Hemeroteca Científica Catalana
Login
Skip to main content
Skip to main navigation menu
Skip to site footer
Open Menu
Current
Archives
Editorial Policies
Open Access Policy
Archiving
About
About the Journal
Submissions
Editorial Team
Privacy Statement
Contact
Journal Sponsorship
, Universitat de Barcelona
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 12, Núm. 2 : desembre 2010
- Articles
Àcids grassos omega-3: els àcids grassos perduts i ara retrobats?
Abstract
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 14 No. 1 (2014)
- Monograph
Free radicals. Their effects on biomolecular structures and human health
Abstract
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 16 (2016)
- Articles
Production and commercial strategies of a sausage and meat preserves factory in Olot, 1926-1996: Monvervi S.A.
Abstract
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 16 (2016)
- Articles
The food industry in the Eixample district of Barcelona (1868-1970): The sugar and soup pasta industry
Abstract
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 17 (2018)
- Articles
Assessment of health claims made on foods commercialised in Catalonia
Abstract
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 17 (2018)
- Articles
Homenatge a Abel Mariné
Abstract
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 17 (2018)
- Articles
Ressenya Jornada SEÑ
Abstract
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 18 (2019)
- Articles
Forty years of social perception of food and diet
Abstract
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 18 (2019)
- Articles
HACCP eyeglasses set
Abstract
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 18 (2019)
- Articles
La taula periòdica dels aliments
Abstract
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 18 (2019)
- Articles
Ressenya de la XI Jornada Tècnica de l’ACCA i homenatge a Robert Xalabarder
Abstract
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 18 (2019)
- Articles
Experiments amb aliments per introduir la ciència a classes d’infantil i primària
Abstract
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 13, Núm. 1: Juny 2011
- Articles
Eating five portions of fruits and vegetables a day, a challenge open to everyone
Abstract
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 20 (2021)
- Articles
Genomics, personalized nutrition and the immune system
Abstract
PDF (Català)
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments Vol. 21 (2022)
- Articles
Red meats and health
Abstract
PDF (Català)
Developed By
Open Journal Systems
Make a Submission
Make a Submission
Language
Català
English
Español
Information
For Readers
For Authors
For Librarians