Hemeroteca Científica Catalana
Entrar
Ir al contenido principal
Ir al menú de navegación principal
Ir al pie de página del sitio
Open Menu
Actual
Archivos
Política editorial
Política de acceso abierto
Archivado
Acerca de
Sobre la revista
Envíos
Equipo Editorial
Declaración de privacidad
Contacto
Patrocinio de la revista
, Institut d'Estudis Catalans
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 12, Núm. 2 : desembre 2010
- Editorial
Editorial
Resumen
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 12, Núm. 2 : desembre 2010
- Artículos
Legislació per a no lletrats: conceptes pràctics
Resumen
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 12, Núm. 2 : desembre 2010
- Entrevista
Ramon Clotet
Resumen
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 13, Núm. 2 : desembre 2011
- Entrevista
Abel Mariné i Font
Resumen
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 13, Núm. 2 : desembre 2011
- Editorial
Editorial
Resumen
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 14 Núm. 1 (2014)
- Editorial
Els radicals lliures
Resumen
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 14 Núm. 1 (2014)
- Orígens d'una empresa alimentària
Daniel Carasso (Danone)
Resumen
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 14 Núm. 2 (2014)
- Editorial
Sobre el nou reglament
Resumen
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 14 Núm. 2 (2014)
- Monogràfic
Nou reglament de legislació alimentària New regulation on food legislation
Resumen
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 15 (2015)
- Editorial
Temes actuals d'alimentació
Resumen
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 15 (2015)
- [Altres]
Distinció per les activitats de divulgació científica i humanística
Resumen
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 16 (2016)
- Editorial
El patrimoni de la indústria alimentària a Catalunya
Resumen
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 17 (2018)
- Artículos
Ressenya jornada ACPB
Resumen
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 17 (2018)
- Artículos
A la memòria de Robert Xalabarder Coca
Resumen
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 17 (2018)
- Artículos
Premis ACCA 2017: David Bars-Cortina: Els compostos fenòlics de l'oliva com agents antioxidants i la seva acumulació en teixit muscular i hepàtic
Resumen
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 17 (2018)
- Artículos
Premis ACCA 2017: Oriol Comas-Basté: Valoració de les declaracions de salut en l'etiquetatge d'aliments comercialitzats a Catalunya
Resumen
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 17 (2018)
- Artículos
Premis SEÑ 2018: Ujue Fresán: Premi ACCA a la millor comunicació oral
Resumen
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 17 (2018)
- Artículos
Premis SEÑ 2018: Viviana Sandoval Sandoval: Premi ACCA a la millor comunicació en format pòster
Resumen
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 17 (2018)
- Artículos
La ciencia vista pels nens: Programa EXPER(i)ÈNCE: escoles i científics: Apadrinament de l'escola Torrent de Can Carabassa
Resumen
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 17 (2018)
- Artículos
Sabies que...
Resumen
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 17 (2018)
- Artículos
Benvinguts nous socis
Resumen
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 17 (2018)
- Artículos
Activitats 2017-2018
Resumen
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 17 (2018)
- Artículos
Et volem escoltar
Resumen
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 18 (2019)
- Editorial
Editorial
Resumen
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 18 (2019)
- Artículos
ELS INICIS DE L’ACCA: entrevista a la doctora M. del Carmen de la Torre Boronat
Resumen
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 18 (2019)
- Artículos
Ressenya Science & Cooking World Congress (Barcelona 2019)
Resumen
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 18 (2019)
- Artículos
Bases Premis ACCA
Resumen
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 18 (2019)
- Artículos
Membres de les Juntes de l'ACCA (1979-2019)
Resumen
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 18 (2019)
- Artículos
Homenatge a la memòria de Ramon Segura Cardona
Resumen
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 18 (2019)
- Artículos
Història de les portades de la revista
TECA
Resumen
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 18 (2019)
- Artículos
Sabies que...
Resumen
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 18 (2019)
- Artículos
Benvolguts nous socis i sòcies
Resumen
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 18 (2019)
- Artículos
Activitats 2019
Resumen
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 18 (2019)
- Artículos
Agenda setembre - desembre 2019
Resumen
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 18 (2019)
- Artículos
Comunicació
Resumen
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 18 (2019)
- Artículos
Beneficis per als socis de l'ACCA
Resumen
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 19 (2020)
- Artículos
Homenatge als antics presidents de l’ACCA
Resumen
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 19 (2020)
- Artículos
Premis de les societats filials de l’IEC
Resumen
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 19 (2020)
- Artículos
Sabies que…
Resumen
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 19 (2020)
- Artículos
Activitats 2019
Resumen
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 19 (2020)
- Artículos
Activitats 2020
Resumen
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 19 (2020)
- Artículos
Agenda
Resumen
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 19 (2020)
- Artículos
Vols fer-te soci/sòcia de l'ACCA?
Resumen
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 19 (2020)
- Artículos
Beneficis per als socis i sòcies de l'ACCA
Resumen
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 19 (2020)
- Artículos
Comunicació
Resumen
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 19 (2020)
- Artículos
Publicar a TECA
Resumen
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 20 (2021)
- Artículos
Editorial
Resumen
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 20 (2021)
- Artículos
Alimentació accessible i eficient per a les persones grans, a la residència o a casa
Resumen
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 20 (2021)
- Artículos
Confinament i hàbits alimentaris en professionals i estudiants
Resumen
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 20 (2021)
- Artículos
Dones científiques
Resumen
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 20 (2021)
- Artículos
In memoriam
Resumen
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 20 (2021)
- Artículos
L’ACCA participa en el II Congrés Mundial de Ciència i Cuina de Barcelona 2021
Resumen
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 20 (2021)
- Artículos
Un viatge guiat pel planeta Menjar, de Pere Puigdomènech
Resumen
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 20 (2021)
- Artículos
Ressenya dels Premis Sant Jordi 2021 (IEC)
Resumen
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 20 (2021)
- Artículos
Sabies que…
Resumen
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 20 (2021)
- Artículos
Junta ACCA 2021-2025
Resumen
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 20 (2021)
- Artículos
Benvolguts nous socis i noves sòcies
Resumen
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 20 (2021)
- Artículos
Activitats 2020
Resumen
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 20 (2021)
- Artículos
Activitats 2021
Resumen
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 20 (2021)
- Artículos
Comunicació
Resumen
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 20 (2021)
- Artículos
Publicar a TECA
Resumen
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 20 (2021)
- Artículos
Vols fer-te soci/sòcia de l'ACCA?
Resumen
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 20 (2021)
- Artículos
Beneficis per als socis i sòcies de l'ACCA
Resumen
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 21 (2022)
- Artículos
El menú pel canvi
Resumen
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 21 (2022)
- Artículos
Cinquanta anys de Mercabarna, cinquanta anys de canvis
Resumen
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 21 (2022)
- Artículos
Conèixer el vostre microbioma us canviarà la vida
Resumen
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 21 (2022)
- Artículos
Notícies i activitats destacades
Resumen
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 21 (2022)
- Artículos
Activitats 2021
Resumen
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 21 (2022)
- Artículos
Activitats 2021-2022
Resumen
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 21 (2022)
- Artículos
Activitats 2022
Resumen
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 21 (2022)
- Artículos
Comunicació
Resumen
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 21 (2022)
- Artículos
Publicar a TECA
Resumen
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 21 (2022)
- Artículos
Vols fer-te soci/sòcia de l'ACCA?
Resumen
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 21 (2022)
- Artículos
Beneficis per als socis i sòcies de l'ACCA
Resumen
PDF (Català)
Desarrollado por
Open Journal Systems
Enviar un artículo
Enviar un artículo
Idioma
Català
English
Español
Información
Para lectores/as
Para autores/as
Para bibliotecarios/as