Análisis del léxico especializado de los procesos y recursos formativos en el entorno académico del Espacio Europeo de Educación Superior en ruso y en español

Autors/ores

  • Oksana Polyakova Universidad Católica de Valencia
  • Miguel ?ngel Candel Mora Universitat Politècnica de València

Paraules clau:

Espai Europeu d’Educació Superior, Espanya, Rússia, terminologia, lèxic especialitzat

Resum

La gradual incorporació d'Espanya (1999) i Rússia (2003) en el Procés de Bolonya ha revelat la necessitat de l'estudi del lèxic especialitzat unificat. La metodologia seguida en aquest treball combina l'anàlisi terminològica i els estudis de lingüística de corpusn i s'aplica al domini de processos i recursos acadèmics i condueix a una terminologia paral·lela (espanyol-rus) més accessible.

Descàrregues

Les dades de descàrrega encara no estan disponibles.

Biografies de l'autor/a

Oksana Polyakova, Universidad Católica de Valencia

Oksana Polyakova és llicenciada en Traducció i Interpretació i doctora enLingüística Aplicada a la Traducció. Actualment és professora de la Universitat Catòlica de València. La seva activitat acadèmica se centra en els àmbits següents: la traducció especialitzada, la terminologia, la lingüística de corpus i l'ensenyament de l'anglès.

Miguel ?ngel Candel Mora, Universitat Politècnica de València

Miguel Ángel Candel-Mora és professor titular del Departament de Lingüística Aplicada de la Universitat Politècnica de València. Des de fa més de vint anys participa activament en la indústria de la traducció i de la localització. Els seus interessos acadèmics se centren en l'anàlisi de sistemes de traducció assistida per ordinador, la gestió de terminologia orientada a la traducció, l'ús de les tecnologies aplicades a la terminologia, la lingüística de corpus en traducció i l'explotació de dades i textos.

Publicat

2017-06-19

Com citar

Polyakova, O., & Candel Mora, M. ?ngel. (2017). Análisis del léxico especializado de los procesos y recursos formativos en el entorno académico del Espacio Europeo de Educación Superior en ruso y en español. Terminàlia, (17), 24–31. Retrieved from https://revistes.iec.cat/index.php/Terminalia/article/view/142934

Número

Secció

Articles