Hemeroteca Científica Catalana
Inici de la sessió
Cerca
Passar al contingut principal
Passar al menú de navegació principal
Passar al peu de pàgina del lloc
Open Menu
Últim número
Arxius
Polítiques editorials
Política d'accés lliure
Arxivament
Quant a
Sobre la revista
Trameses
Equip Editorial
Declaració de privacitat
Contacte de la revista
Patrocini de la revista
Pàgina d'inici
/
Arxius
/
Núm. 13 : desembre 2008
Núm. 13 : desembre 2008
Publicat:
2009-03-11
Editorial
Tecnologia i ciència per a la producció d'aliments
2
Text complet
Tecnologia
Avenços en la investigació dels olis d'oliva de la varietat arbequina
Maria José Motilva Casado
3-10
Text complet
Disseny d'aliments funcionals
Bartolomé Ramírez
11-16
Text complet
Ciència
Les Micotoxines i el seu control en els aliments
Sara Figueroa, Sara Centeno, Carles Adelantado Faura, M. Àngels Calvo Torras
17-20
Text complet
Com s'ha d'abordar l'anàlisi d'al·lèrgens i la interpretació dels seus resultats?
Pascal González Valdelièvre
21-24
Text complet
Educació
Disseny d'un crèdit variable sobre hàbits saludables per al primer cicle de l'ESO
Elena Carrillo
25-29
Text complet
Nutrició
La Funcionalitat de la luteïna i altres pigments carotenoides
Sílvia Peris
30-38
Text complet
Ciència i gastronomia
Recerca gastronomicocientífica : un món per descobrir
Pere Castells Esqué
39-40
Text complet
Seguretat alimentària
La Declaració dels ingredients al·lergènics en l'etiqueta dels aliiments
Victòria Castell Garralda
41-45
Text complet
Entrevista
Ramon Segura Cardona
46-48
Text complet
Legislació i normativa
Els Aliments funcionals i les declaracions alimentàries : una aproximació al Reglament CE 1924/2006 i als diferents tipus de declaracions alimentàries
49-53
Text complet
Alimentació i salut
Obesitat, avui
M. Assumpció Roset i Elias
54-56
Text complet
Fires
Bta 2009, Barcelona Tecnologies de l'Alimentació, aposta per la innovació i la internacionalització
57-58
Text complet
Museus
El Museu més dolç
59-60
Text complet
Llengua
Català
English
Español
Informació
Per a lectors/es
Per als autors/ores
Per als bibliotecaris/àries