Hemeroteca Científica Catalana
Inici de la sessió
Cerca
Passar al contingut principal
Passar al menú de navegació principal
Passar al peu de pàgina del lloc
Open Menu
Últim número
Arxius
Avisos
Polítiques editorials
Procés de revisió de persones expertes
Política d’accés lliure
Arxivament
Obertura de l'equip editorial
Ètica i bones pràctiques
Política antiplagi
Freqüència d'aparició i terminis
Avaluadors de l'any anterior
Política de difusió de continguts i bibliografia
Autors lliures de càrregues
Protocols d'interoperabilitat
Mesures d’igualtat de gènere i llenguatge inclusiu
Quant a
Sobre la revista
SCATERM
Trameses
Indexació
Equip Editorial
Declaració de privacitat
Contacte de la revista
Patrocini de la revista
Pàgina d'inici
/
Arxius
/
Núm. 15: Juny 2017
Núm. 15: Juny 2017
Publicat:
2017-06-19
Dossier: Gastronomia i terminologia Semblança: Isidra Maranges i Prat (1919-2012)
Portada
Portada, crida de socis, sumari i crèdits
1-4
PDF
Editorial
Aquest número
5-6
PDF
Articles
Petit viatge per la terminologia de l’alimentació i la gastronomia: 30 anys de neologismes
Montserrat Serra Figueras
7-14
PDF
La estructura cognitiva de la variación terminológica: el papel de la clase conceptual en la denominación de los conceptos especializados
Sabela Fernández Silva
15-26
PDF_castellà
PDF_Spanish (English)
PDF (Español) (Español)
Light Nouns and Term Creation in Basque
Igone Zabala
27-37
PDF_anglès
PDF (English) (English)
PDF (Inglés) (Español)
Entrevista
TERMINÀLIA parla amb Carme Ruscalleda i Serra, primera xef catalana que aconsegueix set estrelles Michelin
Consell de Redacció
38-41
PDF
Dossier: Gastronomia i terminologia
Aliments: velles i noves tècniques, mots nous i vells
Estanislau Fons Solé, Olga Martín Belloso
42-44
PDF
Terminologia en l’àmbit de l’antropologia de l’alimentació
Joan Ribas Serra
45-47
PDF
Recursos terminològics sobre gastronomia
Mariona Torra
48-50
PDF
Gastromots
Observatori de Neologia
51
PDF
Espai de trobada
Els sabors del món al barri del Fondo de Santa Coloma de Gramanet
Conxita Ripollès, Alexandra Sans, Pilar López, Carles de Rosselló
52-56
PDF
La terminologia en la construcció de les ciències gastronòmiques. Experiència docent en el grau de Ciències Culinàries i Gastronòmiques
Marta Vila Rigat, Àxel Bidon-Chanal Badia, Àngels Egea Puigventós
57-58
PDF
La terminologia del torró
Isabel Santamaria
59-60
PDF
Semblança: Isidra Maranges i Prat (1919-2012)
Isidra Maranges: estudi de la terminologia catalana medieval
Àngela Bàguena i Maranges
61-64
PDF
Contraportada
Activitats i publicacions de la SCATERM, normes de presentació d'originals, crida d'articles i contraportada
65-68
PDF
Fer una tramesa
Fer una tramesa
Llengua
Català
English
Español
Français
Indexacio
Indexació
Informació
Per a lectors/es
Per als autors/ores
Per als bibliotecaris/àries