Hemeroteca Científica Catalana
Entrar
Buscar
Ir al contenido principal
Ir al menú de navegación principal
Ir al pie de página del sitio
Open Menu
Actual
Archivos
Política editorial
Política de acceso abierto
Archivado
Acerca de
Sobre la revista
Envíos
Equipo Editorial
Declaración de privacidad
Contacto
Patrocinio de la revista
Inicio
/
Archivos
/
Núm. 13 : desembre 2008
Núm. 13 : desembre 2008
Publicado:
2009-03-11
Editorial
Tecnologia i ciència per a la producció d'aliments
2
Text complet (Català)
Tecnologia
Avenços en la investigació dels olis d'oliva de la varietat arbequina
Maria José Motilva Casado
3-10
Text complet (Català)
Disseny d'aliments funcionals
Bartolomé Ramírez
11-16
Text complet (Català)
Ciencia
Les Micotoxines i el seu control en els aliments
Sara Figueroa, Sara Centeno, Carles Adelantado Faura, M. Àngels Calvo Torras
17-20
Text complet (Català)
Com s'ha d'abordar l'anàlisi d'al·lèrgens i la interpretació dels seus resultats?
Pascal González Valdelièvre
21-24
Text complet (Català)
Educació
Disseny d'un crèdit variable sobre hàbits saludables per al primer cicle de l'ESO
Elena Carrillo
25-29
Text complet (Català)
Nutrició
La Funcionalitat de la luteïna i altres pigments carotenoides
Sílvia Peris
30-38
Text complet (Català)
Ciència i gastronomia
Recerca gastronomicocientífica : un món per descobrir
Pere Castells Esqué
39-40
Text complet (Català)
Seguretat alimentària
La Declaració dels ingredients al·lergènics en l'etiqueta dels aliiments
Victòria Castell Garralda
41-45
Text complet (Català)
Entrevista
Ramon Segura Cardona
46-48
Text complet (Català)
Legislació i normativa
Els Aliments funcionals i les declaracions alimentàries : una aproximació al Reglament CE 1924/2006 i als diferents tipus de declaracions alimentàries
49-53
Text complet (Català)
Alimentació i salut
Obesitat, avui
M. Assumpció Roset i Elias
54-56
Text complet (Català)
Fires
Bta 2009, Barcelona Tecnologies de l'Alimentació, aposta per la innovació i la internacionalització
57-58
Text complet (Català)
Museus
El Museu més dolç
59-60
Text complet (Català)
Idioma
Català
English
Español
Información
Para lectores/as
Para autores/as
Para bibliotecarios/as