HCC - Portal de Publicacions - RACO - Contacte

Any 5, núm. 6 : des. 2002

Sumari

Articles

La Legislació alimentària del color Text complet
Carlos Calvo 8-11
Desenvolupament de magdalenes riques en fibra dietètica de fruita i valor calòric reduït Text complet
Olga Martín Belloso, Núria Grigelmo Miguel 12-15
Additius amb valor afegit Text complet
Lorena Terrés, Elisa Soto 16-19
Assessories tècniques agroalimentàries : què són? què fan? Text complet
Laia Urdí, Joaquim Costa 20
III Jornades Cientificotècniques : l'alimentació al segle XXI Text complet
Jornades Cientificotècniques de l'ACCA 21
Aliments funcionals : introducció Text complet
Josep Calderón 22
Una Visió global Text complet
Sara Lóper Varela 23-26
Probiòtics Text complet
Xavier Dorca 27-29
Control alimentari : introducció Text complet
Josep Calderón 30
El Nou document sobre la seguretat alimentària : el Llibre blanc Text complet
Javier de Benito 31-33
El Llibre blanc : una visió crítica Text complet
Isabel Méndez 34
Noves tecnologies : introducció Text complet
Josep Calderón 35
Tractaments físics no contaminants per a la conservació de fruites Text complet
Miquel Vendrell 36-39
Producció i qualitat de la carn al final del segle XX Text complet
Josep Vilacís i Argila 40-41
Possibles tendències de futur en els productes carnis crus adobats Text complet
Jacint Arnau i Arboix 42-44
Organismes modificats genèticament : introducció Text complet
Josep Calderón 45-46
Productes modificats genèticament Text complet
Natatxa Pena 47-48
Tècniques emprades per a la detecció d'organismes modificats genèticament Text complet
Teresa Esteve 49-50
Biotecnologia Text complet
Delfí Biosca 51-52
Patògens bacterians d'interès a les noves estratègies de seguretat alimentària Text complet
Dolors Ferrer i Escobar 53-56
Contaminants vírics en musclos Text complet
Joan Jofre i Torroella 57-59
La Qualitat en la indústria alimentària : un cas d'empresa Text complet
Gonzalo Oro 60-62
La Qualitat en la indústria alimentària : des de l'entitat certificadora Text complet
Tomàs Quintana 63-65
El Consumidor al llindar del segle XXI Text complet
Lorena Terrés, Luis Guerrero 66-69
Agenda Text complet
70



Creative Commons License
Aquesta obra és subjecta  llevat que s'indiqui el contrari en el text, en les fotografies o en altres il·lustracions a una llicència Reconeixement - No comercial - Sense obres derivades 3.0 Espanya de Creative Commons, el text complet de la qual es pot consultar a http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/deed.ca. Així, doncs, s'autoritza al públic en general a reproduir, distribuir i comunicar l'obra sempre que se'n reconegui l'autoria i l'entitat que la publica i no se'n faci un ús comercial ni cap obra derivada.

ISSN: 2013-987X (edició electrònica); 1137-7976 (edició impresa).

Revista indexada a: RACO

Adreça postal:
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments
Carrer del Carme, 47
08001 Barcelona
Telèfon: 933 248 580 • Fax: 932 701 180
Adreça electrònica: acca@iec.cat
Adreça d’Internet: http://acca.iec.cat