservació d'aliments per pulsacions elèctriques
Details
(Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 17 (2018)
- Articles
Ressenya Jornada SEÑ
Abstract
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Any 5, núm. 6 : des. 2002
- Articles
Organismes modificats genèticament : introducció
Details
Text complet (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 20 (2021)
- Articles
Benvolguts nous socis i noves sòcies
Abstract
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Núm. 8 : novembre 2005
- Technology
Extracció amb CO2 supercrític. I. Una alternativa als dissolvents per a l'obtenció d'extractes naturals dels aliments
Abstract
Text complet (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Any 3, núm. 3 : gener 1999
- Articles
El web de l'ACCA
Details
(Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 13, Núm. 1: Juny 2011
- Articles
Improving nutritional value of eggs and chicken meat through feed
Abstract
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 18 (2019)
- Articles
Història de les portades de la revista
TECA
Abstract
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Núm. 11 : setembre 2007
- Consumption
Immigració i pràctiques alimentàries
Abstract
Text complet (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Any 1, núm. 0 : desembre 1996
- Articles
Extracció i identificació dels components de l'oli essencial d'alfàbrega (Ocimum basilicum L.) procedent d'Egipte
Details
(Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 11 No. 1: juliol 2009
- Museums
El Museu de la Xocolata de Barcelona
Details
(Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 13, Núm. 2 : desembre 2011
- Interview
Abel Mariné i Font
Abstract
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Any 4, núm. 5 : juny 2000
- Articles
La planta pilot d'indústries càrnies de la Universitat de Vic
Details
Text complet (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 20 (2021)
- Articles
Accessible and efficient food for elderly persons, in care homes or in their own homes
Abstract
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Núm. 13 : desembre 2008
- Interview
Ramon Segura Cardona
Details
Text complet (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 17 (2018)
- Articles
Ressenya jornada ACPB
Abstract
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Any 5, núm. 6 : des. 2002
- Articles
Productes modificats genèticament
Details
Text complet (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 20 (2021)
- Articles
Activitats 2020
Abstract
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Any 3, núm. 4 : setembre 1999
- Articles
L'anàlisi sensorial com a mesura objectiva de la qualitat
Details
(Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 18 (2019)
- Articles
Sabies que...
Abstract
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Núm. 11 : setembre 2007
- Editorial
Responsabilitats alimentàries
Details
Text complet (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 11 No. 1: juliol 2009
- Technology
Qualitat microbiològica dels productes vegetals frescos mínimament processats i desenvolupament de tecnologies de bioconservació mitjançant bacteris de l'àcid làctic
Details
(Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 13, Núm. 2 : desembre 2011
- Editorial
Editorial
Abstract
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Any 4, núm. 5 : juny 2000
- Articles
La fibra alimentària
Details
Text complet (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Núm. 13 : desembre 2008
- Fairs
Bta 2009, Barcelona Tecnologies de l'Alimentació, aposta per la innovació i la internacionalització
Details
Text complet (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Any 1, núm. 1 : desembre 1997
- Articles
Les patents de tecnologia dels aliments
Details
(Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 12 No. 1: maig 2010
- Articles
Determinació de l'a^w i del contingut d’humitat i de sal de la superfície de llonganisses mitjançant espectroscòpia NIR
Abstract
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 17 (2018)
- Articles
A la memòria de Robert Xalabarder Coca
Abstract
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Any 5, núm. 6 : des. 2002
- Articles
Tècniques emprades per a la detecció d'organismes modificats genèticament
Details
Text complet (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 20 (2021)
- Articles
Activitats 2021
Abstract
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 13, Núm. 1: Juny 2011
- Editorial
Sobre el preu del blat i el preu del pa
Abstract
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 18 (2019)
- Articles
Benvolguts nous socis i sòcies
Abstract
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Núm. 11 : setembre 2007
- Interview
Josep Lluís Bori
Details
Text complet (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 14 No. 1 (2014)
- Editorial
Els radicals lliures
Abstract
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Any 4, núm. 5 : juny 2000
- Articles
Els envasos dels aliments
Details
Text complet (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Núm. 13 : desembre 2008
- Legislation and Regulation
Els Aliments funcionals i les declaracions alimentàries : una aproximació al Reglament CE 1924/2006 i als diferents tipus de declaracions alimentàries
Abstract
Text complet (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Any 2, núm. 2 : juliol 1998
- Articles
50è aniversari de "Food Technology": mirem endavant
Details
(Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 17 (2018)
- Articles
Premis ACCA 2017: David Bars-Cortina: Els compostos fenòlics de l'oliva com agents antioxidants i la seva acumulació en teixit muscular i hepàtic
Abstract
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Any 5, núm. 6 : des. 2002
- Articles
Biotecnologia
Details
Text complet (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 20 (2021)
- Articles
Comunicació
Abstract
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Núm. 9 : maig 2006
- Science
Aflatoxines i ocratoxines: agents tòxics que cal controlar
Abstract
Text complet (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Any 3, núm. 4 : setembre 1999
- Articles
De sobretaula amb Adriana Casademont (entrevista)
Details
(Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 13, Núm. 1: Juny 2011
- Articles
Vibrio parahaemolyticus: matrix characteristics and viability of fish
Abstract
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 18 (2019)
- Articles
Activitats 2019
Abstract
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Núm. 11 : setembre 2007
- Institucions
La Fundació Triptolemos : una iniciativa de la societat civil, originada a Barcelona, capital del món alimentari
Abstract
Text complet (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 14 No. 1 (2014)
- Monograph
Free radicals. Their effects on biomolecular structures and human health
Abstract
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Any 4, núm. 5 : juny 2000
- Articles
Experiència de l'ús de l'analitzador de rendiment d'olives Abencor en docència i investigació
Details
Text complet (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 20 (2021)
- Articles
Genomics, personalized nutrition and the immune system
Abstract
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Núm. 13 : desembre 2008
- Museums
El Museu més dolç
Details
Text complet (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Any 2, núm. 2 : juliol 1998
- Articles
Toxines cianobacterials. Part I: origen, producció i propietats de les cianotoxines
Details
(Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 12 No. 1: maig 2010
- Articles
Inversió en equips mediambientals per a la gestió d'aigües en el sector agroalimentari
Abstract
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 17 (2018)
- Articles
Premis ACCA 2017: Oriol Comas-Basté: Valoració de les declaracions de salut en l'etiquetatge d'aliments comercialitzats a Catalunya
Abstract
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Any 5, núm. 6 : des. 2002
- Articles
Patògens bacterians d'interès a les noves estratègies de seguretat alimentària
Details
Text complet (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 20 (2021)
- Articles
Publicar a TECA
Abstract
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 18 (2019)
- Articles
Agenda setembre - desembre 2019
Abstract
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Any 1, núm. 0 : desembre 1996
- Articles
Nutrición y cáncer: prevenir para no curar
Details
(Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 14 No. 1 (2014)
- Articles
New consumer attitudes: an integral approach to ecological farming
Abstract
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Núm. 13 : desembre 2008
- Nutrition
La Funcionalitat de la luteïna i altres pigments carotenoides
Abstract
Text complet (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Any 2, núm. 2 : juliol 1998
- Articles
Els pesticides i el medi ambient
Details
(Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 12 No. 1: maig 2010
- Articles
Projecte «RETRO»: els antics cereals ofereixen noves perspectives
Abstract
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 17 (2018)
- Articles
Premis SEÑ 2018: Ujue Fresán: Premi ACCA a la millor comunicació oral
Abstract
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Any 5, núm. 6 : des. 2002
- Articles
Contaminants vírics en musclos
Details
Text complet (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 20 (2021)
- Articles
Vols fer-te soci/sòcia de l'ACCA?
Abstract
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 18 (2019)
- Articles
Comunicació
Abstract
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 14 No. 1 (2014)
- Origins of a food company
Daniel Carasso (Danone)
Abstract
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Any 4, núm. 5 : juny 2000
- Articles
La listeriosi
Details
Text complet (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 20 (2021)
- Articles
Lockdown and eating habits among professionals and students
Abstract
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Núm. 13 : desembre 2008
- Food Safety
La Declaració dels ingredients al·lergènics en l'etiqueta dels aliiments
Abstract
Text complet (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 17 (2018)
- Articles
Premis SEÑ 2018: Viviana Sandoval Sandoval: Premi ACCA a la millor comunicació en format pòster
Abstract
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Any 5, núm. 6 : des. 2002
- Articles
La Qualitat en la indústria alimentària : un cas d'empresa
Details
Text complet (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 20 (2021)
- Articles
Beneficis per als socis i sòcies de l'ACCA
Abstract
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Any 3, núm. 4 : setembre 1999
- Articles
Mètodes per a avaluar la frescor del peix
Details
(Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 18 (2019)
- Articles
Beneficis per als socis de l'ACCA
Abstract
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Any 1, núm. 0 : desembre 1996
- Articles
Consideracions sobre l'alimentació a casa nostra
Details
(Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 14 No. 1 (2014)
- Current Events
Laboratori Dr. Oliver Rodés celebra 110 anys
Abstract
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Any 4, núm. 5 : juny 2000
- Articles
Alimentació i demència
Details
Text complet (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Núm. 13 : desembre 2008
- Technology
Avenços en la investigació dels olis d'oliva de la varietat arbequina
Abstract
Text complet (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Any 2, núm. 2 : juliol 1998
- Articles
Tècniques d'extracció dels components volàtils dels aliments
Details
(Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 17 (2018)
- Articles
La ciencia vista pels nens: Programa EXPER(i)ÈNCE: escoles i científics: Apadrinament de l'escola Torrent de Can Carabassa
Abstract
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Any 5, núm. 6 : des. 2002
- Articles
La Qualitat en la indústria alimentària : des de l'entitat certificadora
Details
Text complet (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 21 (2022)
- Articles
Editorial
Abstract
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Núm. 9 : maig 2006
- Science
La Bioconservació en productes carnis
Abstract
Text complet (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Any 3, núm. 4 : setembre 1999
- Articles
La producció integrada al Baix Llobregat
Details
(Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 19 (2020)
- Editorial
Editorial
Abstract
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Any 1, núm. 0 : desembre 1996
- Articles
Sal yodada, sal de vida
Details
(Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 14 No. 2 (2014)
- Editorial
Sobre el nou reglament
Abstract
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Núm. 13 : desembre 2008
- Technology
Disseny d'aliments funcionals
Abstract
Text complet (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 12 No. 1: maig 2010
- Articles
Perfils nutricionals de la carn i dels productes fets a base de carn
Abstract
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 17 (2018)
- Articles
Sabies que...
Abstract
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Any 5, núm. 6 : des. 2002
- Articles
El Consumidor al llindar del segle XXI
Details
Text complet (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 21 (2022)
- Articles
Fishing sustainability and human health
Abstract
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Núm. 9 : maig 2006
- Consumption
Reflexió sobre les necessitats d'innovació en la predicció de l'èxit dels productes alimentaris al mercat
Abstract
Text complet (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Any 3, núm. 4 : setembre 1999
- Articles
Prebiòtics (fructooligosacàrids)
Details
(Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 19 (2020)
- Articles
Homenatge als antics presidents de l’ACCA
Abstract
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Núm. 11 : setembre 2007
- Institucions
Centre de Noves Tecnologies i Processos Alimentaris
Details
Text complet (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Any 1, núm. 0 : desembre 1996
- Articles
Utilización de los tratamientos por alta presión para la conservación de alimentos
Details
(Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 11 No. 1: juliol 2009
- Technology
Transgénicos, nutrigenética y nutrigenómica en alimentación
Details
(Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 14 No. 2 (2014)
- Monographic
New regulation on food legislation
Abstract
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Any 4, núm. 5 : juny 2000
- Articles
El Món empresarial
Details
Text complet (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Núm. 7 : febrer 2005
- Articles
Tecnologia i ciència dels aliments: TECA
Details
Text complet (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Any 2, núm. 2 : juliol 1998
- Articles
De sobretaula amb Santiago Santiveri Margarit
Details
(Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 17 (2018)
- Articles
Benvinguts nous socis
Abstract
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Núm. 9 : maig 2006
- Editorial
Ciència, producció i consum
Details
Text complet (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Any 3, núm. 4 : setembre 1999
- Articles
Probiòtics en productes carnis
Details
(Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 19 (2020)
- Articles
The importance of the analysis and interpretation of results in the control of pathogenic microorganisms in foods. The case of
Listeria monocytogenes
Abstract
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Núm. 11 : setembre 2007
- Research
Digestibilitat fecal i ileal del greix i els àcids grassos del porc en creixement
Abstract
Text complet (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Any 1, núm. 0 : desembre 1996
- Articles
La regalèssia (Glycyrrhiza Glabra L.)
Details
(Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 11 No. 2: desembre 2009
- Articles
Taula periòdica de les confitures
Details
(Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 14 No. 2 (2014)
- Articles
Nutritional information in Regulation (EU) 1169/2011: a critical, comparative perspective
Abstract
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Any 4, núm. 5 : juny 2000
- Articles
Recull de premsa i altres notícies
Details
Text complet (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Núm. 7 : febrer 2005
- Articles
Microestructura i propietats dels aliments
Abstract
Text complet (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Any 2, núm. 2 : juliol 1998
- Articles
Estudis de Màster en Química Agroalimentària a l'Institut Químic de Sarrià, de Barcelona
Details
(Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 12 No. 1: maig 2010
- Editorial
La Futura directiva d'aigües de consum humà, un pas endavant cap a la gestió preventiva del risc
Abstract
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 17 (2018)
- Articles
Activitats 2017-2018
Abstract
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Any 5, núm. 6 : des. 2002
- Articles
Agenda
Details
Text complet (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Núm. 9 : maig 2006
- Interview
Josep Arcas, president i director general de Nestlé España
Details
Text complet (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Any 3, núm. 4 : setembre 1999
- Articles
Suplements nutricionals durant el procés reproductiu: àcid fòlic / folats i ferro
Details
(Català)
Developed By
Open Journal Systems
Make a Submission
Make a Submission
Language
Català
English
Español
Information
For Readers
For Authors
For Librarians