HCC - Portal de Publicacions - RACO - Contacte

Vol. 20 (2021)

Sumari

Articles

Editorial PDF
Montserrat Rivero i Urgell 2-4
Les fruites i verdures, aliments essencials per a la nostra salut PDF
Pere Castells, Gemma Salvador, Eulàlia Vidal 5-12
Alimentació accessible i eficient per a les persones grans, a la residència o a casa PDF
Gloria Arbonés Vilà, M. Assumpció Roset Elias, Isabel Puigdueta Lucas 13-21
Genòmica, nutrició personalitzada i sistema immunitari PDF
Gloria Sabater Sales, José Manuel Borrego Burón 22-30
Confinament i hàbits alimentaris en professionals i estudiants PDF
Ricard Celorio-Sardà, Oriol Comas-Basté, M. Luz Latorre-Moratalla, M. Fernanda Zerón-Rugerio, Mireia Urpi-Sarda, Montserrat Illán-Villanueva, Andreu Farran-Codina, Maria Izquierdo-Pulido, M. Carmen Vidal-Carou 31-38
Valorització d’excedents hortícoles ecològics PDF
Albert Ribas-Agustí, Anna Jofré, Sara Bover-Cid 39-44
Dones científiques PDF
Montserrat Rivero i Urgell 45-59
In memoriam PDF
Montserrat Rivero i Urgell 60-61
Guia per a una alimentació saludable en l’etapa escolar PDF
Maria Manera Bassols, Gemma Salvador Castell 62-64
Valorització del peix blau per a la millora de la competitivitat del sector pesquer PDF
Clara Barnés i Calle, Elsa Lloret Fortuny 65-67
Un viatge guiat pel planeta Menjar, de Pere Puigdomènech PDF
Claudi Mans Teixidó 68-69
L’ACCA participa en el II Congrés Mundial de Ciència i Cuina de Barcelona 2021 PDF
Montserrat Rivero i Urgell 70-71
Ressenya dels Premis Sant Jordi 2021 (IEC) PDF
Montserrat Rivero i Urgell 72
Laboratori sobre rodes PDF
Marta Ros i Baró, Sheila Hernández Porta, Manu Vidal Ibáñez 73-77
Sabies que… PDF
  78-80
Junta ACCA 2021-2025 PDF
  81-90
Benvolguts nous socis i noves sòcies PDF
Montserrat Rivero i Urgell 91
Activitats 2020 PDF
  92-96
Activitats 2021 PDF
  97
Comunicació PDF
  98
Publicar a TECA PDF
  99-100
Vols fer-te soci/sòcia de l'ACCA? PDF
  101
Beneficis per als socis i sòcies de l'ACCA PDF
  101



Creative Commons License
Aquesta obra és subjecta  llevat que s'indiqui el contrari en el text, en les fotografies o en altres il·lustracions a una llicència Reconeixement - No comercial - Sense obres derivades 3.0 Espanya de Creative Commons, el text complet de la qual es pot consultar a http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/deed.ca. Així, doncs, s'autoritza al públic en general a reproduir, distribuir i comunicar l'obra sempre que se'n reconegui l'autoria i l'entitat que la publica i no se'n faci un ús comercial ni cap obra derivada.

ISSN: 2013-987X (edició electrònica); 1137-7976 (edició impresa).

Revista indexada a: RACO

Adreça postal:
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments
Carrer del Carme, 47
08001 Barcelona
Telèfon: 933 248 580 • Fax: 932 701 180
Adreça electrònica: acca@iec.cat
Adreça d’Internet: http://acca.iec.cat