HCC - Portal de Publicacions - RACO - Contacte

Vol. 12, Núm. 2 : desembre 2010

Sumari

Editorial

Editorial PDF
  2

Articles

Criteris actuals que defineixen la qualitat de l’aigua de consum humà en els seus diferents usos PDF
M. Cinta Pastor 3-12
Fruita deshidratada i envasada: influència del procés i de les condicions de conservació sobre la seua vida útil Dried fruit and packaged: influence of process and storage conditions on the shelf life PDF
Gonzalo Miranda Alonso, Àngel Berna Prats, Antonio Mulet Pons 13-17
Legislació per a no lletrats: conceptes pràctics PDF
Revista Membres de la Comissió de Legislació de l’ACCA 18-22
Cuina al buit aplicada a la cocció dels peixos PDF
Anna Vidal Zaragoza 23-30
Àcids grassos omega-3: els àcids grassos perduts i ara retrobats? PDF
Ramon Segura 31-38
Escriptura de les magnituds i de les seves unitats PDF
Xavier Bulbena Ortiz 39-46
Percepció i anàlisi de la seguretat alimentària en persones immigrades a Catalunya PDF
Elena Espeitx, Juanjo Càceres 47-51

Entrevista

Ramon Clotet PDF
  52-54

Museus

VINSEUM Museu de les Cultures del Vi de Catalunya PDF
  55-56



Creative Commons License
Aquesta obra és subjecta  llevat que s'indiqui el contrari en el text, en les fotografies o en altres il·lustracions a una llicència Reconeixement - No comercial - Sense obres derivades 3.0 Espanya de Creative Commons, el text complet de la qual es pot consultar a http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/deed.ca. Així, doncs, s'autoritza al públic en general a reproduir, distribuir i comunicar l'obra sempre que se'n reconegui l'autoria i l'entitat que la publica i no se'n faci un ús comercial ni cap obra derivada.

ISSN: 2013-987X (edició electrònica); 1137-7976 (edició impresa).

Revista indexada a: RACO

Adreça postal:
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments
Carrer del Carme, 47
08001 Barcelona
Telèfon: 933 248 580 • Fax: 932 701 180
Adreça electrònica: acca@iec.cat
Adreça d’Internet: http://acca.iec.cat