Hemeroteca Científica Catalana
Login
Search
Skip to main content
Skip to main navigation menu
Skip to site footer
Open Menu
Current
Archives
Editorial Policies
Open Access Policy
Archiving
About
About the Journal
Submissions
Editorial Team
Privacy Statement
Contact
Journal Sponsorship
Home
/
Archives
/
Núm. 13 : desembre 2008
Núm. 13 : desembre 2008
Published:
2009-03-11
Editorial
Tecnologia i ciència per a la producció d'aliments
2
Text complet (Català)
Technology
Avenços en la investigació dels olis d'oliva de la varietat arbequina
Maria José Motilva Casado
3-10
Text complet (Català)
Disseny d'aliments funcionals
Bartolomé Ramírez
11-16
Text complet (Català)
Science
Les Micotoxines i el seu control en els aliments
Sara Figueroa, Sara Centeno, Carles Adelantado Faura, M. Àngels Calvo Torras
17-20
Text complet (Català)
Com s'ha d'abordar l'anàlisi d'al·lèrgens i la interpretació dels seus resultats?
Pascal González Valdelièvre
21-24
Text complet (Català)
Education
Disseny d'un crèdit variable sobre hàbits saludables per al primer cicle de l'ESO
Elena Carrillo
25-29
Text complet (Català)
Nutrition
La Funcionalitat de la luteïna i altres pigments carotenoides
Sílvia Peris
30-38
Text complet (Català)
Science and Gastronomy
Recerca gastronomicocientífica : un món per descobrir
Pere Castells Esqué
39-40
Text complet (Català)
Food Safety
La Declaració dels ingredients al·lergènics en l'etiqueta dels aliiments
Victòria Castell Garralda
41-45
Text complet (Català)
Interview
Ramon Segura Cardona
46-48
Text complet (Català)
Legislation and Regulation
Els Aliments funcionals i les declaracions alimentàries : una aproximació al Reglament CE 1924/2006 i als diferents tipus de declaracions alimentàries
49-53
Text complet (Català)
Food and Health
Obesitat, avui
M. Assumpció Roset i Elias
54-56
Text complet (Català)
Fairs
Bta 2009, Barcelona Tecnologies de l'Alimentació, aposta per la innovació i la internacionalització
57-58
Text complet (Català)
Museums
El Museu més dolç
59-60
Text complet (Català)
Language
Català
English
Español
Information
For Readers
For Authors
For Librarians