Els joves investigadors de l’Associació Catalana de Ciències de l’Alimentació

Autores/as

Palabras clave:

joves, alimentació, catalans, Associació Catalana de Ciències de l’Alimentació.

Resumen

Aquest article pretén donar a conèixer tant el vessant personal com professional dels socis més joves de l’Associació Catalana de Ciències de l’Alimentació (ACCA), per tal d’afavorir la creació de nous projectes de recerca i el suport professional dels experts de l’Institut d’Estudis Catalans (IEC), i col·laborar així a engrandir els coneixements i la recerca de les ciències de l’alimentació per al futur del nostre país.

Descargas

Los datos de descargas todavía no están disponibles.

Descargas

Cómo citar

Rivero i Urgell, M. (2024). Els joves investigadors de l’Associació Catalana de Ciències de l’Alimentació. TECA: Tecnologia I Ciència Dels Aliments, 23, 38–43. Recuperado a partir de https://revistes.iec.cat/index.php/TECA/article/view/154294

Número

Sección

Artículos

Artículos más leídos del mismo autor/a

1 2 3 > >>