HCC - Portal de Publicacions - RACO - Contacte

Vol. 13, Núm. 2 : desembre 2011

Sumari

Editorial

Editorial PDF
  2

Articles

Avaluació energètica de residus industrials biodegradables a Catalunya PDF
Xavier Flotats Ripoll, Clara Vilamajó Llobera 3-10
Evolució de les marques de distribuïdor en el sector lacti espanyol (2006-2009) PDF
Jordi Valls Alcayde, M. Carmen Barco 11-16
Cafè, nutrició i salut PDF
Marc Rubio Celorio 17-24
La recerca en ciència i tecnologia dels aliments a Catalunya (2000-2009): una aproximació a partir de fonts d’informació públiques PDF
Llorenç Arguimbau-Vivo, Cristina Ruiz-Abella, Maria Rodríguez-Palmero, Montserrat Rivero-Urgell 25-41
Empreses socials: oportunitats en el sector agroalimentari PDF
Inés Alegre Tort-Martorell 42-45
Química alimentària: ciència versus cultura PDF
Josep Alfonso Canicio, Pere Castells, Olga Martín, Claudi Mans, Josep Obiols 46-53

Entrevista

Abel Mariné i Font PDF
  54-58



Creative Commons License
Aquesta obra és subjecta  llevat que s'indiqui el contrari en el text, en les fotografies o en altres il·lustracions a una llicència Reconeixement - No comercial - Sense obres derivades 3.0 Espanya de Creative Commons, el text complet de la qual es pot consultar a http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/deed.ca. Així, doncs, s'autoritza al públic en general a reproduir, distribuir i comunicar l'obra sempre que se'n reconegui l'autoria i l'entitat que la publica i no se'n faci un ús comercial ni cap obra derivada.

ISSN: 2013-987X (edició electrònica); 1137-7976 (edició impresa).

Revista indexada a: RACO

Adreça postal:
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments
Carrer del Carme, 47
08001 Barcelona
Telèfon: 933 248 580 • Fax: 932 701 180
Adreça electrònica: acca@iec.cat
Adreça d’Internet: http://acca.iec.cat