Dones científiques

Autors/ores

  • Montserrat Rivero i Urgell Reial Acadèmia de Farmàcia de Catalunya (RAFC).

Paraules clau:

dones, alimentació, científiques catalanes, ACCA.

Resum

Aquest article és la segona part de l’homenatge al reconeixement de les dones científiques, emprenedores i exemples per a totes. Seguint l’esquema del primer article, publicat al volum anterior de la revista, hi trobareu dones reconegudes internacionalment, altres catalanes i també dones membres de l’ACCA que han desenvolupat la seva activitat al voltant de l’alimentació en diversos àmbits.

Biografia de l'autor/a

Montserrat Rivero i Urgell, Reial Acadèmia de Farmàcia de Catalunya (RAFC).

Doctora en farmàcia. Especialista en nutrició humana i dietètica. Presidenta de l’Associació Catalana de Ciències de l’Alimentació (ACCA). Membre numerària de la Reial Acadèmia de Farmàcia de Catalunya (RAFC).

Descàrregues

Com citar

Rivero i Urgell, M. (2022). Dones científiques. TECA: Tecnologia I Ciència Dels Aliments, 21, 38–51. Retrieved from https://revistes.iec.cat/index.php/TECA/article/view/150219

Número

Secció

Articles

Articles més llegits del mateix autor/a

1 2 > >> 

Articles similars

També podeu iniciar una cerca avançada per similitud per a aquest article.