El treball terminològic en temps de pandèmia i de postpandèmia (Terminology work in times of pandemic and post-pandemic)

Autors/ores

  • M. Antònia Julià Berruezo TERMCAT
  • Sandra Cuadrado Camps TERMCAT
  • Cristina Bofill Caralt TERMCAT

Paraules clau:

covid-19, comunicació, desterminologització

Resum

La situació de pandèmia ha generat múltiples canvis i nous reptes que el TERMCAT ha hagut d'assumir per a adaptar-s'hi. Gràcies a la tecnologia i el teletreball, s'ha pogut mantenir una interacció constant i ràpida amb les comunitats d'usuaris, com a eix fonamental dels nous espais de coneixement compartit. Les claus del treball terminològic durant la pandèmia han estat l'elaboració proactiva de continguts amb la cooperació de professionals i entitats del sector sanitari, l'atenció ràpida de consultes sobre terminologia de la COVID-19 i el diàleg permanent i fluid amb els usuaris.

Descàrregues

Les dades de descàrrega encara no estan disponibles.

Descàrregues

Publicat

2021-06-15

Com citar

Julià Berruezo, M. A., Cuadrado Camps, S., & Bofill Caralt, C. (2021). El treball terminològic en temps de pandèmia i de postpandèmia (Terminology work in times of pandemic and post-pandemic). Terminàlia, (23), 39–50. Retrieved from https://revistes.iec.cat/index.php/Terminalia/article/view/149211

Número

Secció

Articles