Hemeroteca Científica Catalana
Entrar
Ir al contenido principal
Ir al menú de navegación principal
Ir al pie de página del sitio
Open Menu
Actual
Archivos
Política editorial
Política de acceso abierto
Archivado
Acerca de
Sobre la revista
Envíos
Equipo Editorial
Declaración de privacidad
Contacto
Patrocinio de la revista
, Universitat de Barcelona
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 12, Núm. 2 : desembre 2010
- Artículos
Àcids grassos omega-3: els àcids grassos perduts i ara retrobats?
Resumen
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 14 Núm. 1 (2014)
- Monografia
Els radicals lliures. Els seus efectes sobre les estructures biomoleculars i sobre la salut de l’individu.
Resumen
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 16 (2016)
- Artículos
Estratègies productives i comercials d’una fàbrica d’embotits i conserves càrnies d’Olot, 1926-1996: Monvervi SA
Resumen
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 16 (2016)
- Artículos
La indústria alimentària a l’Eixample de Barcelona, 1868-1970: la indústria
Resumen
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 17 (2018)
- Artículos
Valoració de les declaracions de salut en l’etiquetatge d’aliments comercialitzats a Catalunya
Resumen
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 17 (2018)
- Artículos
Homenatge a Abel Mariné
Resumen
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 17 (2018)
- Artículos
Ressenya Jornada SEÑ
Resumen
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 18 (2019)
- Artículos
Abel Mariné i Font
Resumen
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 18 (2019)
- Artículos
El joc d’ulleres de l’APPCC
Resumen
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 18 (2019)
- Artículos
La taula periòdica dels aliments
Resumen
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 18 (2019)
- Artículos
Ressenya de la XI Jornada Tècnica de l’ACCA i homenatge a Robert Xalabarder
Resumen
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 18 (2019)
- Artículos
Experiments amb aliments per introduir la ciència a classes d’infantil i primària
Resumen
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 13, Núm. 1: Juny 2011
- Artículos
Prendre 5 racions al dia entre fruites i hortalisses, un repte accessible per a tothom
Resumen
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 20 (2021)
- Artículos
Genòmica, nutrició personalitzada i sistema immunitari
Resumen
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 21 (2022)
- Artículos
Carns vermelles i salut
Resumen
PDF (Català)
Desarrollado por
Open Journal Systems
Enviar un artículo
Enviar un artículo
Idioma
Català
English
Español
Información
Para lectores/as
Para autores/as
Para bibliotecarios/as